Darth Steva Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Pats spec team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 8, 2023 Author Share Posted January 8, 2023 Mislim da smo ove sezone napravili toliko gluposti, koliko nismo unazad desetak sezona, sve ukupno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 (edited) Jbt kolko mi idu na živce NFL mediji koji toliko pričaju o tom jebenom tankovanju da je to za povračanje. Bukvalno navijaju da Texansi izgube, kako bi mogli da kažu da su to odradilisa ciljem da osiguraju prvi draft pik. Niko ne poštuje što su ljudi pošteno izašli na teren da pobede. edit: U duhu NFL lige, you play to win the game. Neka odjebu sa tim NBA luzerskim sranjem Edited January 8, 2023 by L' Imperatore 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Pa da, jedno su igraci na terenu koje savrseno boli tuki za tank ako ni zbog cega drugog onda zbog toga sto jedno 30-40% njih nece ni biti tu sledece sezone a sasvim drugo je front office koji mozda i ne bi imao nista protiv da izgube mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 2 minutes ago, Darth Steva said: Pa da, jedno su igraci na terenu koje savrseno boli tuki za tank ako ni zbog cega drugog onda zbog toga sto jedno 30-40% njih nece ni biti tu sledece sezone a sasvim drugo je front office koji mozda i ne bi imao nista protiv da izgube mec. Ma sve jasno. Meni je samo išao na živce ovaj na redzone, koji je svaki put kad su prebacili na tu utakmicu, sa blago rugajučim tonom ponavljajo kako če Houston pobedom sebi izbiti prvi pik iz džepa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Ali sto brat kod INT-a izadje sa terena a ispred njega bar 20y slobodno Steta ako dobiju ovo Seahawksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Ladno Packersi izgubili od Lionsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Nista cudno, imaju boljeg qba ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Bas tuga sto Lionsi ne udjose u playoff na kraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 @Darth Steva na kraju vrvt je odlucila odluka sudija na onom 4tom pokusaju i ispucavanju Sijetla kad je dosudjen prekrsaj zbog udaranje puntera. Em Ramsi imali dobru poziciju posle toga em iz tog napada dobili i onu odluku za prekrsaj Ramseya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Kolko si glup od 0 do Quay Walker... Neverovatno da lik drugi put u sezoni ovo radi i biva isključen. Verovatno zadnja utakmica Rodgersa. Tražio mu onaj rookie receiver iz Lionsa dres posle utakmice, na šta mu ovaj odgovara da bi volio da zdrži ovoga. Kapiram da zato što če biti zadnji u kojem je igrao. Inače, stvarno šteta što Lionsi nisu bili nagrađeni sa playoffom za rast koju su pokazali ove sezone pod Campbellom. Takodje, dobar posao Glenna sa odbranom. Posebno u secondaryu su se pojavili neki igrači, koji nisu bili na radaru pre toga. Što me uopšte ne iznenadjuje, jer se sječam pre par sezona kad u Saintsima nisi mogao da pronadješ rupu u secondaryu. Tad me baš zanimlo ko je njihov position coach, jer sam smatrao da taj čovek ima svetlu budučnost kao trener u NFL. Aaron Glenn je bio u pitanju. 1 hour ago, Darth Steva said: Bas tuga sto Lionsi ne udjose u playoff na kraju. Krš od playoffa ako mene pitaš. Možda to proširenje i nije bilo toliko pametna ideja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Biće tu par neizvesnih duela sigurno. Chargers @ Jags; Giants @ Vikings sigurno....i Cowboys @ Bucs bi mogao biti neizvestan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Meni su Niners, Bills i Chargers “sigurice” Bengalsi su favoriti ali ako bude igrao Lamar, to mi je skoro pa 50-50 mec Statisticki, Kirk ima najgoru sezonu od kako je Viking ali o tome se ne prica jer ih je prosralo u svakoj mogucoj tesnoj utakmici ove godine tako da ocekujem da pravi Kirk/Vikingsi izadju na videlo kada je najvaznije a Giantsi deluju kao savrsena ekipa za tako nesto. Bucs-Cowboys… najgora playoff ekipa protiv epskih chokera, spektakl zagarantovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Denver je tražio i dobio dozvolu od NO za razgovore sa Peytonom. I meni žao Detroita, veliki napredak su napravili ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 On 9/29/2022 at 2:35 PM, gledan van, ludilo 1 said: Jedan hot take - Lionsi završavaju sezonu na 9 pobjeda a mooožda čak u nekom ludom finišu uđu u playoff. Napisano nakon 3. kola. A taman sam htio novi nick - "restore the roar" Šteta za Lionse, zaslužili su playoff. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 (edited) 13 hours ago, gledan van, ludilo 1 said: Napisano nakon 3. kola. A taman sam htio novi nick - "restore the roar" Šteta za Lionse, zaslužili su playoff. Gleda se "First down", lepo lepo,.... Edited January 10, 2023 by Ding Hao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Vidim ovo koledž finale bilo ultra zanimljivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 4 hours ago, Ding Hao said: Gleda se "First down", lepo lepo,.... Očekivao sam da mi daš neki komentar/prijedlog za novi nick. No dobro, ionako ga ne bih uvažio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 hour ago, Ding Hao said: Vidim ovo koledž finale bilo ultra zanimljivo. Ocekivao sam neko razvaljivanje ali ovo je bilo bas next level... steta sto je Michigan usrao motku u SF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Sve ide u smeru rutinskog rešavanja Seahawksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 14, 2023 Author Share Posted January 14, 2023 Nema Seattle ništa čime bi mogao da se suprotstavi SFu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Prejaki smo, ovo je tim za SB titulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 17 minutes ago, Skyglider said: Prejaki smo, ovo je tim za SB titulu Da, na svim pozicijama ali opet KC i Billsi su isto jaki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts