shonke Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Ne nadaj se. B92, studio b, to su privatna preduzeća u vlasništvu privatnih lica koja su sve samo ne borci za medijske slobode.Da se priklone novoj vlasti, gledala bi isto ono što i sad, samo u ogledalu.Na stranu što se ovde sigurno neće promeniti vlast u aprilu... Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 https://javniservis.net/dnevnik/radio-b92-i-dusan-masic-u-slikama-1992-godine/ Ljubaznošću Antonele Rihe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Gledam ove fotografije i moram da pitam gde je Milica Kuburović sada? Da li se još bavi novinarstvom? I moram da dodam mali offtopic, na kome se unapred izvinjavam ( fotke su me podsetile ). Moja sestra se danas sudarila sa Draganom Đilasom. Bukvalno su se sudarili na Kalenić pijaci. On je kucao poruke na mobu, a ona ga je posmatrala sve vreme..i kada je naleteo na nju, počeo je da joj se izvinjava, a onda su se smejali..Spontano mu je rekla "A ja Vas samo posmatram, posmatram" 😄 Neću dalje da pišem kako ne bih privatizovala temu. On topic: Jako, jako mi nedostaje radio B92, posebno emisija "Vanilice" koja je išla nedeljom popodne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 11 minutes ago, Devojka Luke Razića said: Gledam ove fotografije i moram da pitam gde je Milica Kuburović sada? Da li se još bavi novinarstvom? Na Beograd 202 radiju. Ako se nešto nije promenilo tokom epidemije, sreo sam je slučajno i rekla mi da je tada bila vd urednika tamo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Svet na ivici nuklearnog rata, a glavne vesti....1. Zajebali smo Djilasa 2. Zadruga, nekakava Dalila...ne znam ko je Samson i 3. Vučić - šta sam hteo da kažem.....dno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Pa kad je Đilas započeo rat jer je Dalila ostavila Cara po nalogu Vučića. Sve jasno ko dan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 5 hours ago, Haklberi said: Pa kad je Đilas započeo rat jer je Dalila ostavila Cara po nalogu Vučića. Sve jasno ko dan. A gde je tu Marinika ? na ćepi sa Šolakom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 On 2/3/2022 at 12:03 AM, Devojka Luke Razića said: Od kada je B92 postao još jedno tabloidno glasilo sns-a ne gledam B92, ne ulazim na portal B92. Nadam se da će posle ovih izbora medijska slika Srbije da se promeni...Nedostaju mi i B92 i radio Index. Slusdanje muzike na radio Index, cale nikad anije gasio radio iz radionice.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts