Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, McLeod said:

Hteo sam Rodriga, ali zadovoljan sam, iskreno.

Eze nije imao neku statistiku prosle sezone ako gledamo golove i asistencije, ali jedan parametar je jako znacajan - take ons, odnosno pokusaji proboja jedan na jedan. Tu je bio sesti u ligi.

Slazem se u vezi Rodriga.

Ovo za statistiku me bas iznenadilo, jer sam imao osecaj da je odigrao jako dobru sezonu pa sam bacio malo detaljnije pogled.

Jako slab 1/2 sezone (kao i ceo Palas) ali je u 2/2 sezone (od Nove godine) sezone pokidao. Verovatno zato sam stekao utisak.
U PL to je ovako bilo rasporedjeno: 7g i 6a u drugom delu, dok na pocetku samo 1g i 2a.
Pri tome davao golove Celziju, Sitiju, Arsenalu, NFO. Takodje resio finale FA kupa.

Mislim da ce nam dosta znaciti protiv niskog bloka ali i u tranziciji. 
Ima i sut van 16, moze na vise pozicija... To ce mi biti i najzanimljivije, gde ce sve i sa kojom ulogom igrati.

• Like 1
Posted

Malo sto sam ispratio Palas krajem prosle sezone (prevashodno zbog fantazija), imao je jaku dobru saradnju sa Matetom, cesto ga je pronalazio prilikom utrcavanja (a i link up dodavanja na prvu su bila ubitacna), sto verujem da je neka slicna uloga koju ce Gyokeres imati. Trebalo bi lepo da se uklope, pritom voli da ulazi u sredinu dok Gyokeres voli na stranu, deluju komplementarno na toj strani

• Like 1