Noćna mora B92 fantazera Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 7 hours ago, Zvezdinho said: Ma ispricali smo se Xpert i ja preko Skajpa pre neki dan , uglavnom slicno razmisljamo jedno 80 posto. Pa kako da ti posaljem kad ne koristis Skajp Zveki, hoćeš da razmenimo liste i mišljenja, sad kad ne igramo istu ligu? 😛 Javi ako si za, baš me zanimaju tvoji sleeper igrači. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited) Kad vidim sad koliko je Madjija kukao sa supertimom, strasno. Doduse on kuka i kad vodi sa dvocifreenom razlikom u finalu Interesantna mi i ova izjava Drakija Edited October 16, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Borivoje tanak mi bas spisak bolje da ne prepisujes, odnosno bilo ko. Mislio sam da je dobar al sam video sad da nije. Bice kuku lele nakon 6.runde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Odradio sam zagrevanje u drugoj ligi i zadovoljan sam draftom. Što se tiče lutrijskog pika za sutra, odgovaralo bi mi TOP5 ili 17-20. Sredina nikako. Nekako bih najlakše birao sa tih pozicija. Može se reći da je draft vrlo težak, najpre zbog Irvinga, ako proigra, može lagano i šampiona odlučiti ako se uzme u kasnijoj rundi, plus dosta ovih povređenih igrača su mačevi sa dve oštrice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 16, 2021 Author Share Posted October 16, 2021 2 hours ago, Noćna mora B92 fantazera said: Bogami možda su čak i u petak utakmice odigrane, ako ne grešim. Znam da si bio u ekstazi zbog velike prednosti, a Mađija se već predao. Sreda. I naravno da se nisam predao kukali smo obojica besramno kao sto i dolikuje 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 7 hours ago, Dracarys said: Što se tiče lutrijskog pika za sutra, odgovaralo bi mi TOP5 ili 17-20. Sredina nikako. Nekako bih najlakše birao sa tih pozicija. ma bas cudno, svi ostali preziru top5 pikove i kraj drafta plus jedva cekaju te srednje pozicije,sa fokusom na 15-16. upravo si zasluzio titulu inovatora fantazi misli : / 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) 7 hours ago, Magia said: Sreda. I naravno da se nisam predao kukali smo obojica besramno kao sto i dolikuje 🙂 Normalno da sam kukao kad sam igrao protiv 5 puta jaceg tima, al smo vodili solidno i hrabro se drzali. A sramota za tebe da sa takvim supertimom kukas Doduse jeste malo za kukanje da sa takvim timom ispadas I izrazavaj se tacno , sreda/cetvrtak je bila Edited October 17, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 @gggggggg nadam se da se ne ljutiš, iskoristio sam tvoj paint logo spursa za fantasy <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 saljem ti paypal na pm. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Jeste li spremni deco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 13 minutes ago, Dracarys said: Jeste li spremni deco? JESMO SUNDJER BOBE DRAKCHELONE. Kooooooooooo!!! Ko zivi u fantaziju na dnu mora? Sundjer Bob Drakchelone!!! A sto na fantaziju ko riba zeva? Sundjer Bob Drakchelonel!!! A sto je sav supljikav to je fora? Sundjer Bob Drakchelone!!! Sundjer Bob Drakchelone,Sundjer Bob Drakchelone,Sundjer Bob Drakchelone! Sundjer Booob Drakchelone!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Fino fino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Teso sranje,igram fantasi 10 godina i top 5 pik nikad.mrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Ko je dobio 1.pika ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Just now, Zvezdinho said: Ko je dobio 1.pika ? Dovla, prošle godine je imao valjda 2-3 pik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 minute ago, Zvezdinho said: Ko je dobio 1.pika ? Duvaj ga Zveki... Jbt, ja bio ubeđen da je draft u 22h... sranje. 4ti pik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) To treba promeniti dan drafta, ocigledno da ima nesto veze sa tim kad ovako stalno namesta. 2 minutes ago, John Dies at the End said: Duvaj ga Zveki... Jbt, ja bio ubeđen da je draft u 22h... sranje. 4ti pik... Opet Izaberi Dejvisa ko prosli put ko oces da ispadnes. Jel uopste ima nekih promena u odnosu na proslu sezonu Cisto da pitam za B , proslu sezonu koju su bili eagels-i. Edited October 17, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1. Dovla 2. Matić 3. Mađija 4. Debeli 5. Uchiha i Lukaku 6. Đolo 7. Somborac 8. Miško 9. Davai 10. Konkvistadori 11. Manu 12. Boro 13. Gaga 14. Ja 15. gggg 16. Uini 17. Stefi 18. Chaos 19. Zorex 20. Lavrnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Just now, Zvezdinho said: To treba promeniti dan drafta, ocigledno da ima nesto veze sa tim kad ovako stalno namesta. Opet Izaberi Dejvisa ko prosli put ko oces da ispadnes. Ja sam igrao bez prva dva pika Davis i SGA + jos ko zna koliko igraca, vise od pola utakmica ... nije ni čudo što sam dosao u zonu ispadanja 😄 A I sada spremam neko iznenadjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 E Maticu ko sad ovo sad useres nikad neces da osvojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Just now, Zvezdinho said: E Maticu ko sad ovo sad useres nikad neces da osvojis. Ja sam prosle godine imao top ekipa sa 15 pikom 😄 prokleti Dejvis i Memfis su me zajebali, mislim 2 pik je najlaksi uzmes sta ti ovaj 1 ostavi 50-50 je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Prvi ti je Jokić bez sumnje, mislim da ćeš opet Janisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Ja sam prosle godine imao top ekipa sa 15 pikom 😄 prokleti Dejvis i Memfis su me zajebali, mislim 2 pik je najlaksi uzmes sta ti ovaj 1 ostavi 50-50 je Nije los ni 4-ti ove sezone, posle je bas onako, osrednji izbor Meni ostavite Luku 😄 Edited October 17, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Mađija nikako da se pohvali pikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts