wwww Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 (edited) Medvedev je imao neke probleme u IW i zato nije igrao Moskvu. Edited November 3, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 sta ovi momci rade, iz gema u gem spasavaju po tri vezane brejk lopte ................................. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 3, 2021 Author Share Posted November 3, 2021 Lajovic je bez problema mogao da uzme ovaj set, Zverev je bas imao oscilacije u igri, ali Lajovic je gresio u presudnim trenucima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Zverev mu je davao poklone, ali ovaj to nije znao da iskoristi. Da ne pominjem ono brzopleto srljanje da zavrsi poen u tri poteza, i brdo gresaka koje je napravio, pre svega iz bekhenda. Takodje, Lajovic je u ovom mecu bas imao problema sa servisom, a bez tog segmenta igre, nema sta da trazi protiv najboljih igraca, cak i kada ovi igraju ispod svojih realnih mogucnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Pogledala sam TB. Lajović je jedini naš igrač za koga sam dostigla taj stepen zena da potpuno opušteno gledam kako pravi gluposti i propušta šanse u TB. Jednostavno se čovek pomiri da je aksiom da će da zabrlja kad je važno i da nema nikakve nade, i nekako je oslobađajuće 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 2 minutes ago, alcesta said: Pogledala sam TB. Lajović je jedini naš igrač za koga sam dostigla taj stepen zena da potpuno opušteno gledam kako pravi gluposti i propušta šanse u TB. Jednostavno se čovek pomiri da je aksiom da će da zabrlja kad je važno i da nema nikakve nade, i nekako je oslobađajuće Ako pogledamo malo siru sliku, ne znam koliko je oslobadjajuce, sto su maltene svi nasi igraci na ovom turniru (sem mozda Krajinovica) ispustili sansu da trijumfuju 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Pa nije oslobađajuće kad su drugi igrači u pitanju, ipak je Lajović jedinica za choke Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 moze nesto da znaci, ali i ne mora. Monf je par puta primenjivao taktiku "mnogo sam povredjen", pa onda odjednom proigra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Ako je verovati elektronskim uredjajima ovo je najbrzi forhen ikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Ko zna sta ce sve sutra da folira i glumi. Gael mi je ranije bio vrlo drag igrac sad me sve vise nervira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 4, 2021 Author Share Posted November 4, 2021 U kakvom raspadu je top 10, Beretini i Cicpas povredjeni, Rubljov ne moze mec da dobije , Hurkac se muci sa Kepferom, Siner jos uvek klinac, trenutno su najstandardniji Zverev i Rud koji bas i nije specijalista za beton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Zverev true number one 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 4, 2021 Author Share Posted November 4, 2021 Po ls-u, Monfils je predao i potvrdjeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 jeste ..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Bolje mladi Siner u top 10 nego starac Foco od stotinu ljeta Zverevu, Medvedevu i Ciciju bas nista ne fali,a bogami ni Hurkaci. U top 10 su nista manje zasluzeno od mnogih drugih koji su tu bili. Meni je Zverev bolji od Vavrinke, Delpa, Tima i da ne nabrajam dalje. Beretini je novija verzija Feda, dobar servis, jak forhend, los bekend i kretanje ostednje, buduci kralj trave, samo da se Novak penzionise. Mislim da je trenutno najveci "problem" to sto Novak jos uvek dobro igra i pobedjuje ih, ali to ne znaci da su oni losi. Razumem potrebu da se sprda sa top 10 igracima jer se na taj nacin umanjuju Novakova dostignuca ali procice i to, niko danas ne spominje Samprasove ni Fedove protivnike,broje se titule, h2h i nedelje no1 sve ostalo je nebitno... Povuko se Monfis... Nije dobro za Novaka bas mu trebaju mecevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 4, 2021 Author Share Posted November 4, 2021 (edited) 2 minutes ago, Milica said: Beretini je novija verzija Feda, dobar servis, jak forhend, los bekend i kretanje ostednje, buduci kralj trave, samo da se Novak penzionise. Edited November 4, 2021 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Na koga bese ide sada? Posto je Cicipas ispao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Nori/Fric Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Novak ceka Norria ili Fritza, a pobednik ide na Hurkacza ili Duckwortha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Pa to je sasvim ok zreb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Sad kad mu dodje gigant Nori koji je jelte, u Novakovoj ravni sudeci po englezima, bice to finale pre finala 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Je li Nori sad eliminisan za Torino? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Koji smor gledamo dubl Mahut Herbert /... umesto Novaka i Monfilsa na centralnom a taman se napunile tribine skroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts