Xpert Posted September 8, 2019 Author Share Posted September 8, 2019 Odigrao partiju za momentalno benchovanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 toliko o njegovoj karijeri startera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Dobro, danasnja utakmica me ohrabruje, narocito jer je odbrana odigrala dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 kakav povratak Arizone Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Idemooooo Ko da briše pustinju 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 8, 2019 Author Share Posted September 8, 2019 Bravo malac. Neocekivano zanimljiva utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Flash is back! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 9, 2019 Author Share Posted September 9, 2019 Simpatican drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Kakvo odradjivanje na pola gasa. Odbrana odlicna, napad takodje. Jos na ovako ok hvatacki korpus, ti pridodas AB-a. Perverzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Ako ćemo u sitna crevca, jedino što bi trebalo popraviti je snapping...nekoliko puta je lopta imala luk, što daje pass rusherima dodatnu sekundu da dobace do Tomice...srećom to se nije desilo jer je OL držala k'o Hooverova brana...ostalo je zaista impresivno s obzirom da nismo poznati po tome da u početak sezone ulazimo ovako uigrano baš na svim linijama...no, ovo još nije put to sleep...da ipak sačekamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 9, 2019 Author Share Posted September 9, 2019 Neocekivano losa defanziva Pittsburgha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 9, 2019 Author Share Posted September 9, 2019 Lep pocetak sezone. Upecatljiv. Sledece kolo gostovanje Miamiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Napad još i nekako. Sa DJ bi verovatno bio postignut neki poen više, ali sve je to suštinski nebitno jer odbrana...... Tri jebena pika su potrošena na DB-ove, da bi Dak Preskot bacio 400+ jardi i 4 TD-a kao da igra protiv srednjoškolske ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 7 hours ago, Xpert said: Lep pocetak sezone. Upecatljiv. Sledece kolo gostovanje Miamiu. Sudeći po tome kako je Miami igrao, to će da vam bude kao preseason utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Aj malo smeske: Ne ceo klip, samo false start je za smeske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Bonusi za AB su....ono što je imao prošle sezone pa +1 u svakoj kategoriji ( hvatanja, jarde, TD-ovi....105;1298,16...po milion i po za svaki ), . Vode se kao NLTBE ( not likely to be earned ) i kao takvi ne udaraju na seleri kep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 9, 2019 Author Share Posted September 9, 2019 I dodata je jos jedna godina ugovora, kako bi se preneo deo udara na cap, na narednu sezonu. Ako se nekim cudom aktivira ta 2nd year opcija, to je jos 20 garantovanih miliona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 ma nije mi to bila poanta, smešno mi kako su struktuisali ove bonuse. Ono što je imao prošle sezone pa +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Ili sam precenio Seattle ili potcenio Cinci. Svakako je vrlo lepo izgledao napad Bengalsa. Da Dalton nije imao brainfart kad mu je ispala lopta u ruke defanzivnog tekla verovatno bi i dobili. Svi u Tampi treba da dobiju otkaz što su ostavili Winstona kao startnog QBa. GM Licht će verovatno i dobiti na kraju sezone. Ovo je smejurija, 3 INT - 2 puta PICK 6, a moglo još 2, pritom to mu nisu najgori potezi već kada je bez trunke pritiska bacio loptu za intentional grounding. Inače katastrofa utakmica, kazne na sve strane, bolja utakmica Jagodina - Zmajevi. Možda zvuči smešno pored 4 izgubljene lopte, ali Josh Allen deluje solidno 😂 Konkretno mislim na intermediate pasove, preciznost deluje bolje. Barem nije zentara kao Trubisky, a trčanje je i dalje tu. Odbrana Billsa odlična, održali su tim u utakmici posle tih TO. Šta reći za Jetse, osim sreća pa su Giantsi još smešniji trenutno. Novi GM bi mogao Darnoldu da dovede nekog hvatača višeg od 175 cm. Secondary Giantsa je smejurija u ravni sa Jameisom. Dallas ću da procenim kada budu igrali sa iole ozbiljnom ekipom. Ramsi fino držali Karolinu, rezultat je po mom mišljenju bliži nego stanje na terenu. Tennessee fino spustio Cleveland. U suštini egal utakmica, koje na kraju dobije čvršći tim što Titansi sigurno jesu. Veoma dobar secondary takođe, Ryan, Butler, Jackson, Byard. Nerealno da Cameron Wake i dalje kida. Mayfield fino bacao, ali previše s obzirom da je bilo prostora za Chubba. Kitchens je tu podbacio. Valjalo bi da Dorsey da šta treba za Trenta Williamsa, inače može da se povredi Mayfield iza ove linije. Dobro je da Mahomes nije ozbiljnije povređen. D-line Jaguara urnisao Chiefse, ali ostatak Jacksonville je prosečan u najboljem slučaju. Još sad bez Folesa, Minshew će da startuje, vidim treadeovali za Dobbsa. Nerealne hvatače ima KC uz Mahomesa, ali OL mi je nesiguran, odbrana i dalje sumnjiva. Kolika je sramota trošiti 21 milion na Winstona pokazuje Case Keenum. Sa mnogo slabijim WR, dečko zamalo da iznenadi u Phily. Da Washington nije konstantna bolnica možda bi i dobili. Nesigurni Eaglesi na startu, ali D-Jax ubio, Wentz se konsolidovao, biće zanimljiva trka Phily-Dallas. Ekeler ugasio Gordona. Keenan Allen zver. Chargersi su playoff tim i ovako bez startnog LT i najboljeg DBa. Valjda se i Mike Williams nije ozbiljnije povredio. Kao što sam pretpostavio, Indy dobar i sa Brissettom, jednostavno previše dobrih igrača imaju Mack, T.Y. Doyle, Ebron, Doyle, biće u trci za diviziju. Žao mi je što nisam gledao celu ovu utakmicu. Neverovatno šta na kraju nije dobila Arizona i šta nije izgubio Detroit. Stafford i Patricia +18 na četvrtini do kraja ispuste, zaslužili su da izgube. Kyler počeo loše, mada OL bio očekivano užasan, kako je odmicalo vreme bio je sigurniji, a i Kingsbury je očito provalio da ga čekaju na edge sa rollout akcijama. Odbrana Arizone iznenađujuće dobra, šta je propustio Brock na kraju neverovatno. Larry Fitzgerald jebena legenda, kad ne bi bilo Bradyja mnogo bi se više pričalo o njegovoj neuništivosti. Nadao sam se na početku FA da će doći jednu sezonu u Minnesotu, home state/ball boy i ostala sentimentalna sranja, ali realno bilo bi greota da ne završi karijeru u Arizoni. Sigurno najbolji igrač u istoriji kluba. Malo sam odužio, ali za kraj moji razbili Atlantu. Ne znam da li sam ikada video da je QB igrao celu utakmicu u pobedi i bacio samo 10 pasova. Dalvin Cook ako nastavi ovako, ne brinem za diviziju. Odbrana na nivou, 2 INT i fumble, pritom svaki kompletiran pas i trčanje kažnjavali su odličnim udarcima. Večeras očekujem pobedu NO sa mnogo poena obe ekipe, a Denver/Oakland nemam pojma. Logično bi bilo Denver da ih dobije s obzirom na haos Raidersa, ali Flacco i OL Broncosa mi ne ulivaju ni malo poverenje. Ne bi me čudila pobeda Oaklanda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 @Ikaca Patriote? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 1 hour ago, anfield said: @Ikaca Patriote? Steelersi izgube ovu utakmicu pre nego što počne. Ali i pored toga, dominacija, Bradyjeve godine se videle u max 2 situacije, Gordon iznenađujuće dobar, Edelman standardan. Deluje da nisu ni 5% repertoara potrošili. Bellichick očito zna da odbrana KC ne može biti loša kao prošle godine i da mora da ima eksplozivniji napad. A uz to odbrana možda najbolja od 2004. Veoma slična, veterani na LB, dubina u secondaryju, rotacija u D-line. Danas sam skontao da Jerod Mayo zove akcije, eto i njega na HC za dve godine. AFC CG ne gine svakako. Ja sam ih imao br. 1 u power rankingsu što sam pisao za neki sajt i to pre dolaska Browna. Ali da vidimo kako će da bude sa njim tj. da li stvarno može i ovu koheziju da razbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 10, 2019 Author Share Posted September 10, 2019 (edited) Watson sjajan TD nakon scramblea, al je ostavilo posledice. Pokupio je neku povredu, al je i dalje u igri. EDIT: Previse, previse hitova. Ovim tempom nece docekati ni polovinu sezone. P.S. Ova ESPN-ova grafika je konfuzna. Down se prikazuje zutom pozadinom, a Flag crnom. Koji li je mozak to smislio? Edited September 10, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 10, 2019 Author Share Posted September 10, 2019 Odbrana Saintsa na 3rd and 11... No comment. Proseta se covek do 1st downa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Idioti iz NOS,poklanjaju pobedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts