Arsenije Pesic Posted Sunday at 10:04 AM Share Posted Sunday at 10:04 AM Radikali rekli "Vojvodina je Srbija"? E pa Vojvođani, da vam prvi čestitam nezavisnost, nek' vam je sa srećom! 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Sunday at 10:11 AM Share Posted Sunday at 10:11 AM Nisu oni te sreće, pošto su radikali zapravo rekli "Vojvodina republika". https://n1info.rs/vesti/aktivisti-sns-uz-pomoc-komunalne-milicije-postavili-transparent-vojvodina-republika/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted Sunday at 10:16 AM Share Posted Sunday at 10:16 AM Jbt nema granice za njih, nema nikakve sumnje da su spremni na sve, bukvalno na sve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 10:22 AM Share Posted Sunday at 10:22 AM Jbt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted Sunday at 10:23 AM Share Posted Sunday at 10:23 AM Ako ikada oteramo ovo zlo zabraniti delovanje radikalne stranke zakonom. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Sunday at 10:23 AM Share Posted Sunday at 10:23 AM 33 minutes ago, Don Dusko said: Kako sam sprecio obojenu revoluciju!Jer u Srbiji nece biti obojene revolucije! Harry Potter i sprečavanje obojene revolucije u Srbiji ...❤️ 2 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted Sunday at 10:32 AM Share Posted Sunday at 10:32 AM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Sunday at 11:16 AM Share Posted Sunday at 11:16 AM Šta drugo može svinjac od službe i Bebinih đaka da osmisle osim lažnih separatista, atentata i državnih udara. Isto ovako su spasavali i Milaša u CG sa čuvenim državnim udarom na dan izbora, gde mu je naravno brat iz Beograda asistirao u svom tom ludilu punim kapacitetom. Podsećanja radi specijalni državni tužilac Katnić, desna im ruka i osvedočeni kriminalac je danas u Spužu bez izgleda za izlaskom do kraja svog bednog života. Teta Zagorka treba da misli o tome ovih dana. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted Sunday at 11:33 AM Share Posted Sunday at 11:33 AM 16 hours ago, 033zero330 said: Posle svega, zbilja miriše na fejk. Ovo je def ili namešteno ili je sns uspeo da razjebe i kobre i službu za obezbeđenje visokih državnih funkcionera. Prvo, služba obezbeđenja predsednika države iliti kobre vozi VIP osobu u prvom vozilu, na magistralnom putu vozeći po sredini. To radi prvo vozilo i treće vozilo, drugo vozi normalno i u tom vozilu se nalazi vip. Sa dva vozila idu samo kad je boranija od funkcionera u pitanju. Pogledajte na snimku (oko 9-10 sekundi snimka) kako nailazi iz suprotnog pravca sivi mercedes dok institucija izlazi i telefonira pored vozila. U tom trenutku je u tom mercedesu mogao da bude bilo ko i da isprangija psihopatu i ove njegove pacijente kao od šale. Zato ja ne bih isključio ono gore što sam napisa, da su razjebali sve što su mogli pa čak i obezbeđenje psihopate. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 11:44 AM Share Posted Sunday at 11:44 AM Evo neko je sve to lepo izanalizirao 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Sunday at 12:38 PM Share Posted Sunday at 12:38 PM Vidi se put nije zatvoren, dolazi auto iz suprotnog smeta. Da je put zatvoren, nategnuto bi bilo al ajde, da ide Acika prvi jer se u koloni po protokolu menjaju mesta vozila iz bezbedonosnih razloga. Posto nije zatvoren put, prvo vozilo ide da ocisti put od drugih vozila jer kolona ide velikom brzinom, da uoci eventualne opasnosti i da bude prva meta u slucaju napada. Znaci ovde imamo situaciju gde u zemlji u kojoj imamo folklornu tradiciju kamiona sa peskom predsednik drzave ide prvi na putu gde nije obustavljen saobracaj!!?? Kobre propo. Aj sve, ali ako je samo pukla guma, ne objavljujes to odmah nego sacekas da se utvrdi sta je bilo pa onda il objavis ali je glupo objavljivati da ti je pukla guma i da ti se obezbedjenje ovako ponasa. Ako je diverzija sa ekaplozivom u gumi tek onda ne objavljujes da bi mogao utvrditi i ispitati sve i uhapsiti odgovorne pa tek onda objavis. Ovako je samo sviranje kurcu za fanove. Mada ovo bih ja podveo pod arcenje drzavnih resursa za privatne potrebe u rangu prevoza kupusa za zimnicu u kolima hitne pomoci i tako bih to i tretirao na sudjenju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Sunday at 12:54 PM Share Posted Sunday at 12:54 PM Treba se fokusirati na osobu koja je odgovorna za sve ovo: 2 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted Sunday at 01:10 PM Share Posted Sunday at 01:10 PM Vucic postize ono sto on zeli, da konstantno bude fokusu na ovaj ili onaj nacin. Kada uspeva na ovom mestu na kom je vecina obrazovanih, mogu tek da zamislim kako mu prolazi medju njegovom rajom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Sunday at 01:27 PM Share Posted Sunday at 01:27 PM 16 minutes ago, Leo said: Vucic postize ono sto on zeli, da konstantno bude fokusu na ovaj ili onaj nacin. Kada uspeva na ovom mestu na kom je vecina obrazovanih, mogu tek da zamislim kako mu prolazi medju njegovom rajom. Jeste ali meni svakom svojom akcijom pumpa fokus na plan B. