Klotzen Posted January 7 Posted January 7 (edited) Jedan mit iz "Rajana" u koji su mnogi verovali, uključujući i mene. Džimi Felon glumio u BoB, nikad čuo za ovo 🙂 Edited January 7 by Klotzen 1
Klotzen Posted January 20 Posted January 20 Princ potvrđuje da je priča Čarlija Marfija iz Dave CHappele šoua istinita :
Drug Crni Posted Tuesday at 09:03 PM Author Posted Tuesday at 09:03 PM Fun fact: Robert Downey Jr je bio u izboru za ulogu Marty McFlya 1985 1
Polivalentni Stevica Posted Wednesday at 10:26 AM Posted Wednesday at 10:26 AM 13 hours ago, Drug Crni said: Fun fact: Robert Downey Jr je bio u izboru za ulogu Marty McFlya 1985 Bilo je tu još njih.Džoni Dep,Čarli Šin i još desetak imena. Eric Stoltz je čak dobio ulogu i snimio par scena. 1 1
Ne sam Safete Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On 1/28/2026 at 11:26 AM, Polivalentni Stevica said: Bilo je tu još njih.Džoni Dep,Čarli Šin i još desetak imena. Eric Stoltz je čak dobio ulogu i snimio par scena. Gdje je i šta radi? (Stoltz) Očekivao sam mnogo bolju karijeru. 1
Polivalentni Stevica Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Ne sam Safete said: Gdje je i šta radi? (Stoltz) Očekivao sam mnogo bolju karijeru. Pogotovo posle Maske,gde je bio maestralan. Sad sam pogledao,stvarno ga slabo ima poslednjih 25.godina,uglavnom neke male uloge,vidim da je režirao na televiziji. Baš tanko. 1
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Džin Hekman - glumac koga je Holivud dugo ignorisao, a onda je postao legenda https://n1info.rs/magazin/showbiz/dzin-hekman-glumac-koga-je-holivud-dugo-ignorisao-a-onda-je-postao-legenda/ Legenda. Prvi njegov film još kao klinac koji sam pogledao je bio Narrow margin i odmah ga toliko zgotivio da sam jurcao za njegovim filmovima.
Recommended Posts