Lmx Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Sa FA pokupio Pritchard-a (zbog vecerasnjeg rasporeda) pre igraca koji ce u narednom periodu imati znacajniju ulogu, dobio double zero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 @Green23 odlican duel, na kraju sam uspeo da odnesem minimalnu pobedu :D, presudile su 2 blokade vise.. kako sam bio bez nekih bitnih igraca ocekivao sam da ces lagano da uzmes ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 (edited) 7 minutes ago, Igor028 said: @Green23 odlican duel, na kraju sam uspeo da odnesem minimalnu pobedu :D, presudile su 2 blokade vise.. kako sam bio bez nekih bitnih igraca ocekivao sam da ces lagano da uzmes ovo. Da, baš rolerkoster od duela. Povreda Fulca i dva meča sa manjom minutažom Jokića su mi odnele asistencije. I LaMelo TD, dobro meni je Adams imao TD 😄 Edited January 11, 2021 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 3 hours ago, Green23 said: Da, baš rolerkoster od duela. Povreda Fulca i dva meča sa manjom minutažom Jokića su mi odnele asistencije. I LaMelo TD, dobro meni je Adams imao TD 😄 Da da, kad sam video Td Adamsa , srce mi preskocilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 (edited) Sramota je ovo što radi ESPN vidim da se žale i u višim ligama. Hteo sam da klejmujem Rubija i naravno nisam mogao jer su Lambu koji nije igrao od početka sezone sklonili out. Kakvi idioti majko mila. Sad se ulogovao da vidim jesu li sredili kada ono i Milton izgubio out Ovo kolo je ionako retardirano jer skoro svako u ekipi ima neke koji ne igraju ili su im odloženi mečevi zbog korone, a ovo samo doliva so na ranu. Plus su me natrpali Grinovi igrači solidno P.S. pošto vidim da je bilo priče u B ligi oko toga, a nisam stavio anketu da li u B ide prvi iz regularnog i dvoje finalista ili prva tri iz plej-ofa, nismo odredili? Edited January 13, 2021 by major josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Maksimalno je depresivno ovo sa odlaganjima i protokolima. Bukvalno nema nikakve sigurnosti i planiranja, a notifikacije o propuštanju mečeva samo stižu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Uzeo sam Pokua iz čiste zajebancije, smena mi se završava u 2, taman da gledam 💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Mislim da ovo gubi svaki smisao vise, i da jako brzo ima da bude dosta igraca koji su batalili... Meni prvom dodje da batalim 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 (edited) Nemojte da padate!! Edited January 15, 2021 by major josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 pa ja se slažem, gubi smisao, ali opet šta drugo kao ima da se radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 Dok se ne vakcinišu nema ništa od ovoga odlagaće se svaki čas. Rezultati tokom kola će biti totalni random. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 ma da, ali stvar je vrlo jednostavna - oprostiš se od bilo kakvih ambicija i odmah ti bude lakše 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Eo sad mi i Kat pozitivan, a taman se oporavio od povrede😂. Bar se nadam da ce Harden da vrati i Irvinga na parket, inace ga najebah. A i mislim da sam jedino ja toliki baksuz da mu igrac u covid protokolu 20 dana, Porter kao namerno da krsi protokol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Ako imas problem oko disciplinskih mera u korist Portera posalji ga kod mene, sigurno ce mu prijati promena sredine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 Inače niko nije odgovorio za moje pitanje oko plasmana, ako se ova sezona i završi uopšte. Bilo bi dobro da se to reši dok još tabela nije iskristalisana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 Oto igra danas btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 1 hour ago, major josip said: Inače niko nije odgovorio za moje pitanje oko plasmana, ako se ova sezona i završi uopšte. Bilo bi dobro da se to reši dok još tabela nije iskristalisana. Isto kao i kod A i B - za sve lige ista pravila, moje misljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 Ne može baš skroz ista jer kod njih prolazi 4, a kod nas 3 ekipe. Kod njih je prvi u regularnom +prva tri u plej-ofu, a mi možemo prvi regularni+finalisti ili sva tri iz plej-ofa. Možda je najbolje da se glasa? Ja sam hteo da stavim pool ovde još na početku sezone ali mi softver nije dao, a zaboravio sam kasnije da dodam uz onaj koji je u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 1 hour ago, major josip said: Ne može baš skroz ista jer kod njih prolazi 4, a kod nas 3 ekipe. Kod njih je prvi u regularnom +prva tri u plej-ofu, a mi možemo prvi regularni+finalisti ili sva tri iz plej-ofa. Možda je najbolje da se glasa? Ja sam hteo da stavim pool ovde još na početku sezone ali mi softver nije dao, a zaboravio sam kasnije da dodam uz onaj koji je u ligi. Neka jos neko iznese svoje misljenje. Izabracemo glasanjem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tRash Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Nekako najpostenije mi je prvi iz regulrnog + finalisti 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 8 hours ago, major josip said: Oto igra danas btw Mene Michael nervira😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 23 hours ago, major josip said: Nemojte da padate!! Imaš mnogo više igrača danas i sutra od mene, nadam se da ću uspeti barem častan poraz da izvučem Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 (edited) 24 minutes ago, Green23 said: Imaš mnogo više igrača danas i sutra od mene, nadam se da ću uspeti barem častan poraz da izvučem Procenti i ppm ne zavise od broja meceva, a to su tri kategorije gde je tesno, pa me tu mozda dobijes. Ovo ostalo poput poena, asista i skokova cu verovatno dobiti zbog toga, da. Imao sam srece da ti nema Bila, a moji nisu propustili toliko mnogo utakmica. Kako se kretao rezultat mislio sam da cu ja biti taj koji ce skupljati kategorije, ali ako se ne desi nesto nepredvidjeno trebalo bi da uzmem minimum sedam, zbog broja meceva.. Biranje Hardena ispred Jokica mozda mi na kraju bude los potez. Valjda ce se covek konsolidovati malo. Edited January 16, 2021 by major josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 17, 2021 Author Share Posted January 17, 2021 1 hour ago, major josip said: Biranje Hardena ispred Jokica mozda mi na kraju bude los potez. Valjda ce se covek konsolidovati malo. Al sam ga prozvao 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Sto se mene tice ovo me vise ne zanima.. menjacu igrace cisto da budem aktivan inace ove sezone ne vredi igrati fantazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts