Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, anfield said:

Sta mislite o tome da se skrati preseason?

Je l' postoji predlog unutar NFL ili je samo priča po medijima?

Posted

Pa ono sto sam citao na ESPN je da ce to biti jedna od stavki razgovora , posto trenutni CBA istice ja mislim 2021 god .... ali kako se ljudi povredjuju u preseason games - ne bi me cudilo da bude nesto od toga

Posted

Ako budu delili procenjeni profit od 2 dodatne utakmice koji se procenjuje na 2,5 milijardi dolara kako NFLPA bude trazio,a trazi nezvanicno 50-50,bice 18 utakmica po sezoni.

Posted
On 8/9/2019 at 8:39 AM, Yi Sun Shin said:

hm...jest da je predsezona, ali no.6  overall nam je dao razlog za kakav takav optimizam.

Ja nebi rekao da samo on. OL izgleda improved takođe, a i ovi rookie corneri su imali nekoliko pleyeva. Pre svega Ballentine.

Brown je retard očigledno. Ali ovde se pravi problem iz ničega. Hočeš tu kacigu? Potipiši ovde da nečeš tužiti ligu u slučaju povrede glave/vrata i samo udri.

Posted

Posle Nkemdichea Arizona je katovala i Philona posle hapšenja, tako da im sad starter na DE 1. pik treće runde Zach Allen. 

Nkemdichea pokupio Miami. 

Kiker Catanzaro se penzionisao. Jetsi pokupili Bertoleta iz AAF. 

Igraće AB. Mislim da jede govna dok je povređen. 

Posted

Posle Nkemdichea Arizona je katovala i Philona posle hapšenja, tako da im sad starter na DE 1. pik treće runde Zach Allen. 

Nkemdichea pokupio Miami. 

Postoji li savršenije leglo na ovoj zemlji za Roberta od Miamija? Opasne suspenzije dolaze

A ta priča sa Philonom je toliko nategnuta, neko je nešto morao lagati jer inače po onom što je izašlo u javnost to na sudu ne bi nikada prošlo.
Posted
6 hours ago, Ikac said:

Novi DUI iz menadžmenta. Ne prođe dan, a da nekog iz Cardinalsa ne uhapse. 

Vrućina u Phoenixu, vidio bi tebe da ne prođe radni dan a da bar jedno ne otvoriš 😄

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...