LordOfTerror Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Ovo izjave oko Lakersa kao kada bi neko rekao da lupam CSKA i Barsa u kosarci odradjuju brutalan posao a ovi iz Krke nemaju pojma, zamisli doveli Bookera da nosi namestaj po Sloveniji... Ne znam da li trolujete ili sta ali to mi je vise posao za USA novinare da zabacuju kurtoazne izjave kako je GM Brooklyna sastavio sampionsku ekipu. Kao sto je Griffin bio veliki GM dok je bio Lebron u CLE, kako je ovaj otisao on fakopa svaku fransizu. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: mislim da lik nema nikakav range a kamo za tri, što je danas neophodno za PFa Mislim da ima vecih problema od suta.https://theathletic.com/news/hawks-onyeka-okongwu-has-surgery-on-right-shoulder-will-miss-6-months/q316QNFPxdAl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Collins 5yr/125m , ocekivala se ova neka cifra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 4, 2021 Author Share Posted August 4, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 (edited) Quote Adrian Wojnarowski @wojespn · 1m Four-time All-Star guard Kemba Walker has agreed to a contract buyout with the Oklahoma City Thunder, and upon clearing waivers, plans to sign with the New York Knicks, sources tell ESPN. Miki brži 2 desetinke 😄 Sve u svemu, kakva olupina, a koliko su ga ljudi ovde branili. Sad ako će opet da uzme neke ozbiljne pare, žai mi Niksa. Edited August 4, 2021 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Sucut druze @oubrevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 2 minutes ago, Marvin said: Sucut druze @oubrevo. sve yavisi od visine & duzine, kao i uvek u zivotu. ako je nesto kratko po godistu, tipa 1+1, jebe mi se koliko je love i sta kemba je za knickse vrj ako nije puno godina 1 minute ago, oubrevo. said: kemba je za knickse vrj ako nije puno godina Joca & Nidža Show s03e01 - Vojko V, VRH 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 (edited) Deluje mi da Kemba samo pojacava taj sredina tabele vajb u NYK Edited August 4, 2021 by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Just now, Marvin said: Deluje mi da samo pojacava taj sredina tabele vajb u NYC a bar je nyc native i bolji plej od shrederu, de mi je mozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Kemba im je mozda i najbolji ugovor. Evan je uzasan ugovor, rotacioni igraci su se fino naplatili. Nisu NYK napravili taj korak napred posle PO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Evan je uzasan ugovor, meni je evan bljaki ali je ugovor isti koji je imao do sada, na dve godine. nije uzasan svakako. rouz je borderline uzasan ali posto igra za thibsa, onda je okej borderline. ya ostalo se slazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Znači zato su najurili Nilikinu... da ne plaši Kembu na treningu 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 1 minute ago, Bobby Shurda said: Znači zato su najurili Nilikinu... da ne plaši Kembu na treningu plasim se da ga ne isteraju sa olimpijade pred duel sa svetim lukom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 4, 2021 Author Share Posted August 4, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Ne vidim sta je problem u Kembi, Tibs ce ga ionako polomiti do predsezone. Nakon BO vrlo verovatno da ce potpisati samo na godinu dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Domet Lakersa staje u dve jednostavne reči - Anthony Davis. Ako bude pravi, legitiman contender, ako bude kilav kao prošle sezone - džaba svi ovi novopridošli polupanci na gomili, rasterivaće ih GM Bron u toku sezone kao mušice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 sjajan potpis knicksa. walker ako bude zdrav bice jedan od pet najboljih plejeva na istoku. dobar ugovor i za collinsa i za atlantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 sad bez zezanja -jeste da su knicksi osudjeni na rat za 6 do 8 pozicije, tako je kad neces da tankujes, kao sto oni nisu osim dva puta u zivotu ali kemba, rouz i vildoza je 200x bolje nego elfrid i rouz bljaki fournier je 100-200 x bolje nego bullock mitch lob i noel i taj je makar duplo bolje nego noel i taj plus quickley, barrett & ovi mladi 3&D grimes i defendor mcbride to je ipak napredak a thibsov inner dule vujosevic nece ischileti makar jos sezonu ili dve. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 GSW i luxury tax Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 inace, prica se i o trejdu miles turnera u knickse. moze za mitch loba i knoxa i neke 2nd picks, njet za barretta, quickleya i pikove prve runde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 4, 2021 Author Share Posted August 4, 2021 2 hours ago, LordOfTerror said: Ovo izjave oko Lakersa kao kada bi neko rekao da lupam CSKA i Barsa u kosarci odradjuju brutalan posao a ovi iz Krke nemaju pojma, zamisli doveli Bookera da nosi namestaj po Sloveniji... Ne znam da li trolujete ili sta ali to mi je vise posao za USA novinare da zabacuju kurtoazne izjave kako je GM Brooklyna sastavio sampionsku ekipu. Kao sto je Griffin bio veliki GM dok je bio Lebron u CLE, kako je ovaj otisao on fakopa svaku fransizu. Pa nije bas tako lako napraviti dobar tim, tim koji napada titulu. Nije to 2k igrica. Ovo