Zvezdinho Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Verstapen, Stroll, Riccardo svi out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 (edited) Totani potop. Pred 3.trening tim mi je bio Lekler, 2 Meklarena i Govinaci Meklaren i nakon 3.treninga promenim u Verstapen , Strol, Perez, Rikardo, Gasli, Mercedes Edited July 5, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Zajebao sam se sto sam pre treninga izvrsio izmenu, mozda ce da radi WC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 11, 2020 Author Share Posted July 11, 2020 Ovaj oficijalni fantazi me izludjuje sve vise i vise. Pored vec pominjane lutrije sa odustajanjima ima i to da dozvoljavaju 3 tima a koliko vidim samo jedan mi se racuna za generalni plasman. U toj zbrci ja iskoristim onog dzokera ega driver zarad trostrukog bodovanja ovde na Hamiltona, kad sad vidim da to nije u ovom forumskom timu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Nesto se cudno desilo. I dalje mi stoji u ukupnom plasmanu samo poeni iz prve trke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Htedoh da tripliram Ham ovaj vikend i predomislim se i ostavim Botasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 7, 2020 Author Share Posted August 7, 2020 Da se malo pohvalim dok mogu 😎 Ovaj oficijalni sem sto ima ocajno bodovanje jos i gora im je aplikacija, pa je do prikaza tabele, tj poretka doci pravi posao, umesto da stoji kao najbitnija informacija na glavnoj strani. Elem, pored nase lige trenutno sam prvi i u Srbiji (1.400 igraca) a solidan 225 u generalnom (od preko 480 hiljada), medjutim ja sam mog mega vozaca potrosio jos u Madjarskoj pa cu nadalje samo lagano tonuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Ja sam čuvao mega vozača baš za ovu situaciju u kojoj je sada Hamilton. Ima bonus i za Q i za R ako bude u prvih 10, a to je 45 poena,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 17 hours ago, Romantik said: Da se malo pohvalim dok mogu 😎 Ovaj oficijalni sem sto ima ocajno bodovanje jos i gora im je aplikacija, pa je do prikaza tabele, tj poretka doci pravi posao, umesto da stoji kao najbitnija informacija na glavnoj strani. Elem, pored nase lige trenutno sam prvi i u Srbiji (1.400 igraca) a solidan 225 u generalnom (od preko 480 hiljada), medjutim ja sam mog mega vozaca potrosio jos u Madjarskoj pa cu nadalje samo lagano tonuti. Vratite Romantiku sifru, Kad ja podjoh mu je hakovao nalog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Pa ovo nema nigde prosle nedelje ostavim Botasa katastrofa, ove nedelje uzmem Hamiltona stavim mu x3 Botas osvoji PP pa jebote dal je moguce da sam toliki maler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 8, 2020 Author Share Posted August 8, 2020 I mene je ukanalio Luis skroz sa ovim neuzimanjem pola na svim ostalim sem ovog oficijelnog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 16, 2020 Author Share Posted September 16, 2020 I ono zbog cega je ovaj oficijalni lutrija me konacno sacekalo, u Mudjelu mi svi sem Luisa odustali, tako da je sezona totalno unistena negativnim poenima. Najbesmisleniji fantazi koji sam ikad igrao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Odlican je, nista mu ne fali, jel igramo ove sezone, ko je osnovao ligu, jel moze da se reaktivira ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Napravio sam ligu za novu sezonu ( kad sve ostale mrzi ), upadajte, moze da se upada do sutra , tj subotu do pocetka kvalifikacija do 16:00 ako se ne varam. Neka stoji malo na glavnom forumu da ljudi vide temu, pa kasnije prebacite u podforum za F1 igre. https://fantasy.formula1.com/ Liga: Vox 92 F1 Fantasy League Code : 8e24d9876a https://fantasy.formula1.com/leagues Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Upao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 Ko je Petrovic Racing team, da mu cestitamo titulu. Ja sam jos uvek u igri za 2. mesto, al sam se zajebao za TD nisam menjao Gaslija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts