Akiro Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 (edited) 14 hours ago, Barracuda said: Ove sam gledao u Minhenu, tamo u vreme kad je izašao Ignore the Machine. Onda moguće da si ih video pre mene. Ja sam ih prvi put gledao 1986 u Zeche-u u Bochum-u na Smells like shit turneji (u stvari, album se zvao It, ali svi smo to imenovali prema Smells like...). Eh, sećanja na mladost. Bar na leto dolaze Dead Can Dance u ove krajeve da se malo podsetimo. Edited May 11, 2019 by Akiro 1
Lobotomija Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Kad si već tu, hajde da rasteretimo malo topik i podelimo na više pravaca... Skini downtempo i ambient, da ne guramo sve živo jer imamo de facto dva Now Playing. 37 minutes ago, Akiro said: Onda moguće da si ih video pre mene. Ja sam ih prvi put gledao 1986 u Zeche-u u Bochum-u na Smells like shit turneji (u stvari, album se zvao It, ali svi smo to imenovali prema Smells like...). Eh, sećanja na mladost. Bar na leto dolaze Dead Can Dance u ove krajeve da se malo podsetimo. '89. je ovo bilo, ja sam zeznuo jer sam zaboravio, Ignore je izašao i pre '86.
Laki21 Posted May 11, 2019 Author Posted May 11, 2019 (edited) 2 hours ago, Akiro said: Eh, sećanja na mladost. Bar na leto dolaze Dead Can Dance u ove krajeve da se malo podsetimo. Karte kupljene prvog dana prodaje :) Ne mogu da dočekam. Edited May 11, 2019 by Laki21 3 1
Akiro Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Nakon preživljene torture u vidu polufinala Eurosonga, samo Fieldsi su mogli da pomognu da se povrati balans. 1
Nightlight Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 (edited) Umjetnici, vizionari, uvijek ispred svog vremena, savršeni u prezentaciji svjetske sadašnjosti i povijesti, determinirani, svoji. Gdje god da sviraju, u nekoj rupi ili koncertnoj dvorani, doživljaj je neopisiv i u audio i vizualnom smislu. Food for thought. Edited May 17, 2019 by Nightlight 3 1
Recommended Posts