sasha arsenal Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago (edited) Moralo ovo večeras da se reši mnogo ranije.Na kraju penali su odlučili ko će proći dalje.Nisam siguran da me raduje dvomeč sa Čelsijem u ovako prenatrpanom rasporedu. Edited 16 hours ago by sasha arsenal
Drug Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 hours ago, sasha arsenal said: Moralo ovo večeras da se reši mnogo ranije. Apsolutno. U prvom poluvremenu već. Samo ih je goša spasao potopa. U drugom je to već bio neki egal. Mislio sam da ste golom rešili pobednika. Inače, odavno nisam video da oba tima onako dobro izvode jedanaesterce. Na kraju Kepa skinuo šut iako mislim da se svaki puta bacio u svoju desnu stranu i nije bio blizu nijedne lopte 11 hours ago, sasha arsenal said: Nisam siguran da me raduje dvomeč sa Čelsijem u ovako prenatrpanom rasporedu. Razumem te, ali veruj mi da je i ovakav prolaz odličan boost za ekipu. Nije uopšte tako lako eliminisati Palace kao što se možda čini jer su veoma neugodni u kup utakmicama. A vas će verovatno sačekati još koja penal serija do kraja sezone. Značiće vam ovo iskustvo, videćeš
Recommended Posts