Kronostime Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 3 minutes ago, Haklberi said: Ako mislimo "blizu" u istom pravcu, onda Velež? Velez, gledano iz pravca Nevesinja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 Mislim da mi je ovo prvi put da vidim Velež sa bilo kakvom vegetacijom, majke mi mislio sam prvo da je neka Indija, da nisi rekao da je ex ju i kasnije Hercegovina ne bi mi palo na pamet nikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 (edited) 3 minutes ago, Haklberi said: Mislim da mi je ovo prvi put da vidim Velež sa bilo kakvom vegetacijom, majke mi mislio sam prvo da je neka Indija, da nisi rekao da je ex ju i kasnije Hercegovina ne bi mi palo na pamet nikad. Sam Velez je go krs, ali kad ga gledas iz Nevesinjskog polja u jesen - ovako izgleda. Neverovatan kontrast! Edited September 23, 2021 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 3 hours ago, Kronostime said: Sam Velez je go krs, ali kad ga gledas iz Nevesinjskog polja u jesen - ovako izgleda. Neverovatan kontrast! Jednom sam se penjao na Velež i batalio na pola, nemoguća misija. Jedino sam se na Hum popeo, negde sredina osamdesetih. Tada nije bio onaj + samo napuštena baza vojske K und K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 (edited) ... Edited September 24, 2021 by Klipan Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Mogu ja? Koji je grad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 (edited) Bangkok? edit: nije, vidim na spanskom... Kolumbija? Edited September 24, 2021 by Baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 10 hours ago, Baby said: Bangkok? edit: nije, vidim na spanskom... Kolumbija? Ne i ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Bese juce na twiteru - neki grad u Indiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 9 minutes ago, Kronostime said: Bese juce na twiteru - neki grad u Indiji? Jes. Odatle inspiracija, u 3 života nisam mogao da sanjam da izgleda tako 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Bangalor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Nije, ali sad stiže pomoć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Što bi rek'o dobri stari Simons: "Neka mesta su suviše zla da bi im bilo dopušteno da postoje. Neki gradovi suviše su zli da bi se trpeli. Kalkuta je takvo mesto. Pre Kalkute, nasmejao bih se jednoj takvoj zamisli. Pre Kalkute, nisam verovao u zlo – svakako ne kao u silu izdvojenu od ljud skih postupaka. Pre Kalkute, bio sam budala. Kada su Rimljani osvojili Kartaginu, pobili su muškarce, prodali žene i decu u ropstvo, srušili velike građevine, izlomili kamenje, spalili krš i posolili zemlju da tamo više nikada ništa ne nikne. Za Kalkutu to nije dovoljno. Kalkutu bi trebalo zbri sati sa lica Zemlje. Pre Kalkute, učestvovao sam u marševima protiv nuklearnog oružja. Sada sanjam nuklearne oblake koji se u obliku pečura ka dižu iznad grada. Vidim zgrade koje se tope u jezera stakla. Vidim popločane ulice koje teku kao lava i prave reke koje ključa ju u velikim oblacima pare. Vidim ljudske prilike koje plešu kao zapaljeni insekti, kao skaredne bogomoljke koje prskaju i eksplo diraju naspram plamene crvene pozadine potpunog uništenja.Grad Kalkuta. Ti snovi nisu neprijatni" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 (edited) Nema ga Uroš da potvrdi ... Ajde da uzmemo da je tačno ... Šta je ovo i kako se zove ? Edited September 30, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Neki crtani ili igrica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 2 hours ago, Baby said: Neki crtani ili igrica? Toplo, ali nije ni jedno ni drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 3 minutes ago, Andrej said: Toplo, ali nije ni jedno ni drugo Neka digitalna simulacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Ne u tom pravcu - strip je u pitanju... Stari belgijski strip. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 8 minutes ago, Andrej said: Ne u tom pravcu - strip je u pitanju... Stari belgijski strip. Onda ja bas nisam od neke pomoci, osim ako ne proradi google ili nije alan ford 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 draga @Baby hajde da te ne zadržavam - "Vagabond des limbes" ili "Aster Blistok" po naški ... A brod se zvao "Le Dauphin d'Argent" iliti srebrni delfin ... Postavi ti pitanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Pomislila sam na njega ali ti reče belgijski strip a ja bila ubeđena da je francuski, pa me to zbunilo. U svakom slučaju dobro jer nemam ništa za postavljanje trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 On 9/29/2021 at 1:46 PM, Andrej said: Što bi rek'o dobri stari Simons: "Neka mesta su suviše zla da bi im bilo dopušteno da postoje. Neki gradovi suviše su zli da bi se trpeli. Kalkuta je takvo mesto. Pre Kalkute, nasmejao bih se jednoj takvoj zamisli. Pre Kalkute, nisam verovao u zlo – svakako ne kao u silu izdvojenu od ljud skih postupaka. Pre Kalkute, bio sam budala. Kada su Rimljani osvojili Kartaginu, pobili su muškarce, prodali žene i decu u ropstvo, srušili velike građevine, izlomili kamenje, spalili krš i posolili zemlju da tamo više nikada ništa ne nikne. Za Kalkutu to nije dovoljno. Kalkutu bi trebalo zbri sati sa lica Zemlje. Pre Kalkute, učestvovao sam u marševima protiv nuklearnog oružja. Sada sanjam nuklearne oblake koji se u obliku pečura ka dižu iznad grada. Vidim zgrade koje se tope u jezera stakla. Vidim popločane ulice koje teku kao lava i prave reke koje ključa ju u velikim oblacima pare. Vidim ljudske prilike koje plešu kao zapaljeni insekti, kao skaredne bogomoljke koje prskaju i eksplo diraju naspram plamene crvene pozadine potpunog uništenja.Grad Kalkuta. Ti snovi nisu neprijatni" Evo me 🙂 Nije kalkuta u pitanju je Hyderabad ili po naški Hajderabad. Indija. Most je poprilično poznat i zove se Durgam Cheruvu Flyover Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Ovo ne bi smelo da je teško, "Hruščovke" Lada... Ali gde u bivšem SSSR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Jel Vaz bio u Toljati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 9 hours ago, Baby said: Jel Vaz bio u Toljati? Jeste 🙂 Avtovaz. Ali to nije grad sa slike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts