Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Al je Bridges sadžgao Knickse, rekord karijere. 

 

Sad Edin reče da se pojavilo iz više izvora da Harden hoće da napusti Bruklin. 

 
 Eto prilike da ujedinimo dva drugara dobra stara RW + KD

 

   Uzivanje je gledati Memfis, kakva ekipcina. 

Link to comment
Share on other sites

Vucevic bas defanzivno nezainteresovan. I premakani su mi Bulsi u derbijima. Ne igraju odbranu. 

 

Dok Adams je pravi glue guy vcrs. Odbrana, kontrola skoka, postavljanje blokova, traženje cuttera. 

 

Priča se da Harden nije zadovoljan što Irving neće da poturi rame za saigrace. #sprdamse

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ovo sto Bane igra ove sezone je verovatno all-star nivo, razbija covek. 

A za ovog Johna Konchara sam prvo mislio da je Cancar ... legit lik

Memfis takodje dobar posao radi sa iskopavanjem undrafted likova i pretvaranjem u korisnu radnu snagu

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

Ja mislim da se oba fino uklapaju. Bane je sigurno bolji šuter i efikasniji igrač. Brooks je više SF, bitan je dosta zbog odbrane. 

Racionalnija selekcija suta Bane-a. Brooks neretko siluje šut, uzima teže suteve, ne voli da deli loptu. Lošije procente suta ima od Bane. I baš mi je fantazerski upgrade ovogodišnji Bane u odnosu na proslogodisnjeg Brooksa. Xd

 

Može se reći da je samo odbrana na strani Brooksa. 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Betolingar Misdongard said:

Multiprenosi su loša ideja za košarkaške utakmice. To je zabavno praviti za fudbal, šaltaš se kad neđe padne gol ili kad je neka velika prilika. Za košarku to jednostavno nije dobro, zato što ne možeš dobro da skontaš dešavanja na terenu stalnim sjeckanjima i šaltanjem.

Poveo se baš neku večer u društvu razgovor o tome . Nekada se znalo , nedjelja i srijeda su bile rezervirane za sportske događaje a danas svaki dan utakmica a klubovi skoro pa u pravilu igraju svaki drugi dan. Jednostavno dođe do zasićenja sportom pa stoga mene mrzi da ga i gledam a naročito fudbal koji mi je pak bio sve u jednom dijelu mog života.  Tu i tamo odgledam našu repku i poneku utakmicu Zvezde, uglavnom je to derbi. Za ostalo nemam živaca . Sad, NBA je malo specifičan ali pre pojave interneta utakmice su u pravilu bile prenošene na kašičicu. Jedanput sedmično , eventualno dvaput. Za mene je to malo izgubilo onu draž iščekivanja do naredne utakmice. Meni lično je bio draži onaj sistem takmičenja. A i puno manje bi bilo povreda igrača kad se ne bi igrali ovim tempom. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

dok sam gledao fucu (do pre 20&kusur godina lololol), čim vidim taj multi-kombinovani prenos, u fazonu sam, imam ja pametnija posla.

nije totalno za poređenje ali meni je to slično kao da gledam 2-3 filma paralelno.

 

desi mi se ponekad  sa nba / euroleague da krenem jednu tekmu, pa na poluvremenu prebacim na drugu ali se vratim isključivo ako je ta druga neki blowout a prva imala neki faktor zbog kojeg sam želeo da nastavim. svakako ne menjam tekme napred-nazad.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Odlično veče u ligi. Najzanimljiviji je bio duel Netsa i Cavsa, kakav tandem pod košem su Mobley i Allen - Klivlendska depresija odmah prolazi. Videćemo šta će biti sa Hardenom, majstor je to ali i kancerčina solidna, mislim da nema sreće sa njim i da će ostati praznih ruku bar dok je bitan igrač. 

 

Sjajan preokret Hawksa protiv Bucksa, možda im i preokrene sezonu ova pobeda. Naravno, falio je kao leba Jrue da malo primiri Trajka. Okongwu je odigrao odlično, par puta i Janisa skidao sa obruča.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...