Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Evo Klejcuga 5/5 u 3oj da nadoknadi

Reggie Bullet jeste pristojan 3D igrac, mada bolji kao defender jer nikad ne mozes da se pouzdas da ce spremiti otvorenu tricu...

Za ovaj lukaball ipak treba i Hardavej Jr, da imas nekog knockdown sutera, probali su dovodjem Bertansa ali je propao kao zeton

Sjajni su Warriorsi, nema sta. Mozda i njihova najlepsa iteracija za gledanje

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Darko said:

Smešno mi je ali nekako neozbiljno. Ako je fotografija sveža naravno, veoma je moguće da nije, svašta se može na Twitteru staviti. 

 

demantovali su mavsi da je jučerašnja;

solidan trashtalk kidda, mislim, ništa ružno a fani

 

FTC6JiSWUAI9J5y?format=jpg&name=small

  • Like 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Wiggins did a very good job funneling Luka into help defense and was very physical with Doncic in a way that bothered him more as the game wore along. Kevon Looney tempted Doncic in the same way DeAndre Ayton did in the previous series in terms of allowing him to shoot the three. He’s also longer and more active than he appears at a casual glance. Add Draymond Green into the mix playing free safety and Doncic has his work cut out for him figuring out passing lanes and the right time to score.

 

let's get physical, physical je wigginsova prednost u odnosu na mikal bridgesa. jedna od tih stavki koje čine idealan matchup za dubse.

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

...

edit

 

još jedna stavka koja ide u prilog dubsima (ako se uopšte desila, nisam gled'o):

kidd je između ostalog preokrenuo seriju i protiv jute i protiv sunsa epizodama sa tri ballhandlera & super-smallball posadom, brunson-luka-dinwiddie

 

mislim da za dubse ne postoji bolja verzija mavsa nego ta postava, odnosno, dubsi su možda i jedina ekipa protiv koje mavs ne mogu da stvore nikakvu prednost sa takvom ekipom na terenu.

 

dosta zajebana situacija za kidda u smislu adjustmentsa, ne vidim ništa očigledno što bi mogao da uradi da pomogne ekipi, osim da se nada da će igrati na gornjoj granici mogućnosti na obe strane terena.

Edited by uini
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

West Coast defense...

 

Spoiler

not-too-bad-novak-djokovic.gif

 

 

Moram da odgledam na miru, gledao sam samo poslednju četvrt...

Ali ako je my boy led all players both teams u poenima, asistencijama i skokovima onda mora da nije bio baš najgori na terenu.

Edited by freethrow
Link to comment
Share on other sites

Vidi se da je Wiggara dobričina i priučeni oftalmolog/mesar. Drejmond nategne prste kao grabulju pa podiže na gore da dospe do rožnjače odmah, plus ne seče nokte.

 

Spoiler

I push my fingers into your eyes.

 

_119624584_gettyimages-85353831-3.jpg

 

Edited by freethrow
  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

Koliko se ovde ali i u Americi potcenjuje Luni... Momak koji je imao problema sa crevima, koji je imao operacije na oba kuka, ove godine je jedan od 5 6 igrača koji su odigrali 82 utamice, uvek je spreman i uvek isto - jaki ali pravilni blokovi, skok, odbrana, zakucavanje, poznavanje sistema i gde treba da ide lopta... Super je Kevon, mislim da ne postoji ekipa koja ne bi htela da ima Kevona na klupi ili na terenu u plejofu.

Edited by freethrow
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, freethrow said:

... Momak koji je imao problema sa crevima, koji je imao operacije na oba kuka, 

 

realno ima sve uobičajene probleme senior citizena

..ali za klebera i powella su on i draymond streptomicin. opet ne mogu ni tu mavsi da naprave prednost na račun pokretljivosti i baš me interesuje koliko će kleber moći da dobije čistih spotup prilika za tri sa vrha i sa 45 stepeni.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, displejnejm said:

Nisi me razumeo, nemam ja ništa protiv igranja dupetom. Problem je što je lopta 80-90% u rukama jednog igrača. Gadno mi je i LeBron kad to radi u svojim ekipama. Drugi problem, takođe bitan, je "pace" - toliko sporo igraju napade da to više liči na Evroligu, i to sa početka 2000ih. Pogledaj possessions per game: https://www.teamrankings.com/nba/stat/possessions-per-game. Dalas je "dead last" ove sezone. 

Znam da je sve subjektivno, ali meni je baš mučno gledati taj tim.

razumeo sam te, i jasno mi je sta ti je bila poenta

moja poenta je da djana-dzru iso-hevi-euro5step-goldenshoulder kosarka apsolutno nije neka uber lepsa od onoga sto igraju mavsi

brza jeste, ali luka bar ima skill i taj neki flair pa je, bar meni, njegov iso-ball mnogo prijemciviji za oko nego gore pomenuto

 

i da se ogradim da pricam o ovim PO baksima, bez khrisa

sa njim bi valjda to bilo malo gledljivije

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tačno je da je Luka po stilu igre (a i usageu) najbliži prime Hardenu, ali meni je njegova igra ipak mnogo "višedimenzionalnija". Harden je imao u principu svega par opcija koje je eksploatisao do grotseknosti - step back 3, levi ulaz tokom koga inicira kontakt sa odbrambenim, slobodna bacanja, lob ka roll centru. Off the ball nije igrao nikada. Luka ima 1000 i jednu opciju u arsenalu i nije kao da stalno radi jedno te isto.

 

Giannisball je trenutno nešto najružnije u NBA košarci bez premca. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Mislim da sam u ovoj ekipi nekako najponosniji na Wiggaru. Nije igrao odbranu, gubio se u preuzimanjima, igrao je neke idiotske midrange izolacije, nije šutirao trice, nije nikada znao koje je sledeće dodavanje, bio je olupina i krnjutak - ono što ostane u vilici kada pukne umnjak na tvrdi čvarak pa i prokrvari i naduje se i otekne. Sada je on, košarkaškim rečnikom, postao čisti, beli i respektabilni sekutić u vilici GSW, žvaće konstantno i bez prekida u odbrani, a u napadu može i sve više i pomaže i preuzima glavnu ulogu zajedno sa očnjacima Stefom, Pulom, Klejom. Stomatologija NBA ftw.

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

jeste ali ljudi zaboravljaju (ili nikada nisu ni saznali, ako ga nisu imali tada u fantazi rosteru ili su fanovi minnyja) da je wiggins sve navedeno počeo da pokazuje u minesoti, naravno ne na tom nivou. hoću da kažem kako nisu dubsi njemu otvorili oči ali su definitivno usavršili sve što može da radi do maksimuma (a ima i s'kim da radi to što radi)

 

in hindsight (ne računajući uinija koji je tvrdio da je to dobar trejd) sign'n'trade durant-pacov pa trejd pacov - wiggins + visoki lottery pick = je borderline genijalan, taman da wiseman ispadne iz lige za godinu ili dve.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...