Miki28 Teoljub Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 @propolis cestitke na pobjedi👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Na kraju pokupih 9 kategorija, cestitke protivniku na borbi. Sad protiv mog starog trejd partnera i cetiri meca MVP-ja, moze da bude veoma ruzno po mene, posebno sa minutima koje mi dobijaju Boucher i Poku i rovitim Jruom. Svakako cu biti zadovoljan i sa tesnim porazom, tako da Squab budi nezan 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 3 hours ago, Zvezdinho said: Da nije majstorski vrsio FA izmene a ja amaterski bila bi dobra pobeda nad Ajgorom, ovako samo 9-3-1. Provuko mi se za trojke i poene, al nisam ocekivao da mogu do def.skokova. S obzirom da sam se debelo zajebao sa neuzimanjem Homsa u 4.rundi not too bad za 1.kolo. Zar nisi ti izgubio ovaj matchup vec u 2 danu 😂? Cestitke, bolju ekipu imas dosta, kostace me sezone kockanje sa M.Porterom Jr i laznim Ben-om iz Pistonsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Just now, Igor_ said: Zar nisi ti izgubio ovaj matchup vec u 2 danu 😂? Cestitke, bolju ekipu imas dosta, kostace me sezone kockanje sa M.Porterom Jr i laznim Ben-om iz Pistonsa. Ma tu smo negde, samo tvoji nisu isporucili, al majstorski si uzimao FA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 (edited) Sta je ovo nema Makse ni delgada nakon poraza, a ni zbog derbija kola, nije valjda da su se vec usrali u gace od straha Nema potrebe za tolikim strahom, nece toliko da boli ko prosle sezone. Edited October 25, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Stop the count 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Cija je ekipa Hustle and Flow, Skvebijeva ? Da cestitam toj ekipi na pobedi, a mi se okrecemo velikom derbiju protiv Zvekija koji moze psiholoski da bude presudan za ovu sezonu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Jok Delgi...Moji su picikato de la kurSent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Može li neko da napiše na koji način se prelazi iz C u B ligu. Odnosno koliko ljudi prolazi, i sa kojih mesta - da li prvi u regulranom delu, osvajač plejofa itd. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 1 hour ago, Arnajevac said: Može li neko da napiše na koji način se prelazi iz C u B ligu. Odnosno koliko ljudi prolazi, i sa kojih mesta - da li prvi u regulranom delu, osvajač plejofa itd. Hvala Pre dve sezone kada je bilo 12 igrača odlučeno je bilo da iz C lige idu u B finalisti plejofa, a za ovu sezonu se možete dogovotiti da li ćete zadržati to ili možda ubaciti da idu prvi iz regularnog i šampion. Često neko u B odustane pa i onaj ko završi treći se plasira, recimo ovde sezone je ušlo još tri igrača na taj način. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Sta je ovo, pre duela prozivanja ovo ono, sad od Makse ni traga ni glasa. Sta reci osim Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Kakva tuga na FA... Mada i ne trebaju mi ako ce igrati Lowry idemo @vladaboss90 da se deremo pa kom obojci.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 @major josip 2 out igraca ti ostala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Jebes mi sve opet mi Kat jebe majku kao prosle sezone.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 6 hours ago, Igor_ said: @major josip 2 out igraca ti ostala Spavalo mi se mnogo nisam mogao da čekam status Horforda do pred meč a nisam ni video za Hantera da je upitan. Ne znam što se žališ na Taunsa odličan je bio. Krenuo si dosta bolje, već u nekim kategorijama si pobegao solidno. Ne znam šta je sa Tarnerom i njegovim minutima, malo se brinem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Turner je meni ubedljivo naaajgori fantasy igrac.Blokade, sve 5Ali centar koji ne skaceBezi od igre ledjimaNije napredovao napadachki maltene nista od kad je dosao u liguKao prangija za 3 sadaDraftovao ga 2x cini mi se... Odvratnik:)Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 4 hours ago, major josip said: Spavalo mi se mnogo nisam mogao da čekam status Horforda do pred meč a nisam ni video za Hantera da je upitan. Ne znam što se žališ na Taunsa odličan je bio. Krenuo si dosta bolje, već u nekim kategorijama si pobegao solidno. Ne znam šta je sa Tarnerom i njegovim minutima, malo se brinem. U 1/4 ga ubio Jonas, promasio mislim 7 suta, 2 faula imao i tehnicku dobio, posle se probudio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Pu, Lopti i Hiru falila po 1 as za DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 21 hours ago, Squabbit said: Kakva tuga na FA... Mada i ne trebaju mi ako ce igrati Lowry idemo @vladaboss90 da se deremo pa kom obojci.... Jasno je kom idu obojci 😄 al neka ti, da nosis opanke tamo po Amerikama i Bog da te vidi 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Ako se po Hardenu nedelja poznaje... biće loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 to mi kazi, jos da se jokara povredi i bombona... zasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Naravno bas se sad povredi Lebron i Dejvis protiv mene sabije Naravno kako bese se ono kaze, to moze samo meni da se desi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Kazem ja ako se po Hardenu nedelja poznaje nahebali smo 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Hvala Topinu za doprinos sa FA, sasvim solidan ucinak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 9 minutes ago, Igor_ said: Hvala Topinu za doprinos sa FA, sasvim solidan ucinak. Dobro igraju tvoji, mada pravi razliku i sto si imao cak sest meceva vise do sada, a do kraja je ostalo isto i meni i tebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts