NikolaTest Posted Thursday at 12:03 PM Posted Thursday at 12:03 PM 8 minutes ago, McLeod said: Hteo sam Rodriga, ali zadovoljan sam, iskreno. Eze nije imao neku statistiku prosle sezone ako gledamo golove i asistencije, ali jedan parametar je jako znacajan - take ons, odnosno pokusaji proboja jedan na jedan. Tu je bio sesti u ligi. Slazem se u vezi Rodriga. Ovo za statistiku me bas iznenadilo, jer sam imao osecaj da je odigrao jako dobru sezonu pa sam bacio malo detaljnije pogled. Jako slab 1/2 sezone (kao i ceo Palas) ali je u 2/2 sezone (od Nove godine) sezone pokidao. Verovatno zato sam stekao utisak. U PL to je ovako bilo rasporedjeno: 7g i 6a u drugom delu, dok na pocetku samo 1g i 2a. Pri tome davao golove Celziju, Sitiju, Arsenalu, NFO. Takodje resio finale FA kupa. Mislim da ce nam dosta znaciti protiv niskog bloka ali i u tranziciji. Ima i sut van 16, moze na vise pozicija... To ce mi biti i najzanimljivije, gde ce sve i sa kojom ulogom igrati. 1
kojan Posted Thursday at 01:51 PM Posted Thursday at 01:51 PM Malo sto sam ispratio Palas krajem prosle sezone (prevashodno zbog fantazija), imao je jaku dobru saradnju sa Matetom, cesto ga je pronalazio prilikom utrcavanja (a i link up dodavanja na prvu su bila ubitacna), sto verujem da je neka slicna uloga koju ce Gyokeres imati. Trebalo bi lepo da se uklope, pritom voli da ulazi u sredinu dok Gyokeres voli na stranu, deluju komplementarno na toj strani 2
NikolaTest Posted yesterday at 12:37 PM Posted yesterday at 12:37 PM (edited) Evo analize nasih problema sa tranzicijom protiv M. United-a (a i generalno) Edited yesterday at 12:37 PM by NikolaTest 1
NikolaTest Posted yesterday at 05:33 PM Posted yesterday at 05:33 PM 4 hours ago, MilošVB said: Tih ne mogu ovo na engleskom Sustina je da smo jako losi u tranziciji ali da se to iz godine u godinu sa Artetom popravlja. Bile i analize situacija protiv Uniteda koje su propale zbog lose kretnje, dodavanja, loseg tajminga i slicno.
MilošVB Posted yesterday at 06:18 PM Posted yesterday at 06:18 PM Hvala brate ništa nr znam engleski 1
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mali Douman na klupi. Ako budemo imali laganu utakmicu ocekujem da debituje
MilošVB Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 37 minutes ago, Ludi za Poli said: Eze je puno vise desetka nego krilo Evo povredio se Edegard, tako da nema zime...
kojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U tri utakmice koje je odigrao (2 prijateljske i lids) na svakoj je iznudio penal
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Stvarno je neverovatno je ovo sa povredama. Nadam se da nije ništa ozbiljno. I dalje imam utisak da smo poprilično jalovi u pozicionom napadu kad protivnik igra bunker. Ali smo zato verovatno najbolji tim u ligi sto se tice presinga, prekida i odbrane. Takodje svidja mi se što ne iznosimo uvek loptu kratkim dodavanjima, par puta je Raja slao dobre duge lopte. Slede 4 jako teška ali i bitna meča. 🍀 Edited 47 minutes ago by NikolaTest
sasha arsenal Posted 26 minutes ago Author Posted 26 minutes ago Uh...meni su glavni utisak ove povrede.Sakina izgleda ozbiljnije i već vidim da ga neće biti duže vreme na terenu.Za Odegarda se nadam da će ranije zaigrati. Što se same igre tiče,vide se pomaci u direktnoj igri u poslednjoj trećini.Onaj gol Djokereša me posebno raduje jer onakvu odlučnost u postizanju gola nismo imali prilike da gledamo od napadača prethodnih godina. Timber i Kalafjori odlični napred. Dowman neverovatan talenat.
MrTripleDouble Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Saka brat bratu tri meseca pauze ako je hamstring, Odegard bez mesec i po nece bude..
McLeod Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Potpisujem te procene odmah, ja mislim da je gore. Inace, fizioterapeuti svi listom otkaz, tri igraca posle dve utakmice na pocetku sezone povredjena, sramota.
Recommended Posts