poredjenje Barse i Krke ti nije na mjestu. Koliko samo mogucnosti imas u NBA da napravis tim. Evo recimo GS do prije 10 godina je bio zajebancija pa uz pametan rad menadzmenta i draftovanje pravih igraca su napravili dinastiju uz naravno mogucnost da im dodje jedan KD kao FA. Da je tako lako onda svako malo bi Lejkersi, NYK, Fila i recimo Boston imali brutalne ekipe. Lejkersima je trebalo nekoliko godina da se vrate, uz odlican skauting i povlacenje pravih poteza da se oslobodi salary cap i dovede Lebron uz mogucnost tada dolaska jos 2 Allstara ( jedan u trejdu a drugi kao FA ). Evo GM Lejkersa je bio Kupchak pa je lik prvih minuta prelaznog roka dao albatros ugovore Mozgovu i Dengu ( prvog se jedva rijesili, drugog waivovali i jos uvijek je na platnom spisku do sledeceg ljeta ). Evo sada su rizikovali sa Russom za koga vecina ovdje kaze da je teletabis, preplacen ali oni su se odlucili na taj potez i sada idu all in sa ovim FA. Na koliko samo komentara sam naisao da je dom za starce itd itd a kad bude nekog uspjeha bice to tim prepun superstarova. Ovo za Grriffina mi nije jasno, kako je to zakopao svaku fransizu kad je Lebron dosao kad je on bio GM, igrali toliko finala, uzeli 1 titulu. Otisao prije nego sto je Lebron otisao. Isto tako postao GM NO i izabrao Ziona kao 1 pika, trejdovao AD za fenomenalan paket u datim okolnostima. Kako je to zakopao sve fransize nakon odlaska Lebrona? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Kod Niksa mi je najgori ugovor Noelu. Jedino ako se u medjuvremenu ne rese mravojeda... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 5 minutes ago, Miki28 said: Pa nije bas tako lako napraviti dobar tim, tim koji napada titulu. Nije to 2k igrica. Ovo poredjenje Barse i Krke ti nije na mjestu. Koliko samo mogucnosti imas u NBA da napravis tim. Evo recimo GS do prije 10 godina je bio zajebancija pa uz pametan rad menadzmenta i draftovanje pravih igraca su napravili dinastiju uz naravno mogucnost da im dodje jedan KD kao FA. Da je tako lako onda svako malo bi Lejkersi, NYK, Fila i recimo Boston imali brutalne ekipe. Lejkersima je trebalo nekoliko godina da se vrate, uz odlican skauting i povlacenje pravih poteza da se oslobodi salary cap i dovede Lebron uz mogucnost tada dolaska jos 2 Allstara ( jedan u trejdu a drugi kao FA ). Evo GM Lejkersa je bio Kupchak pa je lik prvih minuta prelaznog roka dao albatros ugovore Mozgovu i Dengu ( prvog se jedva rijesili, drugog waivovali i jos uvijek je na platnom spisku do sledeceg ljeta ). Evo sada su rizikovali sa Russom za koga vecina ovdje kaze da je teletabis, preplacen ali oni su se odlucili na taj potez i sada idu all in sa ovim FA. Na koliko samo komentara sam naisao da je dom za starce itd itd a kad bude nekog uspjeha bice to tim prepun superstarova. Ovo za Grriffina mi nije jasno, kako je to zakopao svaku fransizu kad je Lebron dosao kad je on bio GM, igrali toliko finala, uzeli 1 titulu. Otisao prije nego sto je Lebron otisao. Isto tako postao GM NO i izabrao Ziona kao 1 pika, trejdovao AD za fenomenalan paket u datim okolnostima. Kako je to zakopao sve fransize nakon odlaska Lebrona? Kakav crni GM...dosao Lebron da snima filmove i da mlati lovu,nece to sigurno raditi u Klivlendu. Prave tim iz zajebancije sa drugarima itd...sanse nema da uzmu prsten. Verujem da ce GSW ici all in na jos jednog superstara, samo da vidimo ko ce to biti. Nadam se Kawhi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 iidenmo lol celtics narativ 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 11 minutes ago, Miki28 said: Pa nije bas tako lako napraviti dobar tim, tim koji napada titulu. Nije to 2k igrica. Ovo poredjenje Barse i Krke ti nije na mjestu. Koliko samo mogucnosti imas u NBA da napravis tim. Evo recimo GS do prije 10 godina je bio zajebancija pa uz pametan rad menadzmenta i draftovanje pravih igraca su napravili dinastiju uz naravno mogucnost da im dodje jedan KD kao FA. Da je tako lako onda svako malo bi Lejkersi, NYK, Fila i recimo Boston imali brutalne ekipe. Lejkersima je trebalo nekoliko godina da se vrate, uz odlican skauting i povlacenje pravih poteza da se oslobodi salary cap i dovede Lebron uz mogucnost tada dolaska jos 2 Allstara ( jedan u trejdu a drugi kao FA ). Evo GM Lejkersa je bio Kupchak pa je lik prvih minuta prelaznog roka dao albatros ugovore Mozgovu i Dengu ( prvog se jedva rijesili, drugog waivovali i jos uvijek je na platnom spisku do sledeceg ljeta ). Evo sada su rizikovali sa Russom za koga vecina ovdje kaze da je teletabis, preplacen ali oni su se odlucili na taj potez i sada idu all in sa ovim FA. Na koliko samo komentara sam naisao da je dom za starce itd itd a kad bude nekog uspjeha bice to tim prepun superstarova. Ovo za Grriffina mi nije jasno, kako je to zakopao svaku fransizu kad je Lebron dosao kad je on bio GM, igrali toliko finala, uzeli 1 titulu. Otisao prije nego sto je Lebron otisao. Isto tako postao GM NO i izabrao Ziona kao 1 pika, trejdovao AD za fenomenalan paket u datim okolnostima. Kako je to zakopao sve fransize nakon odlaska Lebrona? Svaka mu čast za izbor Ziona, izuzetno mudar i pametan potez. Jedan je od retkih GM-ova koji bi se na ovo odlučio 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts