NikadProtivKaline Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 tarik black 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 45 minutes ago, kokodakalo said: Otpisani su teska laz i partizanska propaganda. Za vreme okupacije u BG je poginuo samo jedan nemacki vojnik i to u saobracajki. Хех, а добро ја се сећам серије. А кад амери могу да имају Рамба и остале суперхероје, можемо ми Тихог и Прлета. Хвала на овој информацији из историје. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 28 minutes ago, Don Radonja said: Mene da neko slaze nekoliko puta... Uzimao bih to sa velikom rezervom. sto reče kojo " što vole da ih lažeš"😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Ma nek dovedu kog oće samo da je blek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
big bad bruin Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Sent from my SM-N985F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 16, 2021 Author Share Posted August 16, 2021 (edited) Edited August 16, 2021 by Kankkunen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 jas od ranije vec drmno 5 piva, tako da bi sad svario i stimca.. al ako je on, od sutra bi onda mora da pocnem da peglam po 15 dnevno... mda 5 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
big bad bruin Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Iako se trziste suzava, ali meni i dalje deluje da, bar zbog kompozicije tima, imamo vise opcija. Beka i centra treba dovesti u paru, a ne kao prosle godine pa da nam dobar rezultat zavisi od pass first pleja koga nema nigde (ko rece Kino Kolom). Znaci, u glavi imam dve opcije, jos jedan primarni ball handler i cenar koji ide u visinu (tipa Jovic i Blek, recimo) ili bek koji je od svega po malo, al primarno ima pracku i centar ko ce nam doneti nesto kroz low post (tipa Holins i Monro, al ne njih dvojica). Meni deluje da obe opcije Radonji piju vodu jer nude jos neki nacin da se dodje do poena iz pozicionog napada, a ne skode rasporedi lopti, tempu igre, hemiji i sl. Ok, tu je opcija i 'divljak' na 2 i vertikalni centar, ali mi deluje da je ta mogucnost iskljucena dovodjenjem Nejta. Po mom misljenju, opcija 1 je rizicnija, ali moze doneti vise.Ako je istina ova vest bravo za "uparivanje". [emoji122][emoji122][emoji122]Sent from my SM-N985F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Monro nije bas doneo Radonji srecu u Bajernu... gde je bio prosle sezone? A ovaj Holins... sta znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 1 minute ago, mmajstor said: Monro nije bas doneo Radonji srecu u Bajernu... gde je bio prosle sezone? A ovaj Holins... sta znam. Himki isto kao i Jovic nije igrao skoro veci deo sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 (edited) Holins po meni kapacitet za 15-20 poena u Evroligi. Trinki je hteo 2019. da ga dovede iz Vehte, ali se Zenit pojavio u poslednjem trenutku, bar prema informacijama koje smo imali. U Zenitu je jednostavno bila gužva. Edited August 16, 2021 by realno *w 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 16, 2021 Author Share Posted August 16, 2021 Znači ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 7 minutes ago, Maverick88 said: Himki isto kao i Jovic nije igrao skoro veci deo sezone Sounds like our guy 🙂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 12 minutes ago, realno *w said: Holins po meni kapacitet za 15-20 poena u Evroligi. Trinki je hteo 2019. da ga dovede iz Vehte, ali se Zenit pojavio u poslednjem trenutku, bar prema informacijama koje smo imali. U Zenitu je jednostavno bila gužva. Holins ako bude davao 15-20p u EL, ja te vodim u Malagu na more... Holinsa ja gotiv jer ga znam i pre Vehte i sa Kalesom je cuda pravio..al on je vise za rotaciju....ima fin sut, atletican je, al za EL nivo da nama bude nosilac..to je tanko.. Al verovacu slepo Deju kao i uvek, jer me do sad nije razocarao..😁🤘 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 1 minute ago, Devil In My Pants said: Holins ako bude davao 15-20p u EL, ja te vodim u Malagu na more... Holinsa ja gotiv jer ga znam i pre Vehte i sa Kalesom je cuda pravio..al on je vise za rotaciju....ima fin sut, atletican je, al za EL nivo da nama bude nosilac..to je tanko.. Al verovacu slepo Deju kao i uvek, jer me do sad nije razocarao..😁🤘 A kqda si ti video da je DR doveo igraca koji ce da mu bude nosilac igre?Svaki put svake sezone u timu nismo imali nikakvog Loyda isl vec se uvek neko drugi treci peti izdvajao.Tako da se Holins savrseno uklapa u ono sto DR trazi.Ako ste ocekivali da ce se dovesti igrac koji trpa po 25 ppm kod DR teska prica 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 5 minutes ago, Maverick88 said: A kqda si ti video da je DR doveo igraca koji ce da mu bude nosilac igre?Svaki put svake sezone u timu nismo imali nikakvog Loyda isl vec se uvek neko drugi treci peti izdvajao.Tako da se Holins savrseno uklapa u ono sto DR trazi.Ako ste ocekivali da ce se dovesti igrac koji trpa po 25 ppm kod DR teska prica A to sam i napisa..nadovezao sam se sto je covek napisao 15-20ppg u EL..pogledaj malo bolje sta sam napisaa.. 😁🤘🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Ne znam zasto se uopste dozvoljava kacenje tvitova ovog zabara. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 A kqda si ti video da je DR doveo igraca koji ce da mu bude nosilac igre?qmiller 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Znajuci Radonju ne bi me cudilo da na formiran tim dovede jos jedno pojacanje u novembru-decembru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 3 minutes ago, Devil In My Pants said: Holins ako bude davao 15-20p u EL, ja te vodim u Malagu na more... Holinsa ja gotiv jer ga znam i pre Vehte i sa Kalesom je cuda pravio..al on je vise za rotaciju....ima fin sut, atletican je, al za EL nivo da nama bude nosilac..to je tanko.. Al verovacu slepo Deju kao i uvek, jer me do sad nije razocarao..😁🤘 Malaga it is. Pa vidi, imao je 11 ppg u Evroligi u 19/20 sezoni. Uzimao je 8 šuteva iz igre po meču. U retkim situacijama kada je imap dvocifren broj šuteva, dešavale su se partije tipa 26 poena Efesu, 28 poena CSKA itd. I stvarno misliš da ne može da ima recimo 16-17 poena po meču, sa većom minutažom i slobodom u igri? Ja mislim da može, lagano. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 2 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Znajuci Radonju ne bi me cudilo da na formiran tim dovede jos jedno pojacanje u novembru-decembru. Mislis znajuci Zvezdu? Ima li sezone da se nismo doselektovali... mozda ta poslednja 2016e 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 (edited) 6 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: qmiller Kada ga je doveo?A i ti si znao da ce Miler da ti daje 25 ppm kada je došao,ili se prosto desilo kao sto se i desilo te sezone i posle malo jos sledece u Makabiju i posle je civek postao bivsi košarkaš Edited August 16, 2021 by Maverick88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Kada ga je doveo?kada mu je primarna selekcija gubila po 30-40 razlike 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Mislim da ovo za Monroa i Holinsa nije istina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 2 minutes ago, Maverick88 said: Kada ga je doveo?A i ti si znao da ce Miler da ti daje 25 ppm kada je došao,ili se prosto desilo kao sto se i desilo te sezone i posle malo jos sledece u Makabiju i posle je civek postao bivsi košarkaš Ovo je jako bezobranzno od tebe. Znajuci da je QM odmah posle Zvezde doziveo(svojom gluposcu) povredu koja mu je okoncala ozbiljnu karijeru. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts