NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, McLeod said: Hteo sam Rodriga, ali zadovoljan sam, iskreno. Eze nije imao neku statistiku prosle sezone ako gledamo golove i asistencije, ali jedan parametar je jako znacajan - take ons, odnosno pokusaji proboja jedan na jedan. Tu je bio sesti u ligi. Slazem se u vezi Rodriga. Ovo za statistiku me bas iznenadilo, jer sam imao osecaj da je odigrao jako dobru sezonu pa sam bacio malo detaljnije pogled. Jako slab 1/2 sezone (kao i ceo Palas) ali je u 2/2 sezone (od Nove godine) sezone pokidao. Verovatno zato sam stekao utisak. U PL to je ovako bilo rasporedjeno: 7g i 6a u drugom delu, dok na pocetku samo 1g i 2a. Pri tome davao golove Celziju, Sitiju, Arsenalu, NFO. Takodje resio finale FA kupa. Mislim da ce nam dosta znaciti protiv niskog bloka ali i u tranziciji. Ima i sut van 16, moze na vise pozicija... To ce mi biti i najzanimljivije, gde ce sve i sa kojom ulogom igrati. 1
kojan Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Malo sto sam ispratio Palas krajem prosle sezone (prevashodno zbog fantazija), imao je jaku dobru saradnju sa Matetom, cesto ga je pronalazio prilikom utrcavanja (a i link up dodavanja na prvu su bila ubitacna), sto verujem da je neka slicna uloga koju ce Gyokeres imati. Trebalo bi lepo da se uklope, pritom voli da ulazi u sredinu dok Gyokeres voli na stranu, deluju komplementarno na toj strani 1
Recommended Posts