Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Ovima se bukvalno sve raspada:

Obrušila se metalna kapija osnovne škole u Jagodini, jedna osoba povređena

A Veliki Vođa ima bolove u predelu prepona:

Vučić o zahtevima studenata: Ispunjeni su svi, naknadne ne prihvatamo

Ovo drugo je zapravo dobro jer pokazuje koliko se režim ljulja. Loše je što opozicija ovih dana ćuti, a ima odlične zicere. Šteta je što su u ovakvom trenutku na opozicionoj sceni samo kreteni, idioti i budale.

• Like 1

Apsolutno je nebitno sto je ovo najblaza moguca formulacija, sta ste drugo ocekivali od Novaka?

Poenta je kako ce se ovo spinovati u javnosti

Tako da bi umesto kenjanja i kritikovanja svi trebalo da se pravimo i pricamo kako je Nole najjaci podrzao studente, a Stefan na Partizanovim utakmicama se dere Vucicu pederu 😄

Znaci poenta je kakvo ce se razumevanje ovoga stvoriti u javnosti.

A nece sigurno on da izadje posle i da kaze, a nisam ja mislio bas tako, nego ovako

Tako da ne kakite previse i svojim poznanicima novakoljubcima saljite ovo i recite da je Nole pokazao da je car

• Like 9
  • Thanks 2

10 hours ago, Chaos Is Me said:

Pravni jeste stecište nacionalista i, u najboljem slučaju, salonske desnice. Čak i udruženja studenata pravnog fakulteta nose nazive poput "Nomokanon" i slično, tu se palamudi o nekoj tradiciji, glagoljici, slovenskoj ideji itd. Naravno da među 2000 studenata godišnje isplivaju i nekakvi bolji primerci, poput mene. 😎 😄 

Miodrag Miško Jovanović, veliki car i bivši frontmen Ništa ali logopeda iz Šapca

Nešto je ubo 

12 hours ago, Chaos Is Me said:

Pravni jeste stecište nacionalista i, u najboljem slučaju, salonske desnice. Čak i udruženja studenata pravnog fakulteta nose nazive poput "Nomokanon" i slično, tu se palamudi o nekoj tradiciji, glagoljici, slovenskoj ideji itd. Naravno da među 2000 studenata godišnje isplivaju i nekakvi bolji primerci, poput mene. 😎 😄 

Miodrag Miško Jovanović, veliki car i bivši frontmen Ništa ali logopeda iz Šapca

Vidim, od nekud mi poznat, kad ono... :classic_biggrin:

6 hours ago, nunilo said:

Iskreno ne znam ni sto prizavaju razne sportiste, ko zeli da se obrati, obratice se.

Ne mislim da treba čekati javne ličnosti za neku borbu. Ali smatram da onaj ko je javna ličnost ima i neku vrstu obaveze da svoju popularnost koristi na pravi način.

Ok, neko neće da se javlja, sve kul. Ali brate, ako si već rešio da se javiš, daj malo kičme, ne ovo diplomatsko sranje. On možda živi u Monaku ali nama u Srbiji je pun kurac diplomatije sa ovima.

Iz onoga što je napisao zvuči kao da se studenti bore za bolje uslove u menzi.

• Like 3

Napisao je to sto je napisao. Ako je neko ocekivao nesto drugacije, jbg.

Da je napisao nešto žešće, zamerilo bi mu se gde je bio sve ovo vreme, da je dosao na proteste, bilo bi evo hoce da skuplja poene i bude i tu zvezda večeri, egomanijak i sta sve još ne

Bitno je to da studentima i ovo sto je napisao verovatno znači.

Deo Srbije ga ne podnosi duze vreme, prakticno od njegovog proboja. On je najveci negativac i to se nece promeniti.

Ovo što su napisali Đokoviću je OK, ali nije mnogo značajno, a važnije je što Vučić plače "ispunili smo zahteve, šta više hoćete".

Hoće da se prestane sa podsticanjem agresije i sa nasilništvom kao načinom postojanja te zemlje. Ti ljudi tu ne znaju, ali na primer, ovo što su normalizovali da jedni drugima bacaju pare za pultom kad plaćaju u prodavnicama je takođe nasilništvo i ekstremna nekultura. Pre uspona nacionalista i usvinjavanja svega od strane istih to niko nije radio. Koliko god nekima ovo delovalo beznačajno, nije, a i jedan je od dokaza da možda nacionalisti ne znaju za drugačije od nasilništva, ali većina ostalih je nekad znala.

Pa onda, hoće da se prestane sa odvratnostima kao što je abortus od pokušaja da se diskredituje novi predsednik DS objavljivanjem privatnih fotografija. Sve je to više puta ispušena lula, a i zašto bi to što se ovaj snimao smetalo onima koji su znali za bunga bunga žurke pa i  dalje glasali za pedofila i kriminalca, ili im ne smeta veličanje ratnih zločinaca, ne smetaju im popovi pedofili, ili popovi koji podstiču mizoginiju gde stignu prežvakavajući davno prevaziđene gadosti o ženama koje treba "da se pokoravaju" itd, sve je tu nasilništvo.

Hoće da se krene već jednom napred iz palanačkog blata gde se nikad ništa ne menja, eto to hoće. I da im niko ne ispira mozak ničime, što su već rekli neki njihovi profesori, ili onaj iz saveta roditelja koji je rekao nešto kao "lepo ih učite, da budu klimoglavci i podanici." Hoće da budu slobodni, eto to hoće.

• Like 1