Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

Malo  ste prerano ušli u fatalističke opservacije:ss:...GB je upravo ono što su već godinama, prosečna ekipa sa vanserijskim QB-om...mogu da budu u bunaru više od pola utakmice, a onda blaze of glory i eto njih...ući će u PO samo ako konkurenti iz divizije budu raspad...ja prednost uvek dajem dobroj odbrani vs prosečnom napadu...ne znam šta će biti večeras, ali mi se čini da na kraju reg. sezone neće biti ispred Bearsa 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Konzervativni play calling Bearsa u napadu...ako budu malo kreativniji mogli bi ovo da okrenu bez previše znojenja...koliko imaju rushing yards sva trojica RB-ova negde oko 10:ajme:?...ako produže sa ovakvim jajarenjem, Rodja će da ubode još par big play-eva i zdravo djaci

Edited by Kolbas
Link to comment
Share on other sites

Voleo bih da znam sta je napad radio celo leto,znam da se napad ML zasniva na trcanju,ali postoji li jebeni plan B kad to ne ide posto igra protiv prve odbrane u ligi od trcanja?

 

By the way,uzas od utakmice

Edited by Bobby Axelrod
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, Xpert said:

Mislim da smo dovoljno videli od Trubiskog da nam bude jasno da lik ne moze da bude franchise QB ekipe koja zeli da bude contender.

 

Lik je možda za rezervu, ako i to, i to se znalo odavno.

 

Pace treba da popije otkaz što je draftovao ovog lika pre Mahomesa i Watsona i još dao dodatne pikove da pređe sa 3. na 2. pik. Lynch je iskoristio dodatne pikove, još malo tradeovao i draftovao Warnera, Pettisa i Reubena Fostera (promašaj). A onda je i on sjebao i na 3. mestu uzeo Solomona Thomasa. Haos.

 

Inače, posle ovoga sinoć, fino mi deluje moja Minnesota u diviziji.

Link to comment
Share on other sites

Bears-i su užasno debilna ekipa. Kidaju dok odbrana ima snage da ih nosi i onda se raspadnu. Svaki put kada sam ih gledao ove 2 sezone, ista prica. A svaki put kada sam video Parkey-a da puca, nije mi bilo dobro.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Saga se nastavlja...

By fining Antonio Brown $215,073.53 last night for conduct detrimental to the team on Sept. 4, the Raiders voided the $29.125 million worth of guaranteed money in his deal, per league sources.

This could help explain why Brown is now asking the Raiders for his release.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...