sasha arsenal Posted December 23 Author Posted December 23 (edited) Moralo ovo večeras da se reši mnogo ranije.Na kraju penali su odlučili ko će proći dalje.Nisam siguran da me raduje dvomeč sa Čelsijem u ovako prenatrpanom rasporedu. Edited December 23 by sasha arsenal
Drug Crni Posted December 24 Posted December 24 11 hours ago, sasha arsenal said: Moralo ovo večeras da se reši mnogo ranije. Apsolutno. U prvom poluvremenu već. Samo ih je goša spasao potopa. U drugom je to već bio neki egal. Mislio sam da ste golom rešili pobednika. Inače, odavno nisam video da oba tima onako dobro izvode jedanaesterce. Na kraju Kepa skinuo šut iako mislim da se svaki puta bacio u svoju desnu stranu i nije bio blizu nijedne lopte 11 hours ago, sasha arsenal said: Nisam siguran da me raduje dvomeč sa Čelsijem u ovako prenatrpanom rasporedu. Razumem te, ali veruj mi da je i ovakav prolaz odličan boost za ekipu. Nije uopšte tako lako eliminisati Palace kao što se možda čini jer su veoma neugodni u kup utakmicama. A vas će verovatno sačekati još koja penal serija do kraja sezone. Značiće vam ovo iskustvo, videćeš 1
Desiderius Posted Friday at 08:41 AM Posted Friday at 08:41 AM Baš veliko mučenje sa igrom u poslednje vreme a teške utakmice tek dolaze Nadam se da nije ali sve više liči na klasično Arsenalovo posustajanje
McLeod Posted Friday at 10:04 AM Posted Friday at 10:04 AM Poslednje dve utakmice smo dobro odigrali i u usponu smo forme, ociglednom. Steka samo realizacija.
Oi! Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Da li je vreme da se konačno osvoji titula? Sviđa mi se Artetin rad, tim je kompaktan, svaka pozicija je ispunjena. Srećno u nastavku! 1
sasha arsenal Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago 1 hour ago, Oi! said: Da li je vreme da se konačno osvoji titula? Sviđa mi se Artetin rad, tim je kompaktan, svaka pozicija je ispunjena. Srećno u nastavku! Valjda je vreme.Samo da se oporave igrači od povreda i da ne bude nekih novih ozbiljnijih.
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Danas je jako vazna utakmica. Mozda i prelomna. Ako ne pobedimo, mislim da cemo se raspasti.
sasha arsenal Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 43 minutes ago, McLeod said: Danas je jako vazna utakmica. Mozda i prelomna. Ako ne pobedimo, mislim da cemo se raspasti. Kao sto neko reče,Emeri kao da baca neku magiju kada igra protiv Arsenala.Votkinsa kada gledam kao da se vratio neki Drogba ili Runi.Baš im ne leži Vila. Još je i pitanje ko će igrati u zadnjoj liniji.
Desiderius Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Deklan Rajs je navodno povredio koleno.Večeras ne igra siguno 1
sasha arsenal Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Baš igrač koji je u najboljoj formi.Standardno za Arsenal.
Recommended Posts