Boxy Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Sa tim da ja verujem da su oni iskreno zahvalni organizatoru, igrace se nekoliko turnira, igrace se GS, dosli su iz celog sveta carterima o trosku organizatora, posle ove 2 nedelje bice slobodni da se ponasaju kao da nema korone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Pojedini igrači navode povredu, odvojenost od porodice, ostale privatne razloge za neučešče .Za cov-19 + nisam sigurna, oni koji se zaraze , obeleženi, što društvenom (čita se danas sa društvenih mreža) stigmom a sa druge strane medicinskim kartonom Izgleda da če ovaj AO biti do sada jedan veoma poseban test fizičke pripremljenosti a čak možda i više mentalnog statusa igrača 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 Ima jednostavnijih povreda za izmisliti ako im se ne ide u karantin. Ubedjena sam da je to slucaj sa Iznerom. Mada u ovoj situaciji ne bi trebalo osudjivati nikog i traziti ozbiljne razloge za izostanak, kome se ne ide na kraj sveta da "robuje" i ne mora, skroz je legitimno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Izner je rekao da jednostavno ne zeli da se odvaja od porodice u ovom trenutku i zbog toga se povukao, meni je samo glupo sto to nije uradio pre kvalifikacija, da na vreme oslobodi mesto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 zar izner nije rekao da ne zeli da se odvaja od porodice tako dugo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) Emirates je danas ukinuo sve letove do Australije. Ne isplati im se da lete sa 15 putnika koliko je Australija otprilike dozvolila. A ionako njihovi gradjani navijaju da prekinu sve kontakte sa svetom narednih 5 godina, da ne uvate covid. Edited January 15, 2021 by ras kass 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Da i ja mislim da je Izner naveo baš te razloge. Garin se recimo povredio u meču u kome je izgubio i ne smatra da bi sa takvom povredom bilo dobro da putuje naročito u datim uslovima . To je još jedno pitanje koje se iz života prenosi na sport kao deo istog, da li če oni koji se budu povredili ili slučajno razboleli od neke druge bolesti biti zdravstveno zbrinuti na najbolji moguči način ili će veliki deo pažnje medicinskog osoblja turnira biti angažovan samo oko korone Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 U pravu ste za Iznera, nesto sam pobrkala da sam videla da ima i neki problem. Ma u sustini je nebitno, kao sto je mogla Barti da sedi prosle godine u Australiji mogu i ostali da ne idu tamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 odes u neki pickovac na kraj sveta sa tretmanom teroriste i jos budes zahvalan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Pella, Londero, Cuevas, Nishokori, Santiago González, Sandgren, Azarenka ,Sloane Stephens igrači koji se za sada pominju da su bili na tom letu. O Kei , kakve pehove čovek doživljava, neverovatno, zaista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Za vecinu njih bice ovo nezaboravna ekskurzija u, kako vanja rece, pi...vac Pa zamislite ove nesrecnike sto moraju sedeti u sobi 14 dana 24/24 i jesti ovakve obroke za sta ce biti spremni fizicki i psihicki posle toga.. Mozda im i punjac oduzmu da ne bi organizovali proboj kao logorasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 (edited) Nije se Krajinovic dzaba zalio na losu ishranu u onom intervjuu..video je sta sledi..vizionar Edited January 16, 2021 by Crni Bombarder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Nesto ne moze da mi ih bude zao sto se tice klope kad je ocigledno da mogu da naruce, kao sto je Per uradio.A sto se tice aviona..pa tu je bio Sandgren koji je na tviteru rekao da je pozitivan ali da su ga pustili u avion, najverovatnije je onda on razlog zasto ce u karantin 14 dana bez treninga.I evo ga jos jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Ne znam kako uopste oni mogu da budu spremni za AO kad ce 14 dana da budu u sobi...Trebali su da ih dovedu 5, 6 nedelja pre pocetka AO, pa i ako se ovo desi da ipak imaju jos par nedelja za trening. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Pa to niko nece moci da trenira [emoji52] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Koliko je Mirka pametna zena [emoji41] Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 (edited) neka ovi pozitivni ostanu bez komplikovanije forme infekcije a ovaj cirkus otkazati. taman da ih ova timova cirkuska artistkinja zabavi i da se razilaze Edited January 16, 2021 by vanjabarsa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 9 minutes ago, Boxy said: Koliko je Mirka pametna zena Prava dama. Zna i da podvikne kada zatreba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Jel Queri pobegulja s njima? Da im objasni kako da zbrisu kuci Prvo kako sobu da napuste 16 minutes ago, wwww said: taman da Kirios i Barti osvoje AO I da Barti ostane jos godinu dana No1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Prava dama. Zna i da podvikne kada zatreba.Zato ce da uziva u vazduh, setnji itd, a ovi ce biti u zatvoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 [emoji15][emoji15][emoji15] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 (edited) mirka zna da ima muza koji je maltene u rizicnoj grupi sto se godina tice a nije ni on nesvestan te cinjenice .nije tesko tu sabrati 1+1. btw jel i vama forum nije bio u f-ji, ovo iznad sam napisala pre 2 sata . Edited January 16, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts