Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

10 hours ago, Dracarys said:

Da vratim stari, ali dobri avatar u cilju podrške Kleju Tompsonu u pohodu ka novom prstenu i želim mu FMVP priznanje!

 

To je ovaj čovek zaslužio!

 

 

 

Sada vidim da prva utakmica serije kreće tek za 3 dana, pa ne znam na osnovu čega tvrdite da su Voriorsi veći favoriti u G1, nego što bi to bilo u sledećim utakmicama.

 

Aukurac, proveravacu zdravlje Kleja iz sata u sat.

 

Padnem li ispod cetvrtog mesta u prognozama, najbolje da cutis narednih mesec dana. Ne jebes zivu silu dok pises spojlere.

Edited by Ta'veren
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Dracarys said:

Iskren da budem, smučilo mi se da čitam kako se bacaju drvlje i kamenje po Ejtonu, nakon jedne loše serije u kojoj on nije jedini krivac, već i Buker i CP3, kako to da do sada nije Bukerov max dovođen u pitanje? Da li treba da vadim njegovu statistiku u seriji sa Dalasom? Takođe, Ejton je odigrao najkorektnije moguće u prethodnoj seriji sa Pelikansima sa 21ppg sa brutalnim procentima!

 

Lejkersi da mogu, zlata bi dali da mogu imati Ejtona!

 

budimo realni, ne bi prosli ni pelicanse da nije bilo aytona. tesko da je on najveci krivac pored williamsa kome se ekipa raspala u playoffu, CP3-ja, bookera i klupe koja je nestala. ali iz nekog razloga suns' fandome ima jako kratak fitilj kad je DA u pitanju i pritom ne mislim na nas sa foruma nego generalno livescore tupsone sa twittera.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Golden State advanced to its sixth NBA Finals in eight years. That puts the Warriors with Bill Russell’s Celtics of the 1950s and ’60s, Magic Johnson’s Lakers in the 1980s and Michael Jordan’s Bulls of the 1990s as the only teams to do so.

 

Inače, izgleda da nam se vraća GP2, to je jako jako bitno za ovu ekipu. GP2 je lik koji bi, imam utisak, igrao sa slomljenom nogom ako treba.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, freethrow said:

Uini, znam da nemamo šta da tražimo i da smo, što neko reče na Redditu, kao Lakersi sa Magicom 1991. protiv mladih Bullsa, ali šta da se radi? Borićemo se, što bi rekao vučić, daćemo sve od sebe, probaćemo da branimo zelene džinove i da malo ubrzamo igru i valjda ćemo uzeti barem jednu počasnu pobedu, za Čejs centar. Mi smo već pobedili, svaka pobeda koju uzmemo ili pokušamo da uzmemo u finalu je čista premija.

 

upravo tako. alek treba da bude dubs-vodilja u ovom finalu.

imamo graška, imamo šećera, muda su nam u procepu jer od lacombea se očekuje da prizna kako boston nije neotuđivi deo kalifornije ali molićemo, kumićemo gde treba i pobedićemo na kraju. čeka nas najteža serija još od 1944e.

 

mislim, već sam se srodio sa dubs nacijom, cela nacija - reprezentacija.

 

profesor bjelica svakog jutra uz tenesi viski & tanko sečenu pršutu počinje dan sa rings of fire

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ok, šala i džinksovanje na stranu, iskreno nemam predstavu ni kako će ovo izgledati ni ko će pobediti. Ne pamtim da je bilo neko ovoliko nepoznato i interesantno finale poslednjih, pa desetak godina sigurno. Nemam predstavu šta da očekujem i nekako su mi sve varijante podjednako realne i moguće:

- da Boston na mladost i Horforda i na snagu i visinu krene da opasno dominira u skoku, da nametne tip grubosti koji GSW ne može da isprati, da smanji broj poseda i oduzme tricu i skok - veliki blowoutovi za Seltikse

- da GSW zatvori kombinovanim odbranama Tejtuma i pusti sve ostale, uključujući Horforda, da riljaju i šutiraju, ali da digne tempo i da pripaljuju iz split actiona na sve strane - veliki blowoutovi za GSW

 

Pitanja> 

- da li će početi da se osećaju godine Horforda i da li će Looney moći da ga malo maltretira ili barem da mu zasmeta?

- da li će Smart i Green da budu odmah prljavi i grubi ili tek kasnije?

- da li će Poole moći da igra protiv Seltiksa u odbrani ili ne?

- da li će se osetiti nedostatak plejmejkera u Seltiksima?

- da li će Kari i Tejtum potpuno popizdeti u finalu ili će biti prosečni?

- da li će Wiggins moći da poentira i da smeta Tejtumu slično kao što je smetao Luki?

- da li će doći do izražaja ipak veća dubina dubsa (hehe)?

- pitanje svih pitanja - da li će Kerr da nadvlada Udoku?

 

Ne znam ne znam ne znam.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

IMO Seltiksi imaju oko 30% sanse da izbegnu metlu. Ja ne vidim kako je ovo ikako kompetitivan mec, jedino da se ovima povrede Kari i Klej onda imaju sanse.

 

Ogromna je razlika u kvalitetu, najveci kvalitet Seltiksa je satro odbrana, a Batlera nisu mogli ispod 40 da spuste maltene. Ovo pomocno osoblje u Majamiju se samo cuva u kljucnim situacijama, pa je opet bilo na zilet u 7.

 

Mislim da bi Hit pruzio kompetitivniju kosarku i nekih 4-2 za GSW, ovako ce biti jako dosadan mec.

