Old 666 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Golden Tate i gomila noname-ova. Biće Šepard spreman za sezonu. Kažu 3-4 nedelje out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Mada nećemo mi niđe, u skorije vreme. Tako da, žao mi momaka da ne budem pogrešno shvaćen, ali neće ekipa sad nešto previše izgubiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Da li odmah baciti rookie-ja medju lavova ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Ne znam na kog rukija misliš. Ako zbog situacije sa risiverima misliš na pika pete runde Slayton-a, zaista nemam pojma, ne verujem da će nešto mnogo doprineti. Ako misliš na Daniela Jones-a ne postoji teoretska šansa da on startuje pre Ilije, pod uslovom da Ilija bude zdrav, i mnogi fanovi Giantsa su baš nadrndani zbog toga, pošto postoje glasine da on već sad nije ništa lošiji od Ilije ( što opet mnogo više govori o tome u kakvom se stanju nalazi Ilija, ali to je drugi par rukava ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Da, na QB mislim ... Meni deluje da ce ga oni isprobati tokom sezone, posebno ako se rano ispadne iz bilo kakve teorije o PO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Pod uslovom da Ilija bude zdrav, igraće dok je teoretskih šansi za PO. Jones dobija šansu onog momenta kad se i teoretski ispadne iz PO. Što je otprilike iza našeg bye week-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 27, 2019 Author Share Posted July 27, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Jamie Collins se vratio u Patriote ... Jimmy G pocinje da trenira, bice zanimljivo videti da li je skupo placeni bust ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 27, 2019 Author Share Posted July 27, 2019 Collins je u Patsima vec nekoliko meseci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 27, 2019 Author Share Posted July 27, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Jel ima neko da mi pozajmi za avionsku kartu do NY. Vraćam čim dobijem WR gig u Giantsima, pošto će evidentno da skupljaju slučajne prolaznike da popune poziciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 ...Sent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Kaže Tate da je uzimao lijekove za poboljšanje plodnosti nakon dugih pregleda i priče sa doktorima. Kao tek nakon nekoliko dana shvatio da lijek sadrži zabranjenu supstancu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 27, 2019 Author Share Posted July 27, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Stvarno...preslikan Ilija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) On 7/26/2019 at 6:19 PM, Yi Sun Shin said: Ne znam na kog rukija misliš. Ako zbog situacije sa risiverima misliš na pika pete runde Slayton-a, zaista nemam pojma, ne verujem da će nešto mnogo doprineti. Ako misliš na Daniela Jones-a ne postoji teoretska šansa da on startuje pre Ilije, pod uslovom da Ilija bude zdrav, i mnogi fanovi Giantsa su baš nadrndani zbog toga, pošto postoje glasine da on već sad nije ništa lošiji od Ilije ( što opet mnogo više govori o tome u kakvom se stanju nalazi Ilija, ali to je drugi par rukava ) Ne znam baš. Da moram da se kladim rekao bih da Jones nikada neće biti bolji ni od ovakvog Elija, a kamoli kad je ovaj bio dobar. Quote Daniel Jones first seven passes in team drills:Inc IncIntBatted down Dropped Inc Inc Edited July 29, 2019 by Ikac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 29, 2019 Author Share Posted July 29, 2019 Bilo je tesko, al smo pregurali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Luck povredjen, calf strain - nece trenirati naredne 2-3 nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 hm.... https://profootballtalk.nbcsports.com/2019/07/30/lawsuit-accuses-cowboys-police-of-covering-up-severity-of-ezekiel-elliott-car-accident/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Takvi brutalni treningi nisu za decu. Footwork drillovi i sve vezano za tehniku je ok, ali šta klincu od 7 godina treba da ga neko mlati onim jastukom, da pravi sklekove i diže bench. Nije da sam ja sad nešto kao zabrinut, ali često su ovakvi treninzi kontraproduktivni prije neke 13-14 godine. Kod male dece pre svega mora da se razvija strast do igre i neke fundamentalne stvari vezane za tehniku, koje onda kasnije uspevaju da odrađuju automatski. Ovaj mali je talenat, ali če ga verovatno prerano potrošiti zbog par jebenih followera na instagramu. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Jadno dete. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 31, 2019 Author Share Posted July 31, 2019 Probijena granica 20 milki i za WR-ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 JJ je sledeci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 6 hours ago, L' Imperatore said: Takvi brutalni treningi nisu za decu. Footwork drillovi i sve vezano za tehniku je ok, ali šta klincu od 7 godina treba da ga neko mlati onim jastukom, da pravi sklekove i diže bench. Nije da sam ja sad nešto kao zabrinut, ali često su ovakvi treninzi kontraproduktivni prije neke 13-14 godine. Kod male dece pre svega mora da se razvija strast do igre i neke fundamentalne stvari vezane za tehniku, koje onda kasnije uspevaju da odrađuju automatski. Ovaj mali je talenat, ali če ga verovatno prerano potrošiti zbog par jebenih followera na instagramu. Meni i dalje nije jasno zbog cega tackle football nije zabranjen za decu uzrasta ispod 14-15 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts