Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tampa je vidjela šta smo mi uradili i odlučila da nam skine teret s leđa. Mi smo bar ubacili par poena.:whistling:🤡

Zašto je kvota na Raiderse 2.40 kada kod Brownsa ne igra pola napada uključujći Bakera i Casea?

Posted

Neverovatno sta sudije propustaju da vide i dosude. Skolski hold, koji onemoguvaca promenu smera kretanja hvataca i zbog tog kasnjenja, dolazi do INTa.

GB nastavlja da pobedjuje i 99% ce biti 1st seed, ali mi deluju neubedljivo. Mislim da nece stici do SBa.

Posted

Stvarno neverovatan no-call… mada ko ih jebe kad umesto da daju Chubbu da preore 30-40y u poslednja 2 minuta on idu na pas.

Sto se GB-a tice, bas mi tesko da poverujem da ce opet da useru ako budu imali HFA. Nece Tomica opet dobiti na Lambeau

Posted
16 hours ago, Xpert said:

Sad nema kradje, moj Gago? 😄

Bio dpi,mada se peopels iskusno zabio u njega,da napravi prednost,ovako isto nisu svirali nad Digsom protiv Tampe,cak su vise okarakterisali kao odi.

Posted

Gomila vaznih duela veceras, sa plejof implikacijama. Pre svega Buf@NE, koji defacto odlucuje od osvajacu divizije. Slicno se moze reci i za Bal@Cin. A jako vazni su i dueli LAR@Min, Pit@KC i Den@LV.

Posted (edited)

Ne predajemo se, al defanziva ne moze nista da zaustavi. Sad je pravo vreme da se pojavi.

EDIT: Ipak odbija.

Edited by Xpert
Posted

Cestitke Billsima. Usrali se u ovu nasu precenjenu odbranu i preuzeli diviziju. Mi, nekako, da dobijemo Jax, i da obezbedimo wild card mesto.

Posted (edited)

Posvadajo se sa nekim i izbacen je od strane coaching staffa ili je svojevoljno napustio teren.

Edited by Xpert
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...