Don Dusko Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 (edited) Vepar je uvek u pravu! Edited August 2, 2021 by Don Radonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Prolazimo i Šerif i Dinamo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Slavni Dinamo, Ju klasik, uz Zvezdu , splitski Hajduk i Partizan najveći klub bivše zemlje. Lično sam bio van Srbije veliki navijač Hajduka, ovo će biti poslastica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 A da mi i vi prvo prođemo Legiju i Šerif pa da onda pravimo ražanj? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Samo bez publike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Bice provokacija u Zagrebu sigurno poznato je da vole da provociraju na nacionalnoj osnovi. Nadam se da se necemo spustiti na njihov nivo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 6 minutes ago, Mile1 said: Bice provokacija u Zagrebu sigurno poznato je da vole da provociraju na nacionalnoj osnovi. Nadam se da se necemo spustiti na njihov nivo Sreca pa mi ne volimo. 4 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ne bi me čudilo da na ovoj utakmici dođe do svojevrsnog apsourda, a to je da prvi čovek Dinama ne prisustvuje utakmici na domaćem terenu, ali zato bude prisutan na utakmici koja se igra na gostujućem terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 9 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Sreca pa mi ne volimo. Druze mitre ne pratis na casu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Just now, Mile1 said: Druze mitre ne pratis na casu Kasnio mi bus 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 (edited) 10 hours ago, Sprivel said: voda vri voda vri Na sto stepeni Celzijusa. 9 hours ago, Profesor said: Nece biti nikakvih incidenata. Par glupih transparenata i pesama u obe utakmice i to je to. Gostujucih navijaca nece biti, verovanto ce zatvoriti granice taj dan i dan pre da se neko nebi majmunisao oko stadiona. Jedino ce eventualni poraz proci uz malo vise pljuvacine. Pa kad smo uspeli da jednim jedinim pojavljivanjem Ibrahimovića na terenu da zaradimo suspenz, kako nećemo sa onolikim Hrvatima, a bogami i Albancima ... Realno, ako igra Degenek i generalno ne eksperimentiše se previše, mi smo fudbalski, sportski, bolji i kvalitetniji tim, bar ja verujem.. ali.. uhvatiće nas na istu foru koju nas uvek hvataju, jer eto, posle sto godina nismo naučili. Edited August 2, 2021 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 46 minutes ago, Liska Manjina said: Ne bi me čudilo da na ovoj utakmici dođe do svojevrsnog apsourda, a to je da prvi čovek Dinama ne prisustvuje utakmici na domaćem terenu, ali zato bude prisutan na utakmici koja se igra na gostujućem terenu. Sto bi Maminjo dolazio u Beograd, kad moze hitno da bude isporucen u Zagreb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 5 minutes ago, suptil said: Sto bi Maminjo dolazio u Beograd, kad moze hitno da bude isporucen u Zagreb? Da su ga stvarno mislili poslati na robiju ne bi mu dozvolili da "zbriše za Bosnu", a na istu foru mu je zbrisao i brat. Poprilično sam siguran da redovno ide u samu Hrvatsku, samo ispod radara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Sto bi Maminjo dolazio u Beograd, kad moze hitno da bude isporucen u Zagreb? Kao Sveta Marovic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 3 minutes ago, Sprivel said: Kao Sveta Marovic. Blizu je heliodrom na Vma 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 11 minutes ago, Sprivel said: Kao Sveta Marovic. i Naser Orić! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Dinamo igra fudbal koji je za klasu iznad, to bi trebalo ustvrditi kao činjenicu pre bilo kakvog kurobecanja i nerealnih očekivanja 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Spavaš li mirno disciplinska komisijo UEFA ... 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 2 hours ago, Mile1 said: Bice provokacija u Zagrebu sigurno poznato je da vole da provociraju na nacionalnoj osnovi. Nadam se da se necemo spustiti na njihov nivo Ма јок, биће они нама сердаре ми њима војводо. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 4 hours ago, Manoly said: Najgori scenario, naravno ne zbog fudbala iako nismo favorit protiv Dinama... Po meni u najavi nas cekaju ozbiljne kazne. Mislis da ce biti koreografije i transparenata? Dileje vole Zvezdu. Ne bi joj nikad naskodile 56 minutes ago, mare80 said: Spavaš li mirno disciplinska komisijo UEFA ... 😄 Uefa zbog kovida tanka ko lizalo tako da ce kazne da joj dodju taman za pljesku s kajmakom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ja mislim da cw Psiho da "urazumi" Sever lagano, nikakva talasanja njemu nisu u interesu, ja mislim da ce u BG-u da bude jako mirno. Mozda neki dvosmisleni transparent, eto da ne ispadnu slabici i generalno je to to.Sto se tice samog zreba, ja i dalje mislim da smo mogli bolje da prodjemo, miskimnda su i YB i Oly slabiji rivali od Dinama.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 5 minutes ago, Helmet said: Ja mislim da cw Psiho da "urazumi" Sever lagano, nikakva talasanja njemu nisu u interesu, ja mislim da ce u BG-u da bude jako mirno. Mozda neki dvosmisleni transparent, eto da ne ispadnu slabici i generalno je to to. Sto se tice samog zreba, ja i dalje mislim da smo mogli bolje da prodjemo, miskimnda su i YB i Oly slabiji rivali od Dinama. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Nece biti "ubij ustase" ili nesto slicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Meni je Dinamo bolji protivnik jer verujem da cemo biti mnogo motivisaniji protiv njih nego protiv nekog Ferencvarosa, da ne spominjem Olimpijakos. Mada ce biti i oni "nabrijani" protiv nas, jbg 🙂 Sto rece @Helmet, ne verujem da ce AV bilo sta da prepusti slucaju sto se tice tribina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Nece biti "ubij ustase" ili nesto slicno?Mozda i hoce, ali mislim da ce se pre to cuti sa zapada ili istoka nego severa. Ovi kada dobiju naredjenje odrade to, te vodje tamo imaju autoritet i ako kazu da nema skandiranja onda nece biti.Ove godine nemamo dobar zreb, po meni najgori protivnici i u drugom i u zadnjem kolu. Dinamo ako nije mnogo menjao od prosle godine ima da nas pocisti, narocito ako se ove nase budale ne dozovu pameti i ne vrate Degeneka.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Prodaja sezonskih po ovim skoro pa džaba cijenama je još sutra, a važe za plej of, pa eto da se spomene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts