Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, NikolaTest said:

@sasha arsenal

Jel mogu detalji iz teksta za nas sa jeftinijim kartama? 😂

Sad tek vidim da ne može da se vidi ceo tekst već samo naslov.Video sam objavu na nekoj drugoj stranici i video da je ovaj novinar Tajmsa objavio,pa sam njegov tekst podelio.

Inače,Sakina i Odegardova povreda nije toliko ozbiljna kao što se mislilo.Imali su skeniranje i za sada nije poznato da li će biti spremni za Liverpul.Mislim da verovatno neće zaigrati na Enfildu.Svakako su ovo odlične vesti obzirom na šta smo sve pomišljali nakon utakmice.

edit:

https://youtu.be/4JULbiIXLrA?si=TG70VG2nEWklZ_pQ

Edited by sasha arsenal
  • Thanks 1
Posted
11 hours ago, sasha arsenal said:

Uuuuh, 3x sam se najezio... Vidi se koliko mu znaci Arsenal.

A sad na stranu sve to, zanima me kako takvi ljudi koji obozavaju jedan klub mogu da igraju u direktnom rivalu... On je definitivno mogao biti jedan od tih.
Jesmo mi navijaci srcaniji od igraca, njihove karijere, ugovori i sve to, ali opet ne mogu da razumem bas.

Vise bi voleo da moj sin igra za Cukaricki LK nego za Partizan LS recimo. 😄

Posted

Znaci Kiwior odlazi. Iskreno nisam bio za tu opciju ali njegov value je najveci sto ce ikada biti kod nas, treba unovciti to. Ionako kukamo kako ne znamo da prodamo igraca, e pa ovo je jedini nacin a ne sacekati da totalno izgubi value kao Zinchenko npr

• Like 1
Posted (edited)

I meni nije najjasnija ova situacija. Prodajes Kiviora koji dokazano moze da uskoci i da odradi dobar posao a dovodis za vise para novog igraca koji nije igrao PL do sad.
Da kupujemo zamenu za manje pa bih reko uzeli su novac. Ovako jos trosimo novac.

Ne pratim Nemce, jel toliko ovaj Hinkapia odskace kvalitetom od Kiviora? Ili Kivior insistira na odlasku?

Edited by NikolaTest
Posted

Ne pratim nesto ni ja, znam da su ga hvalili one sezone kad su uzeli titulu. Neka logika je da moze dobro da pokrije i levog beka i levog stopera, tehnicki menja i Kiwiora i Zinnija

Posted
54 minutes ago, NikolaTest said:

Ne pratim Nemce, jel toliko ovaj Hinkapia odskace kvalitetom od Kiviora? Ili Kivior insistira na odlasku?

Hincapie je fenomenalan LCB, sigurno bolji igrac od Kiwiora. Generalno slican profl igraca kao Calafiori. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Fabrizio pise da smo dogovorili licne uslove i da uskoro saljemo ponudu pozajmica + obaveza otkupa.
I za Kiwior-a ista formula i ponuda od 26m evra od Porta. I ovo mi deluje premalo.