Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Novak prakticno igra bez podrske prvog servisa, a sa riternima i promenama ritma pravi tu razliku. Fricov servis isto nije na nivou, ali je znacajno popravio igru u defanzivi.

Novak ce morati mnogo bolje da igra i protiv Hurkaca, a kamoli Medvedeva, ako do tog meca uopste bude i doslo .................. pozitivna kritika vezano za servis je donela rezultat, poslednja dva servis gema je odservirao bez greske ......................

Edited by jevrem69
Posted
10 hours ago, Milutinov Tata said:

Fric sigurno veruje da mu je Novak "duzan" za AO, tako da ocekujem dosta tezak mec za Novaka.

Sad mu valjda vise nije dužan :lol_2:

Novak danas od sjaja do ocaja, fale mecevi, bas se vidi rezultat duze pauze. Sa samo dva odigrana meca stize u polufinale, a tamo ga ceka Hurkac. Meni deluje da je Friz tezi protivnik od Hurkaca, ima bolji ritern i kretanje. 

Ovaj Fric se mlad ozenio, dobio dete i sa 24 godine vec razveo, a onda brze bolje zaljubio u novu barbiku :bravo:

Posted
3 minutes ago, Milica said:

Ovaj Fric se mlad ozenio, dobio dete i sa 24 godine vec razveo, a onda brze bolje zaljubio u novu barbiku :bravo:

zato je i popravio defanzivu ................... 😂

• Ha-ha 5
Posted

Ugo da se nije glupirao sa drop sotovima na 5 4 i 40 0 mogao je imati set na svom kontu. 

Mislila sam da ce biti umoran danas, a on igra kao da nije u zoru legao. 

Na momente me podseti na Tipsu i kako je znao dobro da odigra na velikom sceni protiv opasnih rivala. 

Kad hoda ka klupi smesan je kao Fonjini :lol_2:

Neobicna tehnika izvodjenja udaraca kod oba igraca +Ugo levoruk. 

Ali onaj smec posle koga je napravio aikido kolut unazad preko levog ramena je bio fenomenalan :Hail:

Posted
15 minutes ago, Boxy said:

Zamislite RG ili Pariz da neki Francuz zaista zna da igra tenis :default_sofa:

sta si ocekivala? Pa i ovaj tajbrejk sto je odigran, to je maltene bilo ravno cudu ......................

Posted
5 minutes ago, Boxy said:

Zamislite RG ili Pariz da neki Francuz zaista zna da igra tenis :default_sofa:

Ne samo da je to takoreci nemoguca misija nego i da se malo informisu bolje :classic_rolleyes: moram da prepricam detalj iz jucerasnjeg dana - znaci mec Dimitrov-Zverev, odmah iznad mene sede dva muskarca, nekih pet banki rekla bih, jedan koji je kao strucnjak za tenis i objasnjava ovom drugom koji izgleda nije. I objasnjava ovaj koji zna kako navija za Grigora jer je on baby federer a Federer i Nadal su - i krenu hvalospevi onoliki (nemam nista protiv) i onda nabrajanje novih : ove dvojice, plus Tim, Medvedev, Cicipas (njegov novi miljenik) raspricao se covek onoliko, ja slusam - inace smo nesto malo komentarisali tokom meceva do tada, i ide prica , vec me malo i nervira sto on non stop nesto prica i on tako zaokruzi pricu o aktuelnom stanju u tenisu, Novaka ne pominje. Kazem ja onako kao na usput - a Novaka ne pominjete? On malo zbunjen kaze - pa jeste i on je tu on je generacijski negde izmedju Federera i Nadala i mladjih, ja ocekujem od njega da on uskoro pocne tranziciju izmedju ove dvojice i mladjih, ja kazem - pa zar nije on vec desetak godina prakticno broj 1 ?  Zbuni se covek, ja se pravim naivna, kaze on : pa jeste, da, ali on je ipak po godinama dosta mladji od ove dvojice, negde je izmedju njih i mladjih, ja opet naivno - pa on je samo godinu dana mladji od Nadala... Iznervira se covek, imala sam utisak da bi sve dao da se nekako izbrise iz istorije tenisa Novak :classic_laugh:

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Jeste Djokovic godinu dana maldji od Nadala, ali Nadal se vec od 2005. godine tuce sa Fedom, tako da nije ni cudo sto on stavlja Feda i Nadala u jednu generaciju, a Djokovica u drugu. To mu i nije neka greska...

E sad, sto ga je preskocio, sta ces, njemu je nebitan :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Pa jeste, srusio mu sneska :classic_laugh: Sad jos ako Sasha naprimer pocne da dere Cicipasa istraumirace se covek bojim se :classic_sleep::classic_biggrin: Grigora sam vec otpisala za velika dela koliko god mi bio i simpa i dobar igrac, mislim da on ne veruje da moze da pobedi ovih nekoliko sada najboljih igraca i samim tim ih nece ni dobiti

Edited by ciao
Posted (edited)

Koliko je visok Gaston? Svaki idući put kad ga gledam izgleda mi sve manji :classic_blink:

Ciao, Milice, jeste li išle danas?

Edited by alcesta
Posted
39 minutes ago, alcesta said:

Ciao, Milice, jeste li išle danas?

Ja bila samo onaj dan. 

33 minutes ago, svi pjevaju said:

Hide contents

Screenshot_20211105_171552.jpg

Znaci na tvoju zalost nismo na slici ni ja ni ciao :classic_smile:

17 minutes ago, ciao said:

Ne nazalost, mora nekad i da se radi :classic_sleep:

Posted

IMG_7258.th.jpg   IMG_7265.th.jpg    IMG_7268.th.jpg  IMG_7270.th.jpg

Malo fotkica iz bercy-a : ( stavicu jos tu i tamo kad stignem)

za nase fedfanove da se ne osecaju zaboravljeni :classic_sleep: : L'Equipe stavio veliki pano sa legendama iz raznih sportova

Druge su Novak, poslednja je Head-ov stand, oni su napravili dobar fazon - posle svakog meca pobednik meca potpise lopticu i posalje u publiku, ko iz publike uhvati lopticu dodje posle kod Head-a i dobije reket na poklon

• Like 1
Posted (edited)

Na Tennis ch. sad komentarise Kurijer meceve od danas. Kaze kako je Novak 5. put pobedio Fritza i onda krece opis meca s AO: kako je to bila velika bitka u 5 setova - ni pomena o Novakovoj povredi i sta je dovelo do igranja tih 5 setova (sigurno ne Fritzova briljantna igra koja je naudila Novaku), umesto glatke pobede u 3 seta. :classic_rolleyes:

kako svi vole da prepravljaju istoriju! :classic_rolleyes:

Edited by wwww