Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, bodo said:

Znači Lessor je done deal

Ako je verovati kumu, a kum nije dugme ...

Njega i Radonjić pita koga dovodimo od igrača, živa istina ... :classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

Pa znao sam cim su se redjale mane Monroeu i Blacku, da ce doci jedan Lessort

voleo bih da gresim ali skinucemo nekog favorita u Bg, i zavrsiti 15. u EL

i da, bice doselekcije i Zeljka cemo resiti relativno lako

Posted
4 minutes ago, Kooineeperk said:

Samo neka bude ona najbolja verzija sebe, i bice to sve ok. 

Welcome home!

Mathias_Lessort_and_the_MONSTER_DUNK_Partizan_NIS__Crvena_z.gif.00ded8644d320fcd69a77bba8441a6d2.gif

Radičevic assist ?

Posted
3 minutes ago, strah od vozova said:

Ja bas volim kad vratimo nekog bivseg igraca. 

Ako moze gif ono kucanje protiv Mege

• Like 3
  • Love 2
Posted

Jedino je dobro je to što je forumska stručna komisija sa skepsom dočekala svako pojačanje osim Kaline. Pa očekujem da nas demantuju jedan po jedan, iz utakmice u utakmicu.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Lessort da nije proveo onu jednu (veoma solidnu) sezonu kod nas i ostao upamcen po promasenom ziceru (pod faulom koji nije sudjen), sada bi bio proslavljan kao odlican ubod. 

Ja sam zadovoljan. Ovo mi je nekako proverena varijanta, a napredovao je. A takodje i KKCZ/Radonja su njemu proverena varijanta. Pa tesko da moze biti nekih negativnih iznenadjenja.  

• Like 2
Posted (edited)
10 minutes ago, n4l1m said:

najveca mana lesora su kataklizmicna bacanja, ostalo se sve moze iskoristiti u sluzbi tima 

I jako visok kosarkaski iq ,toliko visok da je DR u Bajernu vise igrao Leon Radosevic od Lesora.Ovoga sam se plasio kada se pisalo imamo bolje za manje pare.I cekanje Noka i moljenje,pa kulanje za Monrom i jos nekim.Da ce da se zavrsi kako se zavrsilo i sa Woltersom daj sta das jbg 

Edited by Maverick88
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...