Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

40 minutes ago, uini said:

uzmite randlea natrag + fourniera = dajte nam wbrooka i mela da tankujemo

Ne hvala, Russ samo moze da ide za Lillarda. Prijace Russu Allstar pauza, da se  malo presabere.

Prvi put ove sezone da sam vidio da je oklijevao, da je pao sa samopouzdanjem sto su i saigraci primijetili. To ne smije da se desava.

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

For the rekord, zezam se za Stefena naravno, ali je činjenica da je tužno ovo što se radi WB. Užasno mi je to nerazumevanje situacije, okruženja i zeitgeista kod likova poput Westbruka. Gledam nedavno neki razgovor sa Dramondom - brz i bistar lik, vidiš da je ukapirao da više neće biti ono što je bio u Detroitu, kaže idem da nosim Embidu vodu, smeje sa na pitanja novinarke kako to, pa vaše borbe prethodnih godina, pa najbolji centar Istoka, ma zajebi, Dramond je skapirao šta može i šta treba danas da radi ukoliko hoće da bude član ekipe. Melo je skapirao.

 

Edit: Hoću samo da dodam da najozbiljnije verujem da Rasel ove godine i možda i prošle, za to nisam siguran, ima najgoru mehaniku skok šuta u NBA. Tu uključujem bukvalno sve igrače koje sam imao prilike da vidim, a mislim da sam pokrio bar 90%. Ima taj trip da spusti loptu, skoči jako (ne metar kao ranije, ali i dalje previše) i onda nekako celim telom odapinje loptu uz praktično nikakav rad zgloba (ovo se posebno vidi kod slobodnih bacanja kada mu ruka ostaje u položaju kao da maše Durantu i Hardenu sa broda). Minimum inteligencije bi značio da se a) prepozna problem b) nekako pokuša rešavanje istog.

Edited by freethrow
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, freethrow said:

 Melo je skapirao.

 

odličan post, sve se slažem, samo bih dodao da melo evo gazi 37mu a negde u 34-35oj je zauzeo zadnje sedište, radi ono što može u ovim godinama i uglavnom doprinosi. wbrook & drummond su, osim što su puno mlađi, svako na svoj način šuterski nesposobni a fali im i nekih drugih napadačkih kvaliteta koji bi nadomestili taj šut.

 

drago mi je što ovo čitam za drummonda, to je verovatno bitna razlika u odnosu na ego-trip wbrooka, koji doduše hrane svi živi, pre svega ljudi i franšize koje ga stavljaju u ulogu kojoj više nije dorastao.

 

edit typos

Edited by uini
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Najveći uspeh Lejkersa će biti da se reše Vestbruka. On dok je bio na vrhuncu, očigledno je da mu se čitava igra bazirala na fizikalijama i atleticizmu, sada kada je to nestalo, postao je ćorak i štetan po ekipu. Ja nisam siguran da li je uopšte sposoban igra NBA.

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Dracarys said:

Isto kao što su Klipersi uvalili Bledsa i Vinsloua. Vestbruk će čak biti na expiring ovog leta.

 

koliko novca primaju bledsoe i winslow ? zajedno imaju 21-22 miliona. wbrook sam ima 44 ove i 47 one sledeće.

nema tu 'leba, osim ako neko ne učini tešku uslugu lejkersima.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Wbrk je svoje novce/ugovore teskom mukom zaradio za razliku od te 2 prevare.

Daj Boze da uzme PO i da uzme posle toga jos mnogo love. Ziv bio Rasele Westbruče.

Znalo se u trenutku potpisivanja tog ugovora da ce zadnje 2 sezone biti problematicne, jbg sto su se kola slomila na Lejkersima ali uzeo je takav ugovor kao superstar lige u tom trenutku.

Ocigledno je da on, Lebron i AD nisu dovoljno vremena proveli na parketu, da treba vremena a da li ce biti dovoljno do kraja regularne sezone da to isprave, ja mislim da hoce.

Edited by Miki28
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, uini said:

 

koliko novca primaju bledsoe i winslow ? zajedno imaju 21-22 miliona. wbrook sam ima 44 ove i 47 one sledeće.

nema tu 'leba, osim ako neko ne učini tešku uslugu lejkersima.

 

 

Pa ja i ne računam da će ove sezone Rasel biti trejdovan. Nema šanse, to ne mislim da je toliko zbog plate, koliko do toga što misle da će im uspeti ono što su zamislili za plej of i neće odustati od toga dok ne probaju.

 

Inače nije nešto mnogo teško primiti 47 miliona, jer se radi o samo jednoj godini ugovora.

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, gggggggg said:

juce si pricao da skoro niko nema mesta u capu a sada kazes da nije tesko primiti 47 miliona

Nije teško za trejd. Teško je kao slobodan igrač doći. Nisam znao da mora da se crta.

 

Takođe Lejkersi ne čiste salary cap, već se podrazumeva da dobiju neke igrače prema toj plati, što je drugi univerzum za Bena i Tobajasa koji bi morali biti utopljeni u ekipe sa praznim salary capom da bi Harden mogao doći.

Edited by Dracarys
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, gggggggg said:

daj onda primere timova koji bi dali dva-tri-cetiri igraca za westbrooka.

Pa pazi, ja bih mogao da navedem milion primera kada bih imao vremena. Sve zavisi na leto kada Pelinka nazove njegove kolege i pita šta je dostupno i time suzi izbor na nekoliko timova.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...