Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Od svih ljudi, Juls da proda ovako. 😞

Jednostavno nismo zasluzili. Drugo poluvreme 0 poena. Zao mi je, al to ozbiljna ekipa ne moze da dopusti sebi.

Edited by Xpert
Posted (edited)

Au jebote. Ako Tannehill ne zajebe opet snap, šampioni bi mogli da završe odbranu u WC rundi.

Jebooteee šta radi Tennessee, šta zovu oni?!

Edited by Ikac
Posted

Čovek prvo radi audible i prelazi u shotgun 3 sekunde pre izvođenja lopte, onda na 3rd down pronalazi igrača za prvi, a onda ne uspeva da izvede loptu za naredni napad pa zovu TO. Da Allen nije radio šta je radio ovo bi mi bilo još neverovatnije.

Posted

Cestitke Tenesiju. 

Nisam imao velika ocekivanja od ove utakmice, ali su i pored toga uspeli da me razocaraju.

U offseasonu ce biti mnogo pitanja za odgovoriti, pocevsi od Bradyevog statusa.

• Like 1
Posted

Derik Henri bebo.

Nisam se dzabe hajpovao i 5 dana gledao njegove klipove po netu, lep osecaj.

Nema sta, jasno je u kakvoj su formi usle obe ekipe u mec, Patriotsi su ovde jedino bili favoriti zbog domaceg terena, mada ni to nije pomoglo, Titansi su imo jednostavno bolja ekipa.

Posted

Ako je stvarno kraj za njega u Bostonu, Bradyjeva poslednja akcija biće pick6, u porazu od Ryana Tannehilla i Tennessee Titansa, neverovatno.

Sad čekamo šta će Kevin Byard da kenja.

Posted
7 hours ago, Martin Mystere said:

Biće ovo duga i mučna noć za nas, navijače NE pošto je odbrana očajna i ne vidim način kako ona može da odigra bar pristojno a kamoli da ispravi nemoć napada.

Sa vedrije strane, to vam je poslednja takva u dugo vremena. :classic_biggrin:

Posted
5 hours ago, Skyglider said:

Ovo bi bio najbolji zavrsetak karijere Brady-ja, sa ovim pick sixom :classic_biggrin:

Ali mislim da nece da se povuce, vratice se i za narednu sezonu

Pa i da je mislio da se povuce, tek sad sigurno nece 😄

Ako nisu zestoko zaratili, mislim da ostaje u NE iako ce sada morati da ga posteno plate. Prosto ne vidim da ovako zavrsava karijeru u Patsima iako potencijalni prelazak u Chargerse deluje kao skroz razumna odluka.

Posted
Ako Tomica ode u LA, mogao bi Ilija malo u NE, da tamo završi karijeru. :classic_biggrin:
Daleko bilo...

Btw, ocajna tekma napada i front seven-a u odbrani... Ne vredi, prosto nismo dovoljno dobri...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...