Милица Posted July 2, 2021 Author Share Posted July 2, 2021 Nije mu ovo prirodno staniste, verovatno se na momente nervira i zbog toga sto su ga stavili na C1. Prezivece i ovo. Kudla dobar, uzeo je skoro sve duze razmene. Mozda i bolje sto se muci danas, posle onog meca sa Andersonom je izjavio da je taktika bila da napravi sto manje neiznudjenih gresaka Ovo ce ga spustiti na zemlju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 nije mu ovo prirodno staniste 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 2, 2021 Author Share Posted July 2, 2021 E tako pa nije ti to Gaske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 muci se zbog prirodnog stanista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Solidan je, danas, tenis odigrao Kudla Denis. Nater'o je našeg Noksu da opsuje ka svom boksu. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Iskusno ne gledam TB-e, neverovatno koliko je Novak tu popustio. Problem je što već i svi protivnici znaju da im šanse rastu samo da nekako doguraju u TB Mora nekako ovaj problem da reši što pre. Mislim, zamalo izgubiš TB od jednog Kudle, šta će biti kad naiđu jači? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Verovatno najgore odigran tajbrejk koji je Novak dobio na nekom Slemu ....................... toliko poklona, ali ipak na kraju pobeda ................... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, Boxy said: muci se zbog prirodnog stanista Nek se on muci sada samo da osvoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ma ja mislim da je Đoković uspeo da dobije a da se ne uključi previše u meč. I da mu je to i bio cilj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 2, 2021 Author Share Posted July 2, 2021 Na CC je trava ukusnija 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Kao da je zivotinja, pa mu C1 nije prirodno staniste...ali dobro, makar nisu moje reci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, CheshireCat said: Ma ja mislim da je Đoković uspeo da dobije a da se ne uključi previše u meč. I da mu je to i bio cilj. Ma sigurno, nije se moglo očekivati da bude fokusiran kao protiv Andersona. Samo ga je Kudla iznenadio, nikad nije protiv njega odigrao na ovom nivou. Moglo je lako da ode u 4 seta. A možda je samo hteo da napakosti svima ovima koji su odigrali under Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) 'Oće li ovi naši da puste sad Marija? Edited July 2, 2021 by stray_cat 'Oće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 minutes ago, stray_cat said: 'Oće li ovi naši da puste sad Marija? Hoce, cim zavrse Korda i Evans 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Kudla bi danas s ovom igrom rutinski otresao i Garina i Martineza, a verovatno i Fucsovicsa i Švarcmana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Kirgios i Venus igraju miks. Venus se jedina čuje na terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Cekajte, on je ovo ozbiljno izjavio Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 minutes ago, Boxy said: Cekajte, on je ovo ozbiljno izjavio Dzordz je parafrazirao/skratio odgovor. Ako sam ja dobro cula Novak je rekao da se salio ovo za vukove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) Spoiler Edited July 2, 2021 by momohyoideus Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 To je čuo Milicu o prirodnom staništu Voli on da pominje vukove, pričao je još pre par godina o onom vuku koji stoji na brdu a ostali ga jure, ili tako nekako, zaboravila sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) Ma da, ja očekivao da će spomenuti i piramide... Strpljivo, biće i to. Edited July 2, 2021 by stray_cat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Quote Horrible injury to a ball girl on court 4. Screaming in agony. Slipped running back and her leg went underneath her. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Auuuuuh a još je danas suvo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Neko ce ozbiljno da strada na ovom turniru...suvise padova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Djokovic dok prica o detinjstvu, ziveli u kutiji sibica, placali da bi radili, ustajali pola sata pre nego sto su legali 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts