Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije mu ovo prirodno staniste, verovatno se na momente nervira i zbog toga sto su ga stavili na C1. 

Prezivece i ovo. Kudla dobar, uzeo je skoro sve duze razmene.

Mozda i bolje sto se muci danas, posle onog meca sa Andersonom je izjavio da je taktika bila da napravi sto manje neiznudjenih gresaka :classic_rolleyes:Ovo ce ga spustiti na zemlju. 

Posted

Iskusno ne gledam TB-e, neverovatno koliko je Novak tu popustio. 

Problem je što već i svi protivnici znaju da im šanse rastu samo da nekako doguraju u TB :mad:

Mora nekako ovaj problem da reši što pre. Mislim, zamalo izgubiš TB od jednog Kudle, šta će biti kad naiđu jači?

Posted

Verovatno najgore odigran tajbrejk koji je Novak dobio na nekom Slemu ....................... toliko poklona, ali ipak na kraju pobeda ...................

• Like 1
Posted
1 minute ago, CheshireCat said:

Ma ja mislim da je Đoković uspeo da dobije a da se ne uključi previše u meč. I da mu je to i bio cilj.

Ma sigurno, nije se moglo očekivati da bude fokusiran kao protiv Andersona. Samo ga je Kudla iznenadio, nikad nije protiv njega odigrao na ovom nivou. Moglo je lako da ode u 4 seta.

A možda je samo hteo da napakosti svima ovima koji su odigrali under :classic_tongue:

Posted

2 minutes ago, Boxy said:

Cekajte, on je ovo ozbiljno izjavio 

Dzordz je parafrazirao/skratio odgovor.

Ako sam ja dobro cula Novak je rekao da se salio ovo za vukove.

Posted

To je čuo Milicu o prirodnom staništu :classic_biggrin:Voli on da pominje vukove, pričao je još pre par godina o onom vuku koji stoji na brdu a ostali ga jure, ili tako nekako, zaboravila sam :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted

Horrible injury to a ball girl on court 4. Screaming in agony. Slipped running back and her leg went underneath her.

• Tuzno 2
  • WOW 3
Posted

Djokovic dok prica o detinjstvu, ziveli u kutiji sibica, placali da bi radili, ustajali pola sata pre nego sto su legali :lol_2:

• Ha-ha 6