Jump to content

Recommended Posts

Posted

Novinara moras pustiti da radi posao svoj ako si demokratska drzava kao sto se predstavljas da jesi.

To pravo ima Sarovic kao novinar K1 televizije kao i novinar Informera i pinka.

Los potez Vucko los potez.

• Like 3
Posted
18 minutes ago, Don Dusko said:

Novinara moras pustiti da radi posao svoj ako si demokratska drzava kao sto se predstavljas da jesi.

To pravo ima Sarovic kao novinar K1 televizije kao i novinar Informera i pinka.

Los potez Vucko los potez.

Ne znam da li ima veze, ali ja nisam na mikrofonu videla KTV, nego bezcenzure, ako se ne varam.

Posted

Svaka čast ljudima koji su hitno izašli da vade Šarovića. Svi jednog jedan za svi 🇷🇸 A ovaj afrički teror naplatiti robijama i lustracijama do jednog. Jebati im svima majku, moliće da rintaju za minimalac.

• Like 4
Posted
1 hour ago, Helena said:

Ok ja sam videla ovo :classic_love:

Screenshot-2025-03-08-16-46-32-245-com-a

Bez Cenzure je napoznatija emisija sa KTV tako da je to isto.

Što se tiče hapšenja evo informacije sa 021 :

Šarović je došao među studente postavljajući im pitanja zbog čega se nalaze tu i šta su njihovi zahtevi.

U nekoliko navrata dolazilo je do vređanja Šarovića.

Jedna devojka koja je nosila prsluk redara je udarila Šarovića, nakon čega je pobegla, a okupljeni su rekli da je potom izgubila svest.

Nakon toga jedan stariji muškarac je polio Šarovića kafom.

Policija je sve vreme bila prisutna i pokušavala da smiri situaciju.

Šaroviću je bilo izdato naređenje da napusti prostor, što je on odbio, navodeći da ne krši nikakav zakon, da njega drugi ometaju u obavljanju posla i da je policija dužna da obezbedi da svoj posao obavlja nesmetano, zbog čega bi morala da postupa prema osobama koje su ga napale.

Nakon toga je nekoliko policajaca privelo Šarovića, gurajući ga u policijski automobil.

Šarović je naveo da će tužiti zbog nezakonitog privođenja.

Obzirom da je bilo u lajvu verovatno ćemo imati video od njih kada obrade snimak. Ja sam trenutno tražio i nema ništa. Trenutno su ispred stanice i čekaju da ga puste, došli su i neki opozicionari tamo, koga zanima evo linka :

Posted (edited)

Bio je snimak hapšenja Šarovića na N1. Zaista sramotno hapšenje policije. Njih jedno 10 ga privode 🙂

Ko ima vraćanje snimka neka vrati N1 na 18:19

Edited by Klotzen
Posted

Ali koliko je jadan Vucic eto osudjuje "sinocni napad" na studente al zato cuti ko mulac kad mu gaze ljude koji protestuju protiv njega.

Kao da to nije isti narod....Mozda i nije.....

Posted
2 minutes ago, Drug Crni said:

Da samo pojasnim: bez obzira šta mislim o SRS Šaroviću,apsolutno ne odobravam njegovo hapšenje od strane SnS kamarile.

Sumnjam da ovde neko menja misljenje o njemu kao bivsem radikalu. Za tako nesto je potrebno bas mnogo. U isto vreme da ih j.be j.be ih (a i najbolje ih poznaje) i ovo je kao poruceno hapsenje sa vrha u fazonu :"sklanjajte ga iz lajva" 

• Like 8
Posted
16 minutes ago, srlepajce said:

Sumnjam da ovde neko menja misljenje o njemu kao bivsem radikalu. Za tako nesto je potrebno bas mnogo. U isto vreme da ih j.be j.be ih (a i najbolje ih poznaje) i ovo je kao poruceno hapsenje sa vrha u fazonu :"sklanjajte ga iz lajva" 

Polazna osnova da krenem da menjam mišljenje o njemu je da izbaci malo prljavog veša o nepomeniku što do sada nije učinio. Bez toga uvek ću imati ogradu prema njemu. Ali ja definitivno nemam problem da ga gledam i podržim u tom novinarskom radu jer to radi mnogo bolje od pola novinara. Takođe ne bi mi bio problem ni da glasam za neku širu koaliciju u kojoj bi eventualno bila ta njegova stranka ako to još uvek postoji. Znam da ju je osnovao sa pokojnim Delićem ali otkad je General umro više ne pominje tu stranku.