Jump to content

Pariz

Boxy

Recommended Posts

Zverev mu je davao poklone, ali ovaj to nije znao da iskoristi. Da ne pominjem ono brzopleto srljanje da zavrsi poen u tri poteza, i brdo gresaka koje je napravio, pre svega iz bekhenda. Takodje, Lajovic je u ovom mecu bas imao problema sa servisom, a bez tog segmenta igre, nema sta da trazi protiv najboljih igraca, cak i kada ovi igraju ispod svojih realnih mogucnosti.

Pogledala sam TB. Lajović je jedini naš igrač za koga sam dostigla taj stepen zena da potpuno opušteno gledam kako pravi gluposti i propušta šanse u TB. Jednostavno se čovek pomiri da je aksiom da će da zabrlja kad je važno i da nema nikakve nade, i nekako je oslobađajuće :classic_biggrin:

• Tuzno 1

2 minutes ago, alcesta said:

Pogledala sam TB. Lajović je jedini naš igrač za koga sam dostigla taj stepen zena da potpuno opušteno gledam kako pravi gluposti i propušta šanse u TB. Jednostavno se čovek pomiri da je aksiom da će da zabrlja kad je važno i da nema nikakve nade, i nekako je oslobađajuće :classic_biggrin:

Ako pogledamo malo siru sliku, ne znam koliko je oslobadjajuce, sto su maltene svi nasi igraci na ovom turniru (sem mozda Krajinovica) ispustili sansu da trijumfuju 😂

U kakvom raspadu je top 10, Beretini i Cicpas povredjeni, Rubljov ne moze mec da dobije , Hurkac se muci sa Kepferom, Siner jos uvek klinac, trenutno su najstandardniji Zverev i Rud koji bas i nije specijalista za beton.

Bolje mladi Siner u top 10 nego starac Foco od stotinu ljeta :lol_2:

Zverevu, Medvedevu i Ciciju bas nista ne fali,a bogami ni Hurkaci. U top 10 su nista manje zasluzeno od mnogih drugih koji su tu bili. 

Meni je Zverev bolji od Vavrinke, Delpa, Tima i da ne nabrajam dalje. 

Beretini je novija verzija Feda, dobar servis, jak forhend, los bekend i kretanje ostednje, buduci kralj trave, samo da se Novak penzionise. 

Mislim da je trenutno najveci "problem" to sto Novak jos uvek dobro igra i pobedjuje ih, ali to ne znaci da su oni losi. 

Razumem potrebu da se sprda sa top 10 igracima jer se na taj nacin umanjuju Novakova dostignuca ali procice i to, niko danas ne spominje Samprasove ni Fedove protivnike,broje se titule, h2h i nedelje no1 sve ostalo je nebitno... 

Povuko se Monfis... 

Nije dobro za Novaka bas mu trebaju mecevi.

2 minutes ago, Milica said:

Beretini je novija verzija Feda, dobar servis, jak forhend, los bekend i kretanje ostednje, buduci kralj trave, samo da se Novak penzionise. 

:Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail:

Edited by Boxy