Alen13ASC Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Odlučio sam, na ovoj temi ću kačiti linkove za slike i animacije preko pastebina. Osoba koja želi otvoriti temu samo ode do tog pastebin linka gde se nalazi sav potreban materijal za temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 VN Španije 2019, uvodna tema - Materijal https://pastebin.com/T6s0kmZg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Onaj gornji link više ne važi, nakon što sam napravio teme na forum.hr i F1pulsu otkrio sam greške na dva linka kasnije. Novi materijal▼ https://pastebin.com/fULiYVqz Tu sam stavio i vremensku prognozu te satnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 I, ko se nudi da radi temu za Barselonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted May 6, 2019 Author Share Posted May 6, 2019 Evo ja cu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Zar niste rekli u sredu/četvrtak? Radi hajpa, or something... Sve mi neš miriše da će ići baš onako kako je bilo na B92, otvaranje u nedelju a kasnije se nabrijavanje pojačava sve do četvrtka. Ovo je sad eksperimentalni period, videćemo reziltate već za dve trke. Na mene uvek možete računati 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Ma neka bude sreda-cetvrtak, samo da se unapred zna ko ce da radi. Da ne bude posle da nije niko ili da trojica krenu da pisu. Ja mogu da uskocim vikende koji se ne poklapaju sa Indijem (naravno kad prodje frka oko Meseca Maja). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 (edited) Ja se javljam za Moncu, Monako i Hungaroring. Najbolje bi bilo da unapred napravimo ko će koji uvod da radi i onda nema zabune. Jel to ok? Edited May 6, 2019 by DASUBO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 (edited) Uf, ovo me je je podsetilo na nešto. Ajmo kao po primeru Gp1hr i F1Puls da otvorimo temu "Otvaranja Teme" gde će se redovno ažurirati lista otvarača kako gde stigne. Tamo ću ja redovno postati linkove materijala za teme. Ili je bolje da to držimo ovde... Dakle : 01. VN Australije: X 02. VN Bahreina: X 03. VN Kine: X 04. VN Azerbejdžana: X 05. VN Španije: Veber 06. VN Monaka: Dasubo 07. VN Kanade: 08. VN Francuske: 09. VN Austrije: 10. VN V. Britanije: 11. VN Nemačke: 12. VN Mađarske: Dasubo 13. VN Belgije: 14. VN Italije: Dasubo 15. VN Singapura: 16. VN Rusije: 17. VN Japana: 18. VN Meksika: 19. VN SAD: 20. VN Brazila: 21. VN Abu Dabija: Dakle, ako niko ne može u nekom momentu otvoriti temu za predstojeću trku, ja sam opcija B, računajte na mene! Edited May 6, 2019 by Radoye Ispravio - imao si dve Kanade, falila Austrija :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Meni je od ovih sto su do sada nezauzete otvorena Austrija i od Rusije nadalje. Pa ako nece Ascari Austriju uzecu je ja, a za ono na kraju sezone cemo se jos dogovoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 12 hours ago, Radoye said: Meni je od ovih sto su do sada nezauzete otvorena Austrija i od Rusije nadalje. Pa ako nece Ascari Austriju uzecu je ja, a za ono na kraju sezone cemo se jos dogovoriti. Biću na plaži kad se bude vozila Austrija, uzmi ti molim te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted May 7, 2019 Author Share Posted May 7, 2019 Moramo da ubedimo Askarija da radi uvod za Rusiju 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 1 hour ago, 4_Webber said: Moramo da ubedimo Askarija da radi uvod za Rusiju 😄 Odlična ideja! Jedva čekam da pročitam taj text. 'Ajde kume, nije to tako strašno, budi džek 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 A Zoka da napiše USA uvod? Skroz nekonvencionalno sa puno local inputa baš bi bilo bombona 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Ne mogu, sve manje znam pa samo zadovoljno citam vas. Iskreno, ne razumem kako Radoje uspe da isprati sve te serije, ali jedva cekam da nesto napise. Nekada je bilo lakse kad su sampionati imali samo nekoliko trka godisnje, uvrh glave jednu trku mesecno. A ovih dana, svakog vikenda se nesto vozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 20 minutes ago, DASUBO said: Odlična ideja! Jedva čekam da pročitam taj text. 'Ajde kume, nije to tako strašno, budi džek 😎 Jebiga kume, ti znaš da te cenim kao čoveka i komunistu i da ovo ne mogu da odbijem!😁😂 Može, ali samo u paketu sa Brazilom. 'Ajde mećite me u spisak.😊 PS - grafiku radi Alen? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Da, Alen ce da radi grafiku za sve. Izdvojicu ja temu sa spiskom kasnije pa cemo se dopisati gde treba. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted May 7, 2019 Author Share Posted May 7, 2019 Odlicno, to smo resili : D Radoje bi trebalo da radi Abu Dabi, voli tu stazu i redovno joj tepa 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Auh, ovo samo lavor krvi moze da opere! 😮 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpiner Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpiner Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Koliko fotki da stavljam po trci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpiner Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 (edited) Spoiler I da li da ih stavljam u spoilere? Edited May 8, 2019 by alpiner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted May 8, 2019 Author Share Posted May 8, 2019 (edited) Ma bez spoilera. Ovo je 2019. Nocas otvaram temu za trku sa uvodom. Edited May 8, 2019 by 4_Webber 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Tokom dana stavljam moj doprinos uvodnoj temi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpiner Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Imao sam ozbiljan haos prošle nedelje pa nisam stigao da stavim fotke. Trku sam tek danas pogledao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts