Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 1 minute ago, Abudžaba Dabila said: U kojem smislu ()? Ih, ako ti to kazem, onda odmah pogadjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 4 minutes ago, Boxy said: Ih, ako ti to kazem, onda odmah pogadjas Onda je ona bila ona koja je to rekla, a kome, ne mogu se sjetit, znam da je prije 7-10 godina bio taj slučaj najvjerojatnije ali ne zvoni...još. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 2 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Onda je ona bila ona koja je to rekla, a kome, ne mogu se sjetit, znam da je prije 7-10 godina bio taj slučaj najvjerojatnije ali ne zvoni...još. Ne ne, otisao si skroz na pogresnu stranu Spoiler geografski si blizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Just now, Boxy said: Ne ne, otisao si skroz na pogresnu stranu Reveal hidden contents geografski si blizu Spoiler Hingis je to rekla 100% sam siguran 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 I ovo je rekla "She's old and slow." – on terminating her doubles partnership with Jana Novotna. Novotna responded that _______ was "stupid." Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 6 minutes ago, Boxy said: I ovo je rekla "She's old and slow." – on terminating her doubles partnership with Jana Novotna. Novotna responded that _______ was "stupid." Kome je ono prvo na kraju rekla? Neki hint Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 (edited) Multislem osvajac, ali nijedan slem vise puta, bila je broj 1 (ne znam da li bas u trenutku izjave), a i servis joj nije bio slabost, kad vec pricamo o izjavi. Edited November 12, 2020 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 1 minute ago, Boxy said: Multislem osvajac, ali nijedan slem vise puta, bila je broj 1 (ne znam da li bas u trenutku izjave). Spoiler Davenport? Mada mi u glavi da ima 2 US Opena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 mozda nekima bude problem 1 ili 2 igraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 (edited) 3 minutes ago, Boxy said: mozda nekima bude problem 1 ili 2 igraca Spoiler Agassi, Costa, Federer, Ferrero, Hewitt, ne znam (sagnuo glavu), Moya, Novak, Safin Spoiler Edit: aha, Johansson Edited November 12, 2020 by Abudžaba Dabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Ja sam tog što gleda dole znao, ali nisam ovog što stoji između Safina i Moje. Misli, izguglao sam posle, al bi se setio na svetog nikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Taj je najproblematicniji, a ovaj sto gleda dole se ipak lako prepoznaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Just now, We lose every week said: Ja sam tog što gleda dole znao, ali nisam ovog što stoji između Safina i Moje. Misli, izguglao sam posle, al bi se setio na svetog nikad. Halid 'mjesto Halida Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Pomalo luda glava, dobar igrač, možda premalo ostvario s obzirom na potencijal, u penziji otprije par godina (bacio se u trenerske vode). Duhovit, sjećam se njegovih putopisa iz Estorila čini mi se koji su objavljivani online, zezao se na račun svog neimanja pojma na šljaci (mada je više puta igrao R3 RG-a), dobio Janka u gustom meču onomad kad je ovaj jurio Finalse nakon što ga je na prethodnom turniru Janko razbio (ovo pišem zbog @delgado-a da vidim može li se možda sjetiti o kome je riječ) i tako mi izbio velike pare iz džepa (a ja nisam pažljivo čitao forum jer da jesam, tweet o Jankovom fizičkom stanju uoči tog meča koji je objavila @zoe Bg bi mi donio pare, ovo pišem jer još nisam prebolio ) Tko je on? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Tursun 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 @delgado Bravo, samo spoiler stavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Veliki fan evrovizije Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Koji igrac je ostvario neke od najvecih pobeda na rodjendane svojih najvecih fanova? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Spoiler Tipsa - delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 16 minutes ago, McLeod said: Koji igrac je ostvario neke od najvecih pobeda na rodjendane svojih najvecih fanova? Ovo mi je promaklo, morao sam otvoriti spoiler od @Boxy, mada mi se čini da je njen odgovor nekompletan Spoiler i na tvoj rođendan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Na moj rodjendan je pobedio Mareja 2010. Gde ces bolje od toga. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Da vidimo ko je pratio na času Svoju prvu pobjedu u karijeri ostvario je na challengeru na Floridi gdje je pobijedio ni manje ni više nego bivšeg vam selektora Obradovića glat u 2 seta. On je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Meni je ovde najveci šok da je Obradovic zaista igrao tenis 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Takođe Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Da vam pomognem nlavrnja > Bombarder (namjerno ne tagiram) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts