Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sumnjivo mi je sto i dalje nema ukupne izlaznosti, trebalo je pre 25 min da izadje
suptil Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Tex_Willer said: Sumnjivo mi je sto i dalje nema ukupne izlaznosti, trebalo je pre 25 min da izadje Procena je 77.5 posto za Madjarsku mislim.
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 2 minutes ago, suptil said: Procena je 77.5 posto za Madjarsku mislim. Vise je preko 78% biće jer 30 min pred zatvaranje glasalo je 77,8, pre 4g u zadnjih 30 min čak 2% je izašlo, moguće je da postoji deo birača koji je do 19:10-19:20 glasao zbog gužvi. Edited 7 hours ago by Tex_Willer
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Do pola šest 77.8% izlaznost, izvor index.hr Do pola sedam, srry
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Tisza 91 mandat Fidesz 76 mandat Mi Hazan 9 mandat Sada na N1 cita Ksenija Pavkov, rezultati nacionalnog izbornog tela, do sada hmmmm
suptil Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na m1 ide Dr.Gurzo Maria 45.85 Tisza, Erdos Norbet 42.66 Fidesz, Shultz Gabor 5.75 - Ne znam koja izborna jedinica.
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Tisza 91 mandat Fidesz 76 mandat Mi Hazan 9 mandat Sada na N1 cita Ksenija Pavkov, rezultati nacionalnog izbornog tela, do sada hmmmm Gradovi obično dolaze na kraju, mi Hazlink ako predje cenzus neće imati iznad 7 mandata odnosno 6-6,5% ukupno ovo su do sad ruralna podrucja 1
Drug Crni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, NMX said: Tisza 91 mandat Fidesz 76 mandat Mi Hazan 9 mandat Sada na N1 cita Ksenija Pavkov, rezultati nacionalnog izbornog tela, do sada hmmmm Parlament ima 199 poslanika..ovo su neki nepotpuni podaci 1
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Drug Crni said: Parlament ima 199 poslanika..ovo su neki nepotpuni podaci Ma dobro to je jasno. Mene obicna pobeda ne zanima. Mora 2/3 Jer sa prostom vecinom pola Orbanove kule od karata nece moci da se srusi Ajmo 2/3 1
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 3 minutes ago, suptil said: Na m1 ide Dr.Gurzo Maria 45.85 Tisza, Erdos Norbet 42.66 Fidesz, Shultz Gabor 5.75 - Ne znam koja izborna jedinica. Bekes 04 tu je Fidez imao 12% vise pre 4g Edited 7 hours ago by Tex_Willer
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kako je uopšte Mađarska došla u situaciju da ih godinama jaše ovaj krimos i putlerov hemoroid Orban? 1
suptil Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Baranja varmegye 4. oevk - Fidesz 50.30 Tisza 43.20 Ovi treci 4.54 Ima mesta gde je Tisza pobedila tipa 62 -30 Trenutno po M1 Fidez 48.18 Tusz\a 43.38 Mi hazank 6.12 Ali ne znam koliki je uzorak ... Edited 7 hours ago by suptil
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago https://vtr.valasztas.hu/ogy2026?filter=orszagos Na 6,5% izbrojanih tizsa je na 110 mandata evo vam ovde pratite live 1
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Chaos Is Me said: Kako je uopšte Mađarska došla u situaciju da ih godinama jaše ovaj krimos i putlerov hemoroid Orban? Covek je dosao do toga da na kraju ima podrsku USA, Kine, Rusije i Izraela, ukljucujuci i govor predsednika i gostovanje potpredsednika USA na zavrsnom mitingu, sve u cilju ne bi li se nastavilo madjarsko busenje EU. Tako da je Putlerova visegodisnja podrska samo jedan (veci svakako) deo sire slagalice. 1
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, suptil said: Baranja varmegye 4. oevk - Fidesz 50.30 Tisza 43.20 Ovi treci 4.54 Ima mesta gde je Tisza pobedila tipa 62 -30 Trenutno po M1 Fidez 48.18 Tusz\a 43.38 Mi hazank 6.12 Ali ne znam koliki je uzorak ... Tu u Baranji 28% je bila razlika to je u top 10 najjačih bastiona Fideza kao za sns krajnji jug zemlje
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako Tisa uzme 133 mandata potpuno je nebitno da li ta treća prelazi cenzus. To je dvotrećinska većina i može da menja šta god hoće u državi. Mislim da o tome ko pobeđuje ne treba više ni pričati samo čekamo da vidimo da li će uzeti dvotrećinsku većinu. 4 1
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na 14,72% obrađenih podataka tizsa je na 125 mandata
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na skoro 15% Tisza na 125 mandata Ajmo preko 133 i to je to Da se lome kvake i televizori na andricevom vencu 1 1 1
MarkoKep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na 6% obrađenih je bilo 110 mandata za Tisu, ako je to trend da raste broj mandata Tise zajedno sa obrađenim uzorkom, možemo da se nadamo i dvotrećinskoj većini.
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, MarkoKep said: Na 6% obrađenih je bilo 110 mandata za Tisu, ako je to trend da raste broj mandata Tise zajedno sa obrađenim uzorkom, možemo da se nadamo i dvotrećinskoj većini. 3 minutes ago, MarkoKep said: Na 6% obrađenih je bilo 110 mandata za Tisu, ako je to trend da raste broj mandata Tise zajedno sa obrađenim uzorkom, možemo da se nadamo i dvotrećinskoj većini. Uvek idu prvo sela
Recommended Posts