 

Plus Seltiksi nemaju pleja, tako da i ta poziciona igra i riljanje cak i ako je nametnu tesko da moze da im donese nista vise od lazne rezultatske neizvesnosti.

Edited by McLeod
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, freethrow said:

 

- da li će Smart i Green da budu odmah prljavi i grubi ili tek kasnije?

 

 

Ne znam zašto si u isti koš stavio Smarta i Greena. Smart voli da flopuje i igra čvrsto ali nikad ne igra prljavo, za razliku od ovog smrada i najvećeg smećara u ligi.

 

Što se dubine tiče, Boston je ima sasvim dovoljno - 8 igrača. 

 

Boston je veći na svakoj poziciji. Ne treba zaboraviti da su Dubsi potpuno izdominirali u skoku protiv Mavsa što ovde nema trika da se desi. Moraće da dobiju čistim skillom i šutem. 

 

Tu je i faktor Timelord koga nisi pomenuo. Looney/Green kombinacija potpuno odgovara Bostonu kao match up. Mislim da ćemo mnogo više gledati smallball Dubsa ovde i da stari Looney neće biti neki faktor, ni blizu kao protiv Mavsa. Ali zato bi Porter, Bjelica, pa možda i Kuminga mogli da imaju bitne epizodne uloge.

 

Ovo je serija u kojoj Tatum i Brown moraju da budu makar drugi i treći najbolji igrači u seriji da bi Boston imao šansu, ako već Tatum ne uspe da se nametne kao prvi igrač pored Stepha. Dubsima će Poole experience trebati više nego ikad.

Link to comment
Share on other sites

Na papiru verovatno lako, ali cenim da bi Dalas dobio bilo koga sa druge strane takodje. Istok je ujednaceniji. Ne i kvalitetniji, procenat iz regularne sezone nije neki reper, pogotovo poslednjih godina kada mnogim ekipama nedostaju povredjene zvezde plus se ocigledno stede.

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja bih rekao da je GSW imao najlakši put do finala u skorijem sećanju. Biće klanja ovde itekakvog.

Ovo je zanimljivo jer se provlači svuda i u USA, a ne vidim kako je najlakši. Memfis je objektivno zajebana ekipa, koja ne leži GSWu nikako a bez Moranta su otprilike i jači. Denver kakav takav da je ipak ima fucking najboljeg košarkaša u poslednjih 2-3 godine, iako se slažem da su osakaćeni i da su ležali. Dalas je izbacio moćnog Finiksa, sa Lukom na maksimalnom broju obrtaja i na MVP nivou i Brunsonom i Dinvidijem koji sipaju.

 

Boston je dobio jednu realno dosta razjebanu ekipu Bruklina, Milvoki bez jedinog pravog superstar šutera i Majami koji se ispovređivao u predelu primicača na jedno 5 igrača.

 

Ne kažem da su jedni ili drugi imali teži ili lakši put, samo da može da se gleda na razne načine. Meni je najlakše da kažem da mi je krivo što je Dalas izbacio Finiksa, jer je sprečio GSW da ih počisti u 4 utakmice, ali to ne bi bilo fer i pitanje je šta bi bilo i ko bi dobio. Okolnosti su 50% rezultata.

27 minutes ago, Chaos Is Me said:

Smart voli da flopuje i igra čvrsto ali nikad ne igra prljavo, za razliku od ovog smrada i najvećeg smećara u ligi.

Nemam sada vremena, ali... cmon.

 

Spoiler

 

 

Edited by freethrow
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ovo je serija u kojoj Tatum i Brown moraju da budu makar drugi i treći najbolji igrači u seriji da bi Boston imao šansu, ako već Tatum ne uspe da se nametne kao prvi igrač pored Stepha. Dubsima će Poole experience trebati više nego ikad.

 

tako nekako.

dodao bih da je ovo jedna nova situacija za dubse na banalnom nivou:

možda wiggins može da oteža situaciju tatumu, svede ga u tekmi ili dve na neke užasne procente ali ko će ustvari da čuva jaylen browna?

 

brown jeste monorail* u razmišljanju i logici igre ali je ipak vrlo zajeban i takav kada mu šut ide od ruke.

draymond i looney mogu da matchuju hustle timelorda i horfa; steph, klay i poole mogu napadom da matchuju odbranu celticsa, u boljem scenariju je i premaše

 

ali brown mi sad izgleda kao bostonov ticket to ride.

 

*

Spoiler

giphy.gif?cid=790b76119c48251f14b84c5090

 

edit

au, sad razmišljam. verovatno samo klay thompson može da čuva browna a možda mu to donekle i odgovara, jer nije neki ludi brzanjac ?

Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, Chaos Is Me said:

Što se dubine tiče, Boston je ima sasvim dovoljno - 8 igrača. 

Još samo ovo - da li stvarno misliš da je u finalnoj seriji 2022ge dovoljno igrati sa 8 igrača? Ovo ozbiljno pitam, nevezano za Boston ili GSW. Meni to deluje užasno malo za visok intenzitet basketa od 48 minuta.

Link to comment
Share on other sites

Just now, uini said:

green mora na horforda. takođe i nema šta da traži protiv ove dvojice osim u nekim odbrambenim minijaturama gde preuzima

mislim da će wiggins i klay na tatuma i browna

 

@Devil In My Pants

Da, imas pravo. GSW sigurno dobij lagano prvu jer su odmorniji  BS ce biti pod uticajem finala. Stvi platu i posle mi se zahvali

  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...