Zvezdinho Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Opa, ja imam vejver br.6, moze Avdija, moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Vi se ozbiljno radujete Avdiji 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Zasto se ne bi radovali ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Pa ono.. čudno mi.. lik niš posebno nije pokazao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 10 hours ago, threepwood said: Jadan ti... A naleteo si na mocnu ekipu kojoj igraju svi osim Bookera, Butlera, Irvinga, Bledsoea, Theisa i jos pola pomocnog osoblja Sarkazam & ironija , sarkazam & ironija na prethodne postove Treep. Btw, ucim juniora fantasy ( najebali ste u sledećim kolima/sezonama 😄 ) , nemoj da se iznenadite ako vidite nekog top igraca na fa 🤣 Samo, moracu da ga otkacim, vec hoce LbRonZa u ekipu i navija za LaL 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Sad kad vidim da je Ras van 4 do 6 nedelja.. mogu konstatovati da sam se sjebao.. Ali dobro.. malo i drugi da se raduju 🤷♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 2 hours ago, Dovla said: Vi se ozbiljno radujete Avdiji 😆 mislim da je avdija prevazišao očekivano snalaženje u nba. dobar ulov u ovom trenutku. do plejofa može da se baci a verujem privatno da će biti samo bolji nego sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 5 minutes ago, Dovla said: Sad kad vidim da je Ras van 4 do 6 nedelja.. mogu konstatovati da sam se sjebao.. Ali dobro.. malo i drugi da se raduju 🤷♂️ Kasno primecujes. Bora recimo odmah primeti, u toku spavanja zvucnik telefona pored uveta da se jasno cuje notifikacija Vojnarovskog, a po tonu kroz elektricni signal, donekle se nagovestava iz kog tima ce igrac biti aut i na koliko. Taman za to vreme na laptopu koji je naravno sve vreme na add players, prebaci na taj tim i dok vidi status na tviteru, ni ne procita, samo vidi ime coveka koji se skrsio, brzom rukom i levim klikom misa stisne na plusic igraca koji ce dobiti to vece ozbiljne minute. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Ahhh sad.. jeste, da.. snašao se vrlo lepo, ali nešto više od role igrača u ovom trenutku neće biti. Po koja tekma zapaženija, onda par ispod očekivanja i tako u krug.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 15 minutes ago, Drakaris said: Kasno primecujes. Bora recimo odmah primeti, u toku spavanja zvucnik telefona pored uveta da se jasno cuje notifikacija Vojnarovskog, a po tonu kroz elektricni signal, donekle se nagovestava iz kog tima ce igrac biti aut i na koliko. Taman za to vreme na laptopu koji je naravno sve vreme na add players, prebaci na taj tim i dok vidi status na tviteru, ni ne procita, samo vidi ime coveka koji se skrsio, brzom rukom i levim klikom misa stisne na plusic igraca koji ce dobiti to vece ozbiljne minute. Hahahahaha.. sve za pobedu 😂 Pre sam i ja tako.. priznajem.. ne baš toliko detaljno, ali sam pomno pratio. Sad posao uzima danak i taj užitak fantazija mi je uskraćen 🤷♂️ Sve je na čistoj intuiciji ostalo.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) Konačno i ja da pogodim nesto na fa... Alexander Johnny Walker Morace jedan od omiljenih fantasy igraca , Gogi Djeng ( kako ga zovu ova dva teletabisa na DAZNu), na fa 😞 Edited January 14, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Proklet da si uini. stv ne znam koji ti je moi... sto si bacio malog holideja??? Razbice nas grofinjo sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Prekidaj sezonu, ovo sa odlaganjem meceva nema smisla vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Hvala Uiniju na Holideju, bice koristan sada kada nema Oladipa, mada i Brogdon uvek moze da se pokrlja kao po obicaju. 47 minutes ago, Zvezdinho said: Prekidaj sezonu, ovo sa odlaganjem meceva nema smisla vise. Sto tako Zveki, jedva smo je docekali, a sada bi da je prekidamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 2 hours ago, maXa88 said: Proklet da si uini. stv ne znam koji ti je moi... sto si bacio malog holideja??? Razbice nas grofinjo sad imam gomilu plejeva i ovog malog quickleyja kome izgleda thibs daje avansno 10ak suteva i 25+ minuta moram da menjam svakodnevno jednog jebiga. a ne baca mi se ni willyou callme slime Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Zbogom, Bjelice, nije nam bilo suđeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 58 minutes ago, đubrivo. said: imam gomilu plejeva i ovog malog quickleyja kome izgleda thibs daje avansno 10ak suteva i 25+ minuta moram da menjam svakodnevno jednog jebiga. a ne baca mi se ni willyou callme slime pa mogo sam hasana da ti dam. holidej ima potencijala a sad i prostora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 .Sent from my SM-G980F using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 47 minutes ago, maXa88 said: pa mogo sam hasana da ti dam. holidej ima potencijala a sad i prostora pa bacio sam ga pre trejda, to je valjda jasno igrao je on već 5-6 puta oko 25min. mislim ako mu je krenulo, svaka čast aplicirao sam i ja za njega ali bih ga opet verovatno bacio sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Opa bato. Verovatno je jos rano, ali, opa bato. Quote Ja Morant is listed as questionable for Friday's game against the Timberwolves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Brze Maticu, brzo da ti ne pokupe Allena decka iz Bruklina Memfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 53 minutes ago, Zvezdinho said: Brze Maticu, brzo da ti ne pokupe Allena decka iz Bruklina Memfisa Brate Zveki, j#bo ti fantasy... kad' bre poskupelo grejanje (7600 dindzi)... ce radi makita 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Još uvek sam majstor ove igre.. Tejt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Matiću, spremi se da te uništi moćni Tacko Fall!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) 7 hours ago, John Dies at the End said: Brate Zveki, j#bo ti fantasy... kad' bre poskupelo grejanje (7600 dindzi)... ce radi makita 😴 Ja ti pricao, ti kazes ne interesuje me ja samo zeni posaljem pare. Opa pa ti to imas trosoban stan kad ti je toliko grejanje, ima se , moze se, ribe loze se Meni 6200 dindzi, pre poskupljenja bilo 5200. Ludaci, a juce nismo imali grejanje, pa smo morali da zovemo. Ne valja podstanica. Nije samo grejanje poskupelo, poskupeo i racun za vodovod. @Magia sta mi uradi tvoj glupi Siakam na kladionici, igrao sam Sabonisa, Brogrdona i rekoh dal samo njih da igram, samo da prodjem, ma rekoh ajd Siakama da ubacim uvek se razgoropade protiv mene na fantaziju i padoh samo na njega sa 10k neto dobitka Pa jebem ti sve i NBA i igrace i sve zivo i taj kamerunski puvonjak. Edited January 15, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts