Jump to content

Recommended Posts

Posted

Verovatno domaci mediji pumpaju pricu oko Vasilija Kostova i odbijene ponude od 20 miliona, ali bas bih voleo da imamo nekog naseg igraca u Arsenalu.
Doduse, mislim da za njegovu karijeru ne bi bio bas dobar potez potpis u PL sada.

Posted

On treba u Italiju da ide jer je liga krs, a i dalje ima prestiz, plus bi tamo verovatno mogao da se lakse istakne, pa posle toga Engleska. PL je u ovom trenutku isuvise intenzivna za njega, a pogotovo bi bila glupost da ide u jak tim gde nece imati prostor.

Posted (edited)
2 hours ago, BattleBender said:

Ne bi imao prostora kod vas, a dobar je klinac, meni se vise svidja nego Maksimovic.

Mislim da moze da uspe u nekoj srugoj PL ekipi

Slazem se u vezi poredjenja sa Maksimovicem, ali msm da je fizicki jos uvek daleko od PL nivoa.
Tu delim stav Meka, da bi mu vise prijale neke druge lige.

Svakako bi bilo dobro i da izbegne neki TOP level klub, ali pitanje da li ce neko drugi hteti da plati 15-20 miliona za njega kao velikog talenta i jos uvek nekompletnog igraca za taj nivo.

Edited by NikolaTest
  • Like 1
Posted

Ja mislim da malac ima to nesto, nije klasican ofanzivni modernjak (kakav je npr Maksimovic)
Ne radi stvari napamet, oseca igru i sa krila, i iz sredine. Ne pliva u seniorskom fudbalu na konto odredjenih razvijenih tehnickih (i mehanizovanih) paterna u igri. Ima finu improvizaciju, ne plasi se duela.

Ponovo, verovatno imamo jako mali sample, ali mislim da moze da uspe u PL. Ne Arsenal, ali nekakav Brighton ili nesto slicno, why not...
I ne mislim da je potencijal da bude nekakav planetarni top10.

Posted

Igra užas!Moskera mora napolje.Već vidim scenario kako dobija drugi žuti.

Vezni red katastrofa.Već duže vreme brine forma Zubimendija.On bi trebalo da je taj koji donosi sigurnost pod pritiskom a najviše greši u procenama i dodavanjima.

Đokereš nema uticaja na igru večeras i on bi mogao napolje.

• Like 2
Posted
12 minutes ago, sasha arsenal said:

Igra užas!Moskera mora napolje.Već vidim scenario kako dobija drugi žuti.

Vezni red katastrofa.Već duže vreme brine forma Zubimendija.On bi trebalo da je taj koji donosi sigurnost pod pritiskom a najviše greši u procenama i dodavanjima.

Đokereš nema uticaja na igru večeras i on bi mogao napolje.

Slazem se... Eze lepo krenuo bio bas. Gabriel odlican. Ali definitivno brine igra

Posted

Umesto sto vadi napadaca mogao bi da stavi Haverca iza jer ovaj zna da gurne loptu unapred a ne samo besomucno na krila pa cekamo korner.

Eze bi mogao levo.

Posted

Klasična Artetina, čuj mene Murinjova, lepotica od utakmice.

Provukosmo se jos uvećasmo prednost. Pogledajte priliku Sitija na kraju, pogledala nas sreca.

Posted
57 minutes ago, ras kass said:

Umesto sto vadi napadaca mogao bi da stavi Haverca iza jer ovaj zna da gurne loptu unapred a ne samo besomucno na krila pa cekamo korner.

Eze bi mogao levo.

Arteta da ga stavi levo kada se brani rezultat-nema teorije.

Što se tiče Haverca,slažem se.