Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

12 hours ago, Charlie Foxtrot said:

Sledeće dve su "Must lose" tekme. Ajd ova i nekako, pobeda je lep oproštaj od dvostrukog SB MVP-ja, al Wash i FIla nas moraju nakantati pod must.

 

Čak mi trenutno i ova smejurija od front officea Redskinsa deluje pametnije i da će više biti predani da izgube tu utakmicu i uglave se nekako na 2. pik i Chasea Younga. Pogotovo ako Eli bude igrao NYG će pucati na pobedu pošto ne žele da ima negativan skor kao starter, a trenutno je tačno na .500 (117-117). Ako bude igrao Jones trebalo bi da izgube, pošto je on po mom mišljenju još gori od Haskinsa.

 

Neverovatno, ali zaista će mnogo zavisiti od meča Cincinnati - Miami. Ako se Miamiju ukaže prilika kao protiv Washingtona da idu na neki 2pt ili tako nešto, mislim da će je iskoristiti i pokušati da se dohvate te 2. pozicije na draftu. NYG je trenutno 2., Washington 4. na osnovu strenght of schedule.

 

4 hours ago, Kolbas said:

Šta se dešava sa ovim topicom? Patriote opet optužene za nepočinstvo, a osim Sprivelovog inicijalnog citiranja Scheftera nijedne prozivke ili trpanja... izgleda da kad igramo ovako budjavo nismo više interesantni🙃

 

Šta da se piše kad je jedina moguća posledica da se oduzme neki pik na draftu i to je to? Šta je bilo ostaje, koga briga. Nije mi samo jasno zašto svi to ne rade.

Link to comment
Share on other sites

I moram u zasebnom postu da ismejem Melvina Gordona i njegov letošnji holdout, a još više njegovog agenta koji je mislio da je povratak u tim bio rešenje kad nisu dobili ugovor, ako da nisu upravo imali situaciju sa La'veonom Bellom. Posle povratka Gordon je pokazao da nije najbolji RB ni u svojoj ekipi i fringe starter u tek nekolicini ekipa. Hvala mu za 2 fumblea juče i pozivam ga da dođe u Minnesotu na veteranski minimum kao drugi RB ako želi.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam zašto to mislite, kad je očigledno kao što je bilo sad sudije uvek promene svoju odluku. Jeste malo domaćinsko suđenje, ali u redu je. Čak ni ne krivim sudije na terenu za to, nije bilo šanse da vidi u gužvi da je Michel spustio koleno, ali na snimku je jasno bio čitav jard iza. Čudno da Buffalo nije tu reagovao, imali su merenje lancima i još dosta vremena posle toga da pogledaju snimak.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...