Jump to content

Message added by Lobotomija,

Ovim disclaimerom označavamo temu o Ukrajini kao "ozbiljnu". Sve što se od forumaša traži je da joj tako pristupaju. Zabranjeno je:

- Kačenje lažnih informacija.

- Relativizacije.

- Negiranje ukrajinske nacije.

- Izvrtanje činjenica.

- Floodovanje linkovima i tvitovima.

- Zabranjeno je kačenje uznemirujućih fotografija i videa.

Moderacija će zauzeti neutralni stav, što znači da su sva pisanja dozvoljena ako su u skladu sa tačkama iznad. Stavovi moderatora koji učestvuju u diskusijama se smatraju kao "lični" i nemaju veze sa obavljanjem moderatorskog posla. Potrudite se da vesti budu istinite i iz relevantnih izvora. Ako se desi da nešto imate neprovereno, samo naglasite to u postu. Zadržaćemo mogućnost nekih izmena ako bude bilo neophodno.

Moderacija Politike

Recommended Posts

Posted
On 2/10/2026 at 9:16 AM, Klotzen said:

Niš i fosfor su slučajevi koji su se desili jednom, mi ovde pričamo o nečemu što traje par godina a u zadnjih par meseci svakih par dana tuku te ciljeve. To je jasan dokaz da cilj jeste uništenje civila.

Uništavanje palestinskih naselja nema veze sa ovim. To možemo da porrdimo sa totalnom destrukcijom naselja u Ukrajini ali to je drugi slučaj.

Pa naravno da gađaju struju jer to utiče bs moral naroda.

Američki dokument koji sam linkovao o tome lepo piše. Struja je legitimni cilj jer se tako lomi moral naroda. Dakle ovo što sad Rusi rade je ono o čemu je pomenuti visoki američki general pričao u procurelom zum razgovoru od pre par godina.

• Like 1
Posted

Pa ništa onda neka Ukrajinci gađaju nuklearne elektrane oko većih ruskih gradova, to će sigurno da spusti moral u Rusiji. Dajte ljudi pročitajte šta pišete, mi ovde pišemo o uništavanju grejanja za 3 milionski grad na -20, to je opasno i za ljude u punoj snazi a da ne pričamo o deci, starijima i bolesnima.

Vrlo je prosta definicija ovde. Ako je šteta po civile veća od vojne koristi, dakle VOJNE KORISTI, onda je gađanje takvog cilja ratni zločin. Vojna korist nije pad morala jer da jeste onda je sve legitimna meta, ubijanje dece takođe jer to još više urušava moral protivnika.

To što si ti citirao nije dokument, nego školski rad nekog majora koji se školovao za nešto.

• Like 1
Posted
1 hour ago, MeanMachine said:

Pa naravno da gađaju struju jer to utiče bs moral naroda.

Američki dokument koji sam linkovao o tome lepo piše. Struja je legitimni cilj jer se tako lomi moral naroda. Dakle ovo što sad Rusi rade je ono o čemu je pomenuti visoki američki general pričao u procurelom zum razgovoru od pre par godina.

naravno da rusi ništa nisu radili prvi

sve je ovo već viđeno, možda na nekoj drugoj skali veličine, ali rusi i originalnost to su dva sveta različita. kasne tačno 30+ godina.