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Sunday at 01:37 PM Share Posted Sunday at 01:37 PM 26 minutes ago, Leo said: Vucic postize ono sto on zeli, da konstantno bude fokusu na ovaj ili onaj nacin. Kada uspeva na ovom mestu na kom je vecina obrazovanih, mogu tek da zamislim kako mu prolazi medju njegovom rajom. Uopste ne vidim da je u fokusu, samo da se trudi. Videli su ljudi ovo, sinoc se pricalo malo o tome, vec sutra ce ispasti iz fokusa i morace da smislja novu glupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted Sunday at 01:48 PM Share Posted Sunday at 01:48 PM 9 minutes ago, McLeod said: Uopste ne vidim da je u fokusu, samo da se trudi. Videli su ljudi ovo, sinoc se pricalo malo o tome, vec sutra ce ispasti iz fokusa i morace da smislja novu glupost. Naravno da je u fokusu, a kada prodje ova glupost bice nova kojom ce se forumasi baviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Sunday at 01:56 PM Share Posted Sunday at 01:56 PM (edited) Ma u pravu je Leo, dosta nas je za sve ove godine konstantnom propagandom izbaždareno da nam fokus bude na njemu, što je i cilj ovog sistema. Koliko god da se trudio da ga izbegneš, neprestana sveprisutnost u medijima je uzela svoj danak. Zato toliko znače ove studentske objave gde se ponavlja da nije nadležan. I sam bih se bez njih vratio na podešavanja fokusa koja odgovaraju sns-u. Srećom, studenti su tu da me podsete koje su nadležnosti predmetne institucije. Edited Sunday at 01:56 PM by Smrtokapa reč 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Sunday at 02:02 PM Share Posted Sunday at 02:02 PM Ne znam, mozda sam usamljen u misljenju, ali primecujem i u mojoj okolini da ako se i komentarise ista vezano za njega da je to uglavnom o tome koliko je pukao, za ovaj juce incident sam ovde procitao i video najvise diskusije od svih kanala koje pratim (ne pratim rezimske, kontam da je tamo bio specijalni program zbog ovoga) i da uopste nema nekog odjeka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted Sunday at 02:23 PM Share Posted Sunday at 02:23 PM 17 minutes ago, McLeod said: Ne znam, mozda sam usamljen u misljenju, ali primecujem i u mojoj okolini da ako se i komentarise ista vezano za njega da je to uglavnom o tome koliko je pukao, za ovaj juce incident sam ovde procitao i video najvise diskusije od svih kanala koje pratim (ne pratim rezimske, kontam da je tamo bio specijalni program zbog ovoga) i da uopste nema nekog odjeka. Babl. I dalje uspeva da dzei narod da gravitira oko njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Sunday at 02:35 PM Share Posted Sunday at 02:35 PM Ne moze da bude babl ako se isto okruzenje i isti kanali jako menjaju u poredjenju sa tim kakvi su bili pre dve nedelje, mesec dana ili dva meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted Sunday at 02:54 PM Share Posted Sunday at 02:54 PM Niko od obezbeđenja nije ni pogledao onaj sivi auto koji je projurio pored njih, i to dok je Vučić bio napolju...ako je toliki javašluk i bolikurcija u obezbeđenju predsednika države, možemo samo da zamislimo šta se drugde dešava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted Sunday at 03:02 PM Share Posted Sunday at 03:02 PM Bio 3 sata na Gazeli, otpale mi noge. Fina ekipa, ne prevelika gustina naseljenosti. 7 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Sunday at 03:49 PM Share Posted Sunday at 03:49 PM 4 hours ago, shonke said: U tom trenutku je u tom mercedesu mogao da bude bilo ko i da isprangija psihopatu i ove njegove pacijente kao od šale. Na žalost, ništa od toga... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Sunday at 03:55 PM Share Posted Sunday at 03:55 PM 4 hours ago, DameTime said: Evo neko je sve to lepo izanalizirao 😄 Ma i Čeda je svojevrsni debil i teoretičar zavere...a gde mu je verzija da je Precednik izašao iz vozila...da moča 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Sunday at 04:56 PM Share Posted Sunday at 04:56 PM U sustini je ovo sada igra "ko ce prvi da izgubi strpljenje i povuce obarac" ili game of chicken. Vucic i ekipica sa nelagodom gledaju kako iz dana u dan neki ljudi protestvuju protiv njihove vlasti, kako se blokiraju skole, fakulteti, ulice, mostovi. Jedino sto mogu da urade da to sve prestane je da izvedu organe sile i sve to nasilno pocnu da guse, ali to je potez koji bi samo eskalirao situaciju i priblizio i zapadni faktor razmisljanju da je mozda vreme da i Srbija dobije makar i privid demokratije i smenjivosti vlasti. Sa druge strane, studenti, gradjani, svi koji protestvuju protiv vlasti znaju da ovo moze da potraje i jos godinu dana i nista se nece promeniti. Jedino sto mogu da urade da se nesto promeni je da na silu krenu da ruse vlast, sto ce SNS jedva docekati jer ce onda i EU i ostalim faktorima moci da prodaju pricu kako je na delu nasilno rusenje legitimne vlasti, a protiv toga su sva sredstva dozvoljena. Drugim recima, ostaje da se vidi ko ce prvi da popusti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts