Xpert Posted May 16, 2019 Author Share Posted May 16, 2019 Eto nama kandidata za "odbranu" prvog pika na draftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 Solidan tekst o nasoj odbrani. Licno, delim pozitivan filing autora. [emoji4]https://weei.radio.com/articles/column/new-england-patriots-defense-could-be-even-better-last-years-super-bowl-winning-unit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 Nisam verovao da će New England vratiti Collinsa, baš zbog toga što se namerno postavljao van pozicije da bi pojačao svoju statistiku pred free agency. Mislio sam da je kod Billa to smrtni greh, zato su ga i trejdovali u sred sezone, iako su jurili SuperBowl (svejedno ga osvojili). Ali ova suma za koju su ga doveli je presmešna, minimalna godišnja plata 900k i 150k za potpis, ako ispuni sve bonuse (osvoje SB), maksimum je 3 miliona. Za igrača njegovog kalibra, morali su da mu daju drugu šansu za ovu cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 On 5/16/2019 at 6:51 PM, Ikac said: 8 mečeva suspenzije za Patricka Petersona, ogroman udarac za Arizonu. Možda uloži žalbu i smanje na 6, ali i to je ogromna kazna. Edit: sjebao Schefter, odmah je 6. Da me neko pitao ko će da usere krevet ove sezone, Patrick bi mi zadnji pao na pamet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Edelman je onomad dobio 4 meca suspenzije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 1 minute ago, larry said: Da me neko pitao ko će da usere krevet ove sezone, Patrick bi mi zadnji pao na pamet Haos, ni ja ne mogu da verujem. I sad navodno će Tramaine Brock da bude starter. Koji downgrade. Byron Murphy će morati odmah na teren. Plus Alford će biti više napadan, a to mu ne odgovara Da je Peterson tu on zaključava stranu i igraš sa jednim sejftijem, maltene eliminišeš trčanje. Biće im mnogo slabija odbrana sad. Žao mi jer iako ne navijam za njih jedva čekam da ih gledam, kao i Klivlend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Ko zna šta je Patrick uzeo a šta Edelman. Tipa ovi insajderi iz Phoenixa su odmah procurili da navodno ima diabetes drugog tipa i da je uzeo nešto da se smiri i da je shvatio da to nešto ima zabranjene supstance kad je već bilo prekasno. Sad ću da gledam kako nas Marvin Jones i pleme WR-ove Baltimora odučava od života u prve dvije nedelje, da ne pričam o AJ Greenu i Juliu kasnije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Šuška se da veseli Dzetsi hoce da umole Pejtona da bude nesto poput GM-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 8 hours ago, Sprivel said: Edelman je onomad dobio 4 meca suspenzije. Kažu za Patricka 6, pošto su mu našli i neke stvari sa kojima je pokušavao da zakrije tu nedozvoljenu supstancu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Long u penziji Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 I jos jedna povreda --- Reuben Foster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 20, 2019 Author Share Posted May 20, 2019 Fosteru potvrdjeno ACL tear. U medjuvremenu jos jedna velika vest McCoy se pridruzio Suhu, koji je i dalje FA. Gerald je bio strasan DT, par godina ubedljivo najbolji u ligi. Mozda ima jos godinu il dve u sebi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Morali su da ga otpuste, nisu imali mesta u SC da potpisu picka sa drafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 1 hour ago, anfield said: Morali su da ga otpuste, nisu imali mesta u SC da potpisu picka sa drafta Pa kako draftuju bolje da cutuju pickove sa drafta nego njega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Moj dobar drug je navijac Tampe...a sve mi zao da ga vise zajebavamSent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Plakanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Pa dobro, ne morate baš da plačete. Neće Jones dvaput tući tomicu u SB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 21, 2019 Author Share Posted May 21, 2019 Ne moze sa ovakvom facom da ne uspe. GG Giants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Ja sam mu dao nadimak "blento" . Takvu facu ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 21, 2019 Author Share Posted May 21, 2019 (edited) Jos jedan lepa vest Edited May 21, 2019 by Xpert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Jared Veldheer brat potpisao za Patriote, uzeo 750k za potpis i posle 2 nedelje se penzionisao. Nije mi bilo jasno što su potpisali njega, a ne Donalda Penna, baš se pitam da li će sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 21, 2019 Author Share Posted May 21, 2019 43 minutes ago, Ikac said: Jared Veldheer brat potpisao za Patriote, uzeo 750k za potpis i posle 2 nedelje se penzionisao. Laureat za 2019. godinu prestizne Reggie Wayne nagrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 46 minutes ago, Xpert said: Laureat za 2019. godinu prestizne Reggie Wayne nagrade. Kad je beg bio cicija Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 2 hours ago, Ikac said: Jared Veldheer brat potpisao za Patriote, uzeo 750k za potpis i posle 2 nedelje se penzionisao. Nije mi bilo jasno što su potpisali njega, a ne Donalda Penna, baš se pitam da li će sad. Ja odkako pratim NFL, mislim da su Patriotsi uvek preferirali gorostase na poziciji tackla. Penn je jedan kračih na toj poziciji, pa je možda zbog toga prednost dobio Veldheer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts