fillam Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) Bio sam kod Ušća od 1 otprilike, kolone sa Brankovog mosta su se konstantno priključivale, u jednoj sam i ja došao. Posle smo krenuli ka NBG, stigli do Milentija Popovića, pa sam se okrenuo i krenuo nazad ka gradu. Oko 2 i 15 je i dalje ozbiljna rulja prelazila Brankov most ka Ušću. Nikada nećemo saznati koliko zaista ima ljudi danas na ulicama Beograda, ali ono što po slobodnom ubeđenju mogu da tvrdim, meri se u stotinama hiljada. Neverovatna energija, smenjivanje sreće, tuge, besa i ponosa, ne pamtim ovakvu emotivnu klackalicu na ivici suza. Hvala vam deco na svemu! Edited 10 hours ago by fillam 10 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 1 minute ago, Smrtokapa said: ... Kažu prisutni da je ušla u raskrsnicu i zakačila nekog, onda su počeli da je jure i ona je, verovatno u panici, nagazila gas i pokosila šestoro ljudi. Ne, stajala je, dvoje-troje su je blokirali ispred haube, a onda je ona naglo nagazila na gas i pokosila ovu devojku i još jednog je zakačila. Ima ceo snimak na Viberu, neko poslao na X. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Tom Bombadil said: https://www.instagram.com/reel/DFNjKznKOOA/?igsh=cjlrdmd4NmFmcDg= snimak situacije Ma mamu im jebem bolesnu, da Bog njih neko tako pogazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago https://nova.rs/vesti/hronika/vozac-se-kolima-zaleteo-na-okupljene-na-novom-beogradu-i-udario-studentkinju-foto/ Vrlo moguce da je ovo panduri u civiliu privode. Ajd samo da ona devojka bude dobro, bas nezgodan pad glavom o ivicnjak. Jebem ti degenerika, ova sa P tablicama vrv i nije neka sns debilčina nego prosto obična debilčina. Jebem ti mater nenormalnu baš 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Reke ljudi kroz Gandijevu, ja nisam mogao da se prikljucim jer momak ima beauty sleep, tokom ovako povjesnog dogadja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 5 minutes ago, fancy said: Ne, stajala je, dvoje-troje su je blokirali ispred haube, a onda je ona naglo nagazila na gas i pokosila ovu devojku i još jednog je zakačila. Ima ceo snimak na Viberu, neko poslao na X. Mislim da je bilo i pre, znaci da je vec jednom probila blokadu, da su ljudi onda uspeli da blokiraju, pa je opet ubrzala i pokusala da prodje. Nije ono ceo snimak, jer ne znamo kako je dosla u onu traku sa onom dvoje koji stoje ispred auta. Ako obratis paznju, svi ostali su u drugoj traci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) Jbm li joj sve 🤮 Mamu i sve ostalo Djubre Edited 10 hours ago by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) 9 minutes ago, NMX said: Jebem ti degenerika, ova sa P tablicama vrv i nije neka sns debilčina nego prosto obična debilčina. Jebem ti mater nenormalnu baš Ja ne mogu da vjerujem u to, ako potpuno odlijepiš od panike onda nemaš više ni koordinaciju da voziš, ako ne odlijepiš potpuno, onda gasiš kola i čekaš da se ljudi raziđu. Ako si elementarno normalan i nisi terorista, to jest. Edited 10 hours ago by Beonegro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Objavili su da ima 24 godine. Meni deluje da ima 20 u vrh glave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 2 minutes ago, srlepajce said: Jbm li joj sve 🤮 Mamu i sve ostalo Djubre Ma nema ovde trunke potresenosti ili kajanja. Ova bi gazila i dalje da je mogla. Čekamo da vidimo čija je ćerkica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Strava i uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Bure baruta. Ovde i bukvalno treba jedna varnica za ozbiljne pizdarije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Bez srama je nastavila da vozi kroz masu Mamu joj jbm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago jebemtizivot, boli me stomak od kad sam video snimak. Nadam se da ce devojka proci bez tezih posledica, ali ono lezanje bez reakcije je bas jezivo 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 4 minutes ago, srlepajce said: Jbm li joj sve 🤮 Mamu i sve ostalo Djubre Auuu ona još ljuta i izgleda joj žao što nije više njih zgazila. Pogledajte joj samo facu i sve vam je jasno. Ne zaslužuje da živi bre jer ovo nije čovek, monstrum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Ovo poslati tamo u Jagodinu da vidi narod koju vlast podrzava mamu joj.... 2 SLUCAJ GAZENJA U KRATKOM ROKU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Jebemtizivot... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Trenutno se blokira autokomanda, ako je neko u blizini može da ode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Sta je bre ovo?Samo gaze ljude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 10 minutes ago, fancy said: ufff jbt, ova devojka je udarila glavom baš majku vam jebem, ubicete nekog, govna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Kronostime said: Jebemtizivot... a bogami, ako je devojci jedna trepavica otpala a i ako nije, vozača i svih 50 degenerika iz busa izvući na autokomandu pa tući redom jebem li vam mamu da vam jebem mamu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) Moram da priznam da mi sve ovo polako vraća veru da nije u Srbiji baš sve trulo. Pod sve mislim na ljude. Respekt ❤️. P.S. Upadoh u pogrešnom trenutku, naravno da ne mislim da ovo đubre u kolima. Edited 10 hours ago by Eddard 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Poceti primjenjivati provjereni metod strastvenog skakanja po kicmama. Nece se proci dok ne ubiju nekog. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts