Old 666 Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Spoiler Safin ...valjda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 1 minute ago, Abudžaba Dabila said: Pitanje; tko su brat i sestra koji su oboje bili No1 (mislim da je to jedini takav slučaj, barem u Open eri)? Spoiler Marat i Dinara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Sad kad ste se napunili samopouzdanjem, evo jedno mrvicu teže; otišla je rano u penziju, zadnji meč odigrala na WTA Finalsima, da bi se punih 12 godina kasnije vratila i igrala do 47. godine, i to poprilično uspješno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Spoiler Meni jedino Kimiko Date Krum pada napamet Znaci pogodih, ali nisam znala da je ona imala toliko uspeha, sad sam izguglala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Bravo @Boxy, hoćeš ti sad postavit neko pitanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Evo iskopala sam nesto... Koje igracice, u poslednjih 20 godina, su osvojile visestruke slemove, a da u tom trenutku nisu bile top 5? normalno, bez guglanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 5 minutes ago, Boxy said: Evo iskopala sam nesto... Koje igracice, u poslednjih 20 godina, su osvojile visestruke slemove, a da u tom trenutku nisu bile top 5? normalno, bez guglanja Eh, da nije bolda Ali, probat ću dvije Spoiler Muguruza, Sharapova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Nijednu nisi pogodio Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Spoiler Kerber, Masa, Serena mozda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 jok, jok i jok Evo da pomognem, 2 takve igracice postoje Ali samo da kazem da su im to i jedini slemovi koje su osvojile Pošto neke igracice koje ste naveli upadaju u kategoriju, ali su osvojile slem i kad su bile top 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Spoiler Henin, Clijsters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 U karton vinjaka da je jedna od njih Spoiler Petra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 7 minutes ago, Boxy said: Ali samo da kazem da su im to i jedini slemovi koje su osvojile Pošto neke igracice koje ste naveli upadaju u kategoriju, ali su osvojile slem i kad su bile top 5 Aaaa, znaci svi slemovi su im osvojeni van top 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 7 minutes ago, Boxy said: jok, jok i jok Evo da pomognem, 2 takve igracice postoje Ali samo da kazem da su im to i jedini slemovi koje su osvojile Pošto neke igracice koje ste naveli upadaju u kategoriju, ali su osvojile slem i kad su bile top 5 B - ovo si kasnije ubacila, sad tek vidim. Onda Spoiler Kvitova, Wozniacki (mada mislim da ona ima samo onaj AO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Spoiler Kuza i Boki rece drugu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Just now, zoe Bg said: Aaaa, znaci svi slemovi su im osvojeni van top 5 Da, nisam precizno napisala I evo jos jednog pitanja, ko je ovo rekao, a bonus pitanje je i kome, u pitanju je WTA "Do you want me to break your serve first or hold? Sumnjam da ce neko znati, ali eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 1 minute ago, Boxy said: Da, nisam precizno napisala I evo jos jednog pitanja, ko je ovo rekao, a bonus pitanje je i kome, u pitanju je WTA "Do you want me to break your serve first or hold? Sumnjam da ce neko znati, ali eto Spoiler Serena to Venus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Nije, jos malo pa cu da dam neku pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Just now, Boxy said: Nije, jos malo pa cu da dam neku pomoc Jesi sigurna? (možda/vjerojatno prije meča ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Nije dokumentovano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Jel ima neka teniserka da je bila poznata kao trash talker. Ako ima...ta je stoposto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Rekla je i ovo "Anna [Kournikova] spends more time with make-up and stuff like that…I think movies would be a great job for her." Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 5 minutes ago, Boxy said: Rekla je i ovo "Anna [Kournikova] spends more time with make-up and stuff like that…I think movies would be a great job for her." Spoiler sounds like Patty Schnyder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 @Abudžaba Dabila bas si blizu ko hoce dalje da se igra neka ne otvara njegov spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Just now, Boxy said: @Abudžaba Dabila bas si blizu U kojem smislu ()? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts