Son_of_a_gun Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Ovo će izgleda ponovo biti jedna kidalica živaca do zadnje desetinke, preporučujem da posegnete u lične zalihe benzodiazepina na vrijeme.
jedibojan Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Rekreativno poluvreme. Ocekujem riljanje u odbrani u drugom
realno *w Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 --------- I opet Dangubić pomoć na piku, ostavlja Hornsbija i primamo koš. Dao nam je čovek 17 poena za poluvreme, ajde da probamo pomoć sa neke druge strane. jbt
Patriota iz kauca Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Igrač koji ima 7p prosek u sezoni nam dao 17p u prvom poluvremenu.Šutira 100% za 2 i 80% za 3.To trenutno čini razliku.
Kronostime Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 19 minutes ago, Manilla said: Respect za brojnost Grobara u hali. Beonegra prepoznah odma` - gledam okolo ima li nekog uvrnutog.
MC Thunder 2 Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Znam da je pod faulom, ali zar je moguce Dangubic toliko nema osecaja ni za zicer? Cim je cuo pistaljku, samo je odustao, u fazonu izborena bacanja, super, dosta od mene za ovaj napad.
Wingwalker Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Vadite li soproštenjem ovoga Lideja...nekad. 1
greenenvy Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Jebo vas Hornsby. Lik nije dao 20p na 3 tekme kad se sabere u karijeri. 1
realno *w Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Znam da je pod faulom, ali zar je moguce Dangubic toliko nema osecaja ni za zicer? Cim je cuo pistaljku, samo je odustao, u fazonu izborena bacanja, super, dosta od mene za ovaj napad. Svaka mu čast kako je skinuo preko dvojice, al ovo što kažeš, iz te situacije da ni ne pipne lopta obruč... 😄
Xpert Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Hahahah, kakav poslednji napad. Jedno 4x, za 5 sekundi, smo mogli da izgubimo loptu.
Patriota iz kauca Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Ako ovaj user prestane da pogađa, okrećemo i dobijamo ovo.
Isiah Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Dobro je sto se ne igra u Bersiju 🙂 ali nije bas moralo ni u skolskoj sali. Nemoguce za ljudski pratiti utakmicu, zabole me glava posle par minuta...
Stiletto Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Lietkabelis dobio Huventud, kad bi nekako dobili ovde da odmaknemo malo i Badaloncima. Ali biće cirkus do poslednje sekunde večeras.
MC Thunder 2 Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Opet zoc kasni. Sustignemo ih i kad je vreme za pokusaj gusenja, on drzi Madara 3 minuta duze nego sto treba, umesto da vraca Avrama. Ovo sto je Jam igrao u odbrani je za samarcinu. Nas ce stati napad 100%. Panter i Ledej prakticno celo polivreme igraju. Ako pod hitno ne promenimo izgled 2/2, crno nam se pise. 2 minutes ago, Patriota iz kauca said: Ako ovaj user prestane da pogađa, okrećemo i dobijamo ovo. To je max 50% posla. Nasa odbrana mora cela da se izdigne za par nivoa. Beli user je, ipak, svaki put bio sam na sutu.
Xpert Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Prosto je neverovatno, kakve gluposti pravimo. I po pravilu, bivamo brutalno kaznjeni. Ili trojka ili 2+1.
realno *w Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 (edited) Rade se konačno, i to 2 puta u nizu, brzo oslobađa lopte i Smailaga 2 trojke. I taman ga pohvalim, pretrči ga Hanter. Edited December 8, 2021 by realno *w
Xpert Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 (edited) U trenutku pomislim, sta koji djavo Zagorac trazi na parketu? A onda se setim da su alternative Dangubic i Trifunovic. Ista prica i kad su ova dvojica u igri. Edited December 8, 2021 by Xpert 1
realno *w Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 E ovo je sad opasna petorka... za nas mislim Kakvi koraci pre ovog faula Avrama, jbt sudija na metar odatle, samo gleda ruke i kontakt, niko noge... 2
Recommended Posts