Jump to content

Toronto/Montreal ----> Sinsinati :)


Boxy

Recommended Posts

E ovako ce otprilike da izgleda ucinak nasih na mastersima, kada se Novak bude povukao. Ko od "mladjih nada" bude prosao u trece kolo, slavice se kao da je maltene i uzeo turnir ...................... ni ja nista ne uspevam sa pogledam zbog tih prekida i gomile obaveza, samo sam uspeo da vidim par gemova u mecu izmedju Mareja i Gaskea  ....................

Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, jevrem69 said:

Ko od "mladjih nada" bude prosao u trece kolo, slavice se kao da je maltene i uzeo turnir

Oni će prvo morati da imaju plasman da uopšte igraju masterse bez kvalifikacija, a kad spadnu ovi kovid bodovi biće super ako se i kvalifikacije prođu.

 

Nije mi jasno kako komentator na SK uspeva da akcentuje MAteo Beretini. To ni od koga još nisam čula, čak ni na ES, a zahteva priličan napor da se izvede u kontinuitetu :smiley5:

Link to comment
Share on other sites

Barti ne promašuje ništa i ima je svuda, Azarenka ne blista od starta ali nije bila ni toliko loša koliko je sad već ubijena u pojam, šta god je probala ne prolazi.

Evo i duple greške, kad neće neće. Koliko se namučila samo taj jedan gem da osvoji.

Edited by alcesta
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Krajcikova nastavlja s dobrim igrama. Posle 🏆 na RG, izgubila je na Wimbldonu i na OI od kasnije pobednice, i osvojila Prag.

Evo sad unistila Muguruzu u 1. setu.

Per dobio jos jedan mec, izbacio Isnera i sad je u QF.

 

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

bila frka izmedju Monfa i Rubljova. Nisam videla sta se tacno desilo, ali na twiteru od prilike kazu da je Monf posle izgubljenog 1. seta tratio MTO, pa onda odigrao svoj gem (dobio, pa kao opet hteo da trazi lekara, pa onda brejknuo Rubljova na sta je ovaj poludeo i rekao nesto u stilu: u poslednjih 7 godina uvek to radi kad krene da gubi (da trazi MTO? simulira da mu je lose/povredu/da je gotov? glumata/glupira se?). tu je valjda bila neka frka (valjda ga Monf ubedjivao da mu zaista nije dobro, valjda je tu negde i povratio), da bi se na kraju kao rukovali na mrezi (ja se u tom trenutku ukljucila).

 

u svakom slucaju: drago mi je da ga je Rubljov malo prozvao :classic_biggrin:

 

 

Edited by wwww
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...