L' Imperatore Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 13 hours ago, Ikac said: Trenutno dvojicu, Filip Vlajić, RB koji i živi u Tirolu i Stefan Drecun, verovatno naš najbolji ofanzivni linijaš, što automatski potvrđuje tvoju priču o OL koja je apsolutno tačna. U mom klubu imali smo ozbiljan problem na RT i morali smo da prebacimo igrača iz DL, a nezgodno je bukvalno svakom srpskom timu uključujući i šampione. Momci se mole da odlažu penziju, vraćaju iz penzije itd. Evropske ekipe kao što su Swarco i nemački timovi, uz neke švedske, dovodili su godinama linijaše sa naših prostora (Mutić, Jordanov, Graovac...), mogu da odrade jake treninge svaki put. Kod nas slavimo kad je 5 OL na okupu za trening. Jbg to je realnost. Ko ima punačkije drugare, pošaljite ih u lokalni klub, veoma brzo će dobiti šansu da igraju 😄 Inače, jednog klinca 2001. izrodiše u Zrenjaninu, igrao pola godine i pokupi ga IMG Academy pošto je nestašica OL čak i u Americi. Nadam se da će mali kroz godinu dana ubosti stipendiju za ozbiljan koledž. On bi mogao biti naš igrač u NFL pre nego što dođemo do mesta preko Pathway programa. Josović igra i dalje u Vukovima i za reprezentaciju, jesenas je postigao naš jedini TD protiv prvaka Evrope Francuske u Lilu (13:7 smo poraženi). Zeka je takođe igrao na safetyju i kao returner. All-Defence GFL lige za Schwabischer Hal Unicorns. Tamo imamo i defanzvnog enda Dušana Novakovića. Ali igrač koji je najviše žario i palio je Miloš Lišanin, popularni Malina, defanzivni end. Posle niza godina u Vukovima, bio je najbolji stranac švedske lige, lider GFL u sekovima 2017. godine sa ukupno 18 za Hamburg Huskies, a imao je i 29 TFL. Nadam se da će moći da igra za reprezentaciju ponovo, prethodne 2 godine radi u SAD. Bravo, da. Vlajić, ne Pejić. Ma da, u manjim klubovima nije neobično da neki linijaši igraju both ways. Nisam iznenađen. Velikih ljudi, koji nisu totalno operisani od sporta nema puno i potražnja za takvima je velika. Tako da uopšte ne sumnjam u to da če mali završiti u nekom solidnom programu ako ima te idealne "mesurables". Ovaj slučaj me podsjeti na Menelika Watsona, koji je rođen u engleskoj, pa otišao u Ameriku da igra basket. Pa onda tamo prvi put zaigrao američki fudbal 2011te, a 13-te draftovan u drugoj rundi. Da, sječam se Lišanina. Najviše po onome kad je skoro ubio onog jadnog turskog novinara u jednom drillu 😵 . Strašan igrač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Graovac je iz SM, dobar sam sa njim. Moj dobar drug Stojic igra LT godinama u Allgau Comets. Bili su nekoliko puta u polufinalu GFL-a. Igrao je protiv Bohringera...kaze da je neverovatan atleta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Niko da spomene zanimljive vannastavne aktivnosti Earla Thomasa i dela njegove porodice https://amp.tmz.com/2020/05/06/earl-thomas-wife-arrested-gun-baltimore-ravens-star-cheating-allegations/?__twitter_impression=true 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Još jači je njegov snimak gde moli ljude da se mole za njega u ovoj teškoj situaciji. Kakav moron 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Šta ga je stvarno uhvatila u orgiji sa bratom? Ajde sve na stranu, to mi je najbolesnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 ja sam čitao da se to još nezna, pošto je valjda u originalnoj priči upotrebljena reč "brotha". A pošto afro-amerikacni taj pojam koriste malo šire, se sad nezna dal je u pitanju brat ili drugar. off topic: ukida se PI review. Jeste da nije bilo sve idealno u prošloj sezoni, ali ja bi opet zadržao taj review i to sa sličnim primenjivanem, a to je da se reversuju samo nedvoumne greške. Mislim ono, s obzirom u koju smer ide tehnologija u sportu, ionako če to morati ponovo da uvedu za par godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Kad smo vec na toj temi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Koliko glup moraš biti da ovo uradiš, a imaš karijeru pred sobom i priliku da zaradiš sigurno nekoliko desetina miliona dolara u idućih 7-8 godina. https://nflupdate.co/details-arrest-warrant-issued-for-giants-deandre-baker-and-seahawks-quinton-dunbar/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Lol. Meni je još jači front office Giantsa. Baker verovatno nije od juče postao glupan, nego je takav biio več ranije. Znači u cjelom tom draft procesu verovatno saznaš sve i svašta iz njegove prošlosti, u intervjuima vidiš da nešto nije skroz OK. Povrh svega, cjepanica na corneru. Ma nema veze, daj da ga uzmemo u prvoj rundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Grešiš...daj da trejdujemo na gore da bi ga uzeli u prvoj rundi. Quote No no no Deandre it's Lock DOWN corner Not locked up corner... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Noć pre toga je izgleda izgubio 70 k na kocki. Kompletan idiot. Čak i nek se ispostavi da je nevin za ovu pljačku, samo zbog toga mu treba uručiti nogu u bulju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Baker je jedan od onih igrača koji je draft bust bukvalno od momenta kad mu Commissioner kaže ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Mogao bi neko od upucenijih, a ima vas poprilicno, da spremi lep uvod i otvori temu za novu sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Ček prvo da se vidi hoćel biti sezone.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 https://edition.cnn.com/2020/05/17/us/cody-latimer-arrest-colorado-trnd/index.html https://sports.yahoo.com/ed-oliver-arrested-dwi-unlawfully-093154180.html To sve poludelo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 Koliko sam razumeo, ukoliko Oliver dobije samo jednu utakmicu suspenzije, automatski mu se skida garancija sa 6,8 miliona dolara preostale plate. Eto šta čovek rizikuje da bi popio pivo dok vozi. Mada, i pored ovoga, verovatno će ostati u Bafalu ceo rookie ugovor ako nastavi kao u prvoj sezoni. Mene je iznenadilo za Dunbara. S obzirom da je Minnesota ostala bez Rhodesa, Waynesa i Alexandera, nadao sam se da ćemo tradeovati za njega i baš sam se iznervirao kad je otišao u Seattle. Ni dva meseca kasnije, čovek krade sat od 600 dolara. Neverovatno zaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Geto vri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Teško je razumeta šta se dešava u glavama ovih likova. Večina je odrasla u skupnostima, gde su im pogrešni ljudi postali uzori i gde su pogrešne stvari bile cool. Pa zato mislim da se oni ne čine ispunjenima ako malo ne prođu kroz te krimi variante, uprkos svim parama što dobiju kroz sport. Meni je još uvek najjači onaj primer Javarisa Crittentona. Pick prve runde u NBA, igra za Lakerse i izvodi drive by-ove po rodnoj Georgi. Osuđen na 23 godine zatvora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Quote Cowboys have offered Dak a five-year, $175M deal that would make him the highest-paid QB ever, per Chris Simms of NBC Sports. That’s $35M annually. Dak reportedly wants “north of $45M” in the last year. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Onaj ugovor za Tannehilla izgleda sve bolje i bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 ima štofa Tomica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 (edited) goodbye-pass-interference-replay-review Edited May 28, 2020 by Lineker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 3, 2020 Author Share Posted June 3, 2020 Brees uvalio sebe u golemo sranje. Nakon ove izjave, usledile su mnoge ostre reakcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Realno, nije mu ovo trebalo u ovom momentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts