DASUBO Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 4 minutes ago, alberto.ascari said: Jbt, šta je ovo, gledam samo live leaderboard na F1, što ispade Perez? Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Kasno izašao u FL + gužva na stazi. Klasičan zajeb pit wall-a. 1
Hertzog Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Russel razbio bolid u zadnjoj krivini, crvena zastava.
alberto.ascari Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Jel' ga overio i Latifi?Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk
greenenvy Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Lose su procenili situaciju i zeznuo ih Russell sa izletanjem. Posle njega, i Latifi overio ogradu.
Hertzog Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Uh jbt, al se razbio latifi. Malo ga je zeznuo mercedes, usao mu u putanju. srecom dobro je
alberto.ascari Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Jbt, GIO u Q3! Mislim da je ovo drugi- treći put u karijeri.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk
Radoye Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Uh gadno bilo ovo s Latifijem, ovde bi Hamilton mogao da popase neku kaznu za ometanje brzog kruga (kad bismo se zajebavali, jer sanse da Hamilton i / ili Maks budu kaznjieni za bilo sta su u domenu naucne fantastike, a i kad ih kazne tako ih kazne da ih zapravo ne kazne). Ala ce da se narade veceras mehanicari u Vilijamsu...
Hertzog Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Jos muceni Russel sastavio bolid i izasao da pokusa uci u q3, al ga zeznu timski kolega. ovo je stvarno na granici da kazne hamiltona, ali mislim da nece. Nekako mi je vise da nije kazna, nego da jeste
Xpert Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Bio je skroz van trkacke putanje. Gde da se skloni?
staneC Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Pesak u conama za izletanje, nagnute krivine i mogučnost vpžnje jedan pored drugogoga u prvoj krivini. Start če biti do 🥚. Za sada, sve 5.
DASUBO Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 I sada pokazna vežba kako Botas daje zavetrinu za Hamiltona...
Hertzog Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 16 minutes ago, Xpert said: Bio je skroz van trkacke putanje. Gde da se skloni? Tek sam na ponovljenom snimku video da je hamilton ostavio dovoljno prostora. Sve u redu
DASUBO Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Heroj kvalifikacija Đovinaci. Čestitke Maxu na pol poziciji, opet je morao sve sam. Luisu za malo da zavetrina donese pol poziciju, ali će sutra morati da smisle kako kroz box da pređu Maxa.
Maharaja Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Kapa dole Maksu, fenomenalan krug i sam protiv svih!
Hertzog Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Upalih sada prenos i vidimdim na stazi. Je li to prasina od peska ili su navijaci upalili baklje
Radoye Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Mislim da su baklje, holandski fudbaloidi jbg.
staneC Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Nisam baš fan Hamiltona, ali ove godine dokazuje, da je jedan od najboljih ever. Bez njega Mercedesa ne bi bilo nigde. Godspeed Sir! 1
Hertzog Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 (edited) Velika je steta sto ova staza nije malo sira kroz treninge i kvalifikacije se to i ne primeti toliko. Ovde gubi na zanimljivosti Edited September 5, 2021 by Hertzog
DASUBO Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ne samo šira nego i duža. Da su sve dimenzije povećali za trećinu, staza bi bila legendarna. Ovako, za trkanje, ovde jednostavno nema mesta za ovakve F1 bolide. Jedan Mazepin može sit da nazajebava ceo grid, samo je potrebno da vozi po sredini. Trka se svela na endurance mod, ko će da se skrlja, kome će da jaukne motor i ko će kad u box. Šteta, propuštena prilika da se napravi vrhunska staza. 1
Downforce Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ja kazem da skrate bolide. Ovi kamioni ionako ni na sta ne lice. 4
DASUBO Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Kakav bol u q Botasa... Toto će da popizdi...
Recommended